Denna sidan trodde jag i början var en…
Denna sidan trodde jag i början var en sida att lita på för man inte fick 100 brev på en dag utan ett efter att man fixat profilen och bilderna blivit godkända, men nu när jag varit medlem ett tag så har jag sätt att både telefonnumrer och olika typer av adresser tas bort eller blir stjärnor här med, även bilder med samma namn men olika ålder eller län, dyker upp överallt, mycket bilder på porr skådisar används också.
Och så klart väldigt många bilder är på utländska tjejer och kvinnor.
Finns säker också här, profiler som är äkta, men dessa får inte all information fram i deras brev och det blir svårt att bestämma en träff när hälften av informationen är borta. Förekommer bilder på personer som inte vet om att deras bild är inlagd på en sex-dejtsida.
Här är om du nu köpt medlemskap och vill avbryta det. (Lite krångligt i mina ögon)
V. Annullering; Uppsägning av avtalet; Kontraktets löptid
1. Användaren kan säga upp avtalet för de fria tjänsterna när som helst. Avbeställningsmeddelandet ska skickas till
HQ Entertainment Network GmbH & Co. KG
Fenzlgasse 1/12
1150 Wien
Österrike,
eller faxas till an+ 43 1 361970098*,eller e-mailas till anservice@suppomilf-area Användarprofilen och motsvarande datainformation kommer att tas bort vid uppsägningen, förutsatt att lagstadgade krav inte kräver att dom lagras. Kontraktet för tjänster som omfattas av avgifter kräver en separat uppsägning.
2. Användaren kan avbryta en betalbar tjänst inom 10 kalenderdagar vid utgångsdatumet för kontraktsperioden. Uppsägningen av ett betalbart kontrakt måste göras skriftligen (exempelvis via e-mail eller fax) och användaren måste angesitt användarnamn (pseudonym),sitt användar-ID elleranvändarens e-mailadress som angavs vid registreringen.Uppsägningen bör också innehålla följande uppgifter för att se till att kontraktet avslutas på ett korrekt sätt.Användarens förnamn och efternamnAnvändarens adressAvslutande av ett betalbart kontrakt påverkar inte det kostnadsfria kontraktet.
3. Betalbara tjänster med ett kontrakt som varar i mindre än en månad kan sägas upp 24 timmar före kontraktsutgångsdatumet.
4. Avslutningen av både betalbart kontrakt och kostnadsfritt kontrakt kommer att bekräftas via e-mail som skickas till den e-mailadress som användaren angav under registreringsprocessen.
5 Avtal som använder betalningsmetoder såsom WAP-fakturering, måste avslutas av användaren med respektive leverantör. Användaren blev informerad under registreringen om vem som hanterar betalningen för tjänsten. Om användaren inte håller denna information så kan användaren kontakta vårt supportteam.
6. HQ Entertainment Network GmbH & Co. KG har rätt att spärra användarnas behörigheter när som helst, om användaren använder tjänster som tillhandahålls av HQ Entertainment Network GmbH & Co. KG på ett felaktigt sätt, eller om användaren är i strid med avtalsbestämmelserna , i synnerhet de villkor som anges i paragraf VIII.
7. HQ Entertainment Network GmbH & Co. KG kan säga upp en kostnadsfri avtalstjänst när som helst och betaltjänster med 10 dagars varsel i slutet av avtalsperioden.
8. Kontraktet för betaltjänster kommer automatiskt att förlängas om användaren inte säger upp avtalet inom den definierade avtalsperioden. Förlängningsperioden kommer att vara samma som överenskommits under beställningsprocessen; om en annan varaktighet inte har kommit överens om, så kommer den ursprungliga överenskomna förlängningsperioden att tillämpas.
Ett pris på ca 5-7 kr om dagen men hela beloppet dras och det blir en hög kostnad.
28 de novembro de 2018
Avaliação não solicitada