Meubelen Online Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis
  2. Loja de móveis para sala de estar

Informação fornecida por fontes externas variadas

Pit-Art Meubelen Online verkoopt eetkamerstoelen, eettafels, barkrukken, kapstokken, glazen tafels, banken, fauteuils, lampen en TV-tafels. Betaalbare design meubelen en gemakkelijk thuis bezorgd.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

4 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede ervaring met Meubelen-online!

Goede ervaring met Meubelen-online!
Snelle antwoord via de mail.
Helaas zijn de meubelen van VidaXl, anders had ik ze vijf sterren gegeven vanwege goede service.
Ik heb mijn bestelling via de mail geannuleerd, op advies van de verkoper mocht ik pakket aan de deur weigeren. De bezorger vond het handiger om het pakket alvast te scannen voordat hij aanbelt... en gevolg daarvan was dat het op track en trace staat dat het pakket is afgeleverd. Dat kunnen ze niet meer corrigeren.
Terecht vraagt de verkoper zich af waar is het pakket gebleven; immers het staat dat die afgeleverd is.
Na wat mailtjes met magazijn van VidaXl, blijkt nog alles in orde te komen.
Mijn aanbetaling was meteen teruggestort, ondanks het feit dat de verkoper nog geen bevestiging had van de bezorgdienst dat het pakket in hun magazijn lag. Dat vind ik top service!
Meubelen-Online order /31443.

15 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Meubelen-online… wat een ramp/oplichterij!

Ondanks het annuleren van mijn bestelling van een tweepersoons buitenbed werd de bestelling door de verzenddienst toch aangeboden.
Nadat ik op maandagavond de bestelling deed belde ik Dick Mirck van meubelen-online om te melden dat wij de bestelling wilden annuleren. Mirck zou kijken of dat nog mogelijk was. Ik wist niet dat meubelen-online niet de leverancier was. Dat bleek Vida XL te zijn.
Ik denk dat dat (het feit dat Mirck niet uit eigen collectie levert maar van ‘buiten’ bestelt) de reden was dat Mirck de bestelling niet kon annuleren, al gaf hij dat pas later aan. Hij hield mij tot vrijdagmiddag aan het lijntje. Vandaag (maandag) stond de verzender voor de deur met de bestelling. Ik meldde hem de bestelling te hebben geannuleerd. De verzender vertrok en ik dacht dat het nu nog slechts een kwestie was van mijn geld terugkrijgen.
Maar nee hoor, zojuist kreeg ik een bericht van de verzender dat hij morgen… de bestelling komt afleveren.

Mijn tip: koop niet(s) bij meubelen-online / Dick Mirck want je komt er niet meer vanaf. Zoals gezegd koopt hij bij Vida XL die ook heel slecht bekend staat en vooral Chinese troep levert.
Wat een ramp!

18 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Echt mooie stoelen

Na toch een behoorlijk poosje gepiekerd te hebben over welke stoelen we zouden aanschaffen, hebben we uiteindelijk hier de stoelen gevonden die we zochten.

Na een belletje of wij de stoelen konden bekijken was geen probleem, alleen alle 6 stoelen meenemen was helaas niet mogelijk aangezien het magazijn op een andere locatie was.

Wel werd er direct een mooie korting op de verzendkosten voorgesteld. De stoelen waren bij aankomst netjes verpakt en zagen er perfect uit. Al met al een nette zaak dus.

6 de outubro de 2011

Esta empresa é sua?