Banner for Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse Avaliações 1.116

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lige siden vi skiftede til Middelfart Sparekasse,er vi blevet mere og mere tilfredse med vores valg af bankvalg.Her har vi hele tiden fået vældig megen hjælp til de ting vi har haft brug for.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super arrangement med gode råd om inventering, Hans Rædder gav en super vurdering af regerings forhandlingernes muligheder. Jeg synes at han altid giver valid og balanceret vurdering gennem de inte... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Umildbart ikke ligefrem en bank der er for folk uden store investeringer eller lån. Overvejer skift, men må indrømme jeg finder det uoverskueligt. Dyre gebyrer. Ønskede et midlertidigt bevilliget over... Ver mais

Detalhes da empresa

5. Caixa Econômica

Sobre Middelfart Sparekasse

Escrito pela empresa

Velkommen til Middelfart Sparekasse ❤️

Vi er ikke i tvivl om, at vores kunders opbakning er altafgørende for vores virke. Derfor arbejder vi hver dag for, at du skal mærke at vi udviser forståelse for din livssituation og er på forkant med dine behov.

Vi tror på, at rigtig mange mennesker og mange erhvervsvirksomheder har behov for et pengeinstitut, der møder kunderne i øjenhøjde, og hvor det totale ansvar for kundens tilfredshed ligger hos den enkelte rådgiver.

I Sparekassen tilbyder vi elbillån, investering, pensionsrådgivning, daglig økonomi, netbank, mobilbank og de digitale løsninger, du kan forvente af et moderne pengeinstitut.

Bliv kunde >>

Men vi er også klar til at servicere dig med personlig rådgivning, når du har brug for det.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 91% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Unødvendigt

Sidste gang at jeg giver svar på oplevelse hvor det ikke er mig der bestemmer hvad der skal svares på

10 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super arrangement med gode råd om…

Super arrangement med gode råd om inventering,
Hans Rædder gav en super vurdering af regerings forhandlingernes muligheder. Jeg synes at han altid giver valid og balanceret vurdering gennem de interviews han har med politikerne.
Tak til Middelfart Sparekasse

8 de abril de 2026

Hej Torben

Fint at høre, at du fik noget ud af arrangementet, og at oplægget gav gode perspektiver med videre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stor tilfredshed til Middelfart Sparekasse.

8 de abril de 2026

Hej Eddy

Det er rart at læse, at I er blevet mere tilfredse med jeres valg over tid, og at I har fået den hjælp, I har haft brug for undervejs.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er lige skiftet til Middelfart…

Vi er lige skiftet til Middelfart Sparekasse, og kan kun give de varmeste anbefalinger. Sagsbehandlingen var hurtig, saglig og informativ. Vi blev guidet hele vejen, og har fået god rådgivning undervejs. Skiftet er foregået gnidningsfrit. Anbefaling herfra.

6 de outubro de 2025

Hej Søren

Dejligt at læse, at skiftet er forløbet gnidningsfrit, og at I har følt jer godt guidet undervejs. Det gør en forskel, når tingene bare fungerer fra start.

Den varmeste anbefaling!

Min mand og jeg skiftede til Middelfart Sparekasse fra 2 andre pengeinstitutter og har fra dag 1 modtaget kompetent og ikke mindst hurtig rådgivning. Middelfart Sparekasse har hjulpet os igennem både hus og bilkøb på få måneder og begge dele med enormt god service. Der er ingen slinger i valsen, klare svar på spørgsmål og så er de alle virkelig venlige og gode til at forklare regler, vilkår mv. I forståeligt sprog. De holder hvad de lover og altid med et smil.
Tak til jer i Middelfart afdelingen. Især Louise og vores tidligere rådgiver Helle.

1 de abril de 2026

Hej Sofie

Det er rigtig godt at læse, at I har haft en god oplevelse fra start, og at både rådgivning og tempo har fungeret for jer – især i forbindelse med både hus- og bilkøb. Klare svar og en god dialog gør en forskel i sådan et forløb.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det er trist at man som kunde ikke…

Det er trist at man som kunde ikke behandles ordentligt. Henvendelser fra kunder ikke bliver taget seriøst. Der gives forkerte info.

Jeg har i over 2 år betalt for meget i rente og de trækker deres sagsbehandling i langdrag!

9 de março de 2026

Resposta de Middelfart Sparekasse

Hej M.A. Jeg er ked af, at du oplever, at dine henvendelser ikke bliver taget seriøst. Vi skal altid tage kundernes henvendelser seriøst. Jeg kender ikke din situation i detaljer, men generelt er det sådan, at en rente fastsættes individuelt.
Du har altid mulighed for at sende en klage til vores klageansvarlige, som vil se på din henvendelse og svare dig. Du kan læse mere om muligheden for at klage her: https://midspar.dk/kontakt/hvis-du-vil-klage/
Bjarne

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

altid klar til at hjælpe

12 de março de 2026

Hej Ole

Det er rart at læse, at du oplever, at vi er klar, når der er brug for det.

Bruger primært netbanken.

Bruger primært netbanken.
Har altid været tilfreds meddel personlige betjening, lidt skuffet over at den er lukket

24 de março de 2026

Hej Svend

Tak for din fine anmeldelse.

Det er godt at høre, at du har været glad for den personlige betjening. Jeg forstår da også godt, at det kan føles anderledes, når den ændrer sig.

Du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis du har brug for hjælp.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

altid hjælp og løse problemer

25 de março de 2026

Hej llona

Det er rart at høre, at du oplever, at vi hjælper, når der opstår noget, og får det løst.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er simpelthen superglade for vores…

Vi er simpelthen superglade for vores bank. Fra første kontakt har vi oplevet en service, der er både professionel, imødekommende og effektiv. Uanset om det handler om rådgivning, daglige spørgsmål eller mere komplekse løsninger, bliver vi mødt af medarbejdere, der virkelig ved, hvad de taler om – og som samtidig tager sig tid til at sikre, at vi føler os trygge og godt hjulpet.
Kommunikationen er altid klar, svarene er hurtige, og man mærker tydeligt, at de går op i at skabe værdi for deres kunder. Det giver en enorm tryghed i hverdagen.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger!
En bank, der virkelig leverer professionel kvalitet og fantastisk kundeservice.

24 de março de 2026

Hej Lonnie

Tak for jeres anmeldelse - og fordi I har taget jer tid til at beskrive jeres oplevelse så grundigt.

Det er rigtig godt at høre, at I har haft en god start hos os, og at I oplever både rådgivningen og den løbende kontakt som professionel og til at forstå. Det gør en forskel, når man kan få klare svar og føler sig godt hjulpet – også når tingene bliver lidt mere komplekse.

Bedste Sparekasse

Imponerende service-niveau
Fremragende indiv. rådgivning fra Martin Outzen

20 de janeiro de 2026

Hej Casper

Dejligt at læse, at du er tilfreds med både servicen og rådgivningen - og at Martin har gjort et godt indtryk. Jeg sørger for, at han får din tilbagemelding.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid klar til at hjælpe og kompetente…

Altid klar til at hjælpe og kompetente rådgivere

21 de março de 2026

Hej Bjarne

Tak for de ord.

Det er rart at læse, at du oplever, at vi er til at få fat i, og at rådgivningen sidder, som den skal.

Bedste sparekasse i Danmark

Hvis man leder efter en sparekasse i Kolding som har styr på alt så er det Middelfart sparekasse. Jeg har været kunde i snart 30 år og har aldrig haft problemer og får altid den hjælp og rådgivning som jeg har brug for.

20 de março de 2026

Hej Simon

Tak for din anmeldelse – og for at have været kunde hos os i så mange år.

Det siger noget, når man bliver hængende i 30 år. Godt at høre, at du oplever, at du får den hjælp og rådgivning, du har brug for.

super support fra Lene

super support fra Lene, Dalumvej, 5250 Odense SV

20 de março de 2026

Hej John

Det er dejligt at høre - jeg sørger for, at Lene får din tilbagemelding.

Opmærksomhed og situationsfornemmelse

Jeg fik en stor hjælp fra Middelfart Sparekasses afdeling i Vejle i forbindelse med at jeg havde spærret Mit-ID for min lønkonto. Det drejer sig om, at jeg havde bestilt en inhalator hos et firma og efterfølgende havde fået en mistanke om at der var noget galt. Der blev tjekket om firmaet overhovedet eksisterer. Hvilket viste, at det gør der ikke. Konklusionen er at min spærring af Mit-ID opretholdes indtil jeg har fået en ny Mit-ID.

11 de março de 2026

Hej Hasse

Det lyder som en situation, hvor det var godt at få handlet hurtigt! Fint at høre, at du fik hjælp til at få styr på det.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Investor konferencen med Indlæg af…

Investor konferencen med Indlæg af Christina Boutrup - Supermagten Kina – og den nye verdensorden var en rigtig spændende og tankevækkende oplevelse. Meget dygtig og skarp formidler.

18 de março de 2026

Hej Thomas

Fint at høre, at konferencen var både spændende og gav noget at tænke over - og at oplægget ramte godt. Det er den slags, vi gerne vil give videre.

Nihat

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais