Verhage Zierikzee. Op terras gaan zitten met gezin met 2 jonge kinderen. Snel drinken en eten besteld… eten kwam maar niet. Na paar keer vragen ging hij toch maar in de computer kijken en had hij ni... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
DIE DAME GAAT ERAAN Bezorger complimenten toen ik een Aziatische man sprak, keurig geluisterd, misschien niks gezegd express want in de flat durfde hij wel. Maar prima. MAAR IK BEN NIET GEDIEND D... Ver mais
Twee cheeseburgers en 1 kipburger besteld, bezorging was vrij snel maar alles was lauw. Op 1 cheeseburger zat geen sla /tomaat/ui maar alleen kaas en ketchup en op de kipburger zat alleen saus. Voor o... Ver mais
Het bestellen van patat speciaal met pindasaus is erg moeilijk voor filiaal Louwersplein. Snacks lagen al langer klaar voor de te vaak opgebakken friet ingepakt werd,gevolg snacks al lauw, 3 man perso... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Geen ervaring en coaching bij personeel
Het eten was van een prima kwaliteit maar dit was ook het enige bij Verhage Hellevoetsluis. Er zat geen enkel stukje van klant vriendelijkheid bij het opnemen van de bestelling het duurde al meer dan een kwartier voor er iemand aandacht aan ons schonk en dat trouwens ook pas na verzoek van me zelf het opgeven was gewoon een beproeving voor ons heel erg rommelig en ook niet goed. Uitserveren duurde ook al lang en ging niet voor ons allemaal tegelijk we waren met 6e maar de eerste zijn eten was koud voor de laatste wat had. De netheid van de locatie was ook niet prima, smerig is misschien de beste beschrijving. Klanten vriendelijkheid van het personeel is gewoon slecht en erg ongeïnteresseerd zelfs boze gezichten en snauwerige antwoorden als je iets vroeg. Totaal geen leiding en coaching. Er kan bij Verhage Hellevoetsluis VEEL beter.
Slechtste verhage in Nederland.
Slechtste verhage in Nederland , vuurplaat rotterdam.
Kan beter El Maroc heten want als Nederlander zit je daar niet goed. Snel ruzie uitgelokt door hun klanten en Bedrijfsleider doet er niets aan
Lekkere producten maar Waardeloze…
Lekkere producten maar Waardeloze service. Vorige keer waren ze vergeten om de satesaus er bij te doen. Ik een klacht zojuist ingediend. Oh moet ik even aan mijn leidinggevende vragen. Nou ik mocht er gewoon weer voor betalen. Had ik vorige keer voor moeten bellen. Net als of ik hierover zou liegen om dit gratis te kunnen krijgen.
Hellevoetsluis Verhage matig
Verhage Hellevoetsluis, altijd vies de tafels zijn altijd smerig en de vloer is ook altijd vies. Zonde want t eten is lekker. Geen structuur in de bediening, lang wachten. Er is geen leiding. Af en toe een topper in de bediening. De winkel is nog niet zo lang geleden verbouwd daarom jammer dat t niet schoon is.
Was vergeten dat het filiaal sluit om…
Was vergeten dat het filiaal sluit om 21.30 kwam 2 minuten voor tijd binnen en ben super goed geholpen. Word heel erg gewaardeerd. ☺️🙏🏼
Eten was lekker
Bezorger was snel. Alleen verkeerde drinken gekregen door de Verhage. Justen was sneller geweest. Kaassoufflé was lekker. Conclusie voortaan haal ik het maar zelf.
Bij filiaal Putsebocht wou ik tosti…
Bij filiaal Putsebocht wou ik tosti bestellen om 20:00 het meisje gaf me aan dat ze alleen maar tot 16:00 tosti”s verkopen en dat dat de regel is.
Ik vond dit heel raar, even later keek ik op ubereats en daar kon je tosti bestellen.
Ik vindt dit oprecht heel slecht !!!!
Loop hier met grote boog omheen
Super slechte ervaring gehad en personeel zeer onfatsoenlijk. De baguette American filet die ik had besteld had geen ei en ui. Toen ik daarom vroeg, kreeg ik een snauw en werd het broodje van me weggegritst en een paar minuten later weer voor me neer gepleurd. Zonder een woord te zeggen. En toen ik bij het afrekenen om een bonnetje vroeg, werd me verteld dat dat niet mogelijk is. Hier kom ik dus nooit meer terug!
Kreeg geen stokbrood bij m'n saté kon…
Kreeg geen stokbrood bij m'n saté kon later wel maar m'n saté was ook niet echt heet was lauw dus dan had ik koude saté gehad. Kreeg eerst eten daarna bestek en drinken is niet echt logisch. Viel me zwaar tegen. Dit was op zuidplein hoog.
Verhage Lage Land Rotterdam
Verhage Lage Land Rotterdam
Een aantal keer bij deze Verhage geweest en de dame die daar werkt is altijd kortaf en sacherijnig. Zo jammer. Dat ze weleens iets niet hebben, maakt me niet uit. Kom op meid vriendelijkheid kost niks.
Vandaag bij Verhage in Vleuten een…
Vandaag bij Verhage in Vleuten een cappuccino en een regular zwarte koffie gedronken. Beide van DE. En allebei goed warm, geserveerd met een toefje slagroom met een drupje likeur. En een koekje. Een 9 waard.
Vandaag koffie met appeltaart besteld
Vandaag koffie met appeltaart besteld, appeltaart was bevroren dus niet te eten werd opgewarmd en kreeg hetzelfde stuk terug!
Koffie verkeerd besteld kreeg zwarte koffie, wat is er mis?
Betreft filiaal Bloemendaal Gouda.
Nee wij komen niet meer, bedankt.
Hebben kontakt opgenomen wilde mij uitnodigen helaas geen behoefte aan!
Zoals gezegd wij komen er niet meer!
In Leidschenveen is aan tafel bestellen…
In Leidschenveen is aan tafel bestellen met de qr code een RAMP. Zou fijn zijn als er ook medewerkers zijn die de bestelling aan tafel opnemen. Om toch eten aan tafel te krijgen voor de kassa maar in de rij gaan staan. Jammer
Heerlijke friet, vriendelijk personeel
Heerlijke friet, goed en vriendelijk personeel in Verhage Dordrecht Bieshof. Een gratis frietje gehad die per ongeluk extra was gebracht :)
We kregen geen gratis snoepjes
Na 40 minuten nog geen eten
Na 40 minuten nog geen eten, het is niet echt druk en we hebben simpele dingen besteld
Vieze softijs en dame wist niet hoe ze…
Vieze softijs en dame wist niet hoe ze het in moest pakken het ijs... mij niet meer gezien bij hun in zierikzee
Patat met stoofvlees en een saté…
Patat met stoofvlees en een saté besteld bij verhagen Ypenburg Den Haag.
Het satetje lag schuin in het tasje waardoor alle satésaus eruit was gelopen.
Na het opruimen begonnen aan het eten,na een aantal happen van het stoofvlees zat er een vreemde bijsmaak aan.
Saté was ook droog en zonder saus.
Alles in één worp in de prullenbak gegooid.Maar het ergste komt nog.
In de nacht werd ik misselijk wakker en heb tot de volgende dag meerdere malen overgegeven. Het moet van deze bestelling zijn want iets anders heb ik niet gegeten.
Letterlijk een voedselvergiftiging van een snackbar.
Ik kom hier nooit meer en raad mensen aan hetzelfde te doen.
Kwaliteit valt tegen
Bestelling bij Louwersplein HIA werd snel geleverd, vriendelijke bezorger. Helaas was de berenklauw voorzien van een korrelige, droge saus en de kalfskroket had een krokante korst maar melige inhoud. Jammer! Frites en frikandel waren oke. We bestellen of halen hier vaker en we merken dat de kwaliteit achteruit gaat.
Onbeleefd, onbeschoft en vies
Zojuist een Sunday ijsje en een twist gehaald. Ik heb de bestelling 3 keer moeten herhalen omdat de persoon achter de kassa meer bezig was met haar collega dan met de klanten. Toen ze voor de tweede keer vroeg “een twist toch. Met wat?” gaf ik aan dat ik dat reeds twee keer had gezegd. Beetje jammer. Verder vielen de volgende zaken mij op: lege flesjes op de grond niet handig ivm struikel gevaar, brood is gesneden en is bacteriën aan het vangen. Alle bakjes met verschillende soorten sauzen en groenten staan open, personeel is onbeleefd, de vloer is ranzig en plakt, ik zag veel stof, rommel achter de toonbank. Kortom een wonder dat mensen nog niet ziek zijn zijn geworden als ze hier hebben gegeten. Helaas is minder dan een ster niet mogelijk.