Bedste pizza jeg har fået længe
Bedste pizza jeg har fået længe. Super hyggeligt sted og fantastisk service. Helt sikkert mit nye favoritsted i nabolaget!
Miklagárd er en virksomheden der tilbyde digital marketings services på tværs af SEO, PPC, sociale medier, analytics, web udvikling, display og video.
Esplanaden 6, 1263, København K, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Very nice ambiance, service and food...
Delicious Food and Perfect Service!
I have experienced a great dinner with my family at Miklagaard! I would really recommend their Burgers and Steaks as well as Desserts!
Very good food and service. Totally recommended!!!
Bedste pizza jeg har fået i lang tid, fin betjening og utrolig meget for pengene
Fantastisk mad! Selv når kødet tilberedes well done, var den utrolig blød, mør og lækker! Og desserten, er bare mums!! Skal helt klart opleves, du får uden tvivl hvad du betaler for👍🏽👍🏽
Jeg bestilte en vare som var annonceret på Miklagards hjemmeside. Da jeg havde udfyldt formularen modtog jeg en bekræftelses email. Men her sluttede det positive så.
Da jeg efter en uge stadig ikke havde modtaget en forsendelses email, forsøgte jeg at ringe til firmaet, men de tog ikke telefonen en hel dag. Jeg ringede så igen dagen efter og kom igennem efter flere forsøg - for at få at vide, at medarbejderen sad i møde og måtte ringe tilbage. Det gjorde han så, og forsikrede mig om, at jeg ville modtage en email dagen efter. Denne kom dog aldrig og jeg sendte en email til deres kundeservice og spurgte hvad status var.
Efter ca. to uger samlet, fik jeg en email hvori der stod, at de ikke havde varen hjemme alligevel, og at de ikke kunne få den hjem, hvorfor de havde annulleret ordren.
Jeg er altid forstående overfor mindre fejl, men i dette tilfælde burde sådan noget kunne afklares allerede når man bestiller varen.
Jeg tror ikke jeg handler her igen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.