Milling Hotels Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

2,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Der er dårlige parkerings forhold, badeværelset på vores værelse var der mug fleresteder, da vi havde gjort opmærksom på dette kom der ender sprøjtende noget ildelugtende på væggene, dog ikke på mugge... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

ophold på hotel milling Ansgar Odense Værelset fint vi fik selv lov til at vælge værelsets placering. Morgenmad ok dog med lidt ventetid på nogle produkter, da de unge piger havde travlt med at ta... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Kolding Saxildhus Først det gode.🙂 En virkelig god beliggenhed, personale er venlig og flink. Morgenmadsbuffet er ganske fint. Hotellet er charmerende indrettet med stuk og møbler. Prisen er... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Værste mad jeg længe har fået serveret, hele bordet valgte Burger, Brødet/bollen var brændt til kul og lignede morgenbuffet's overskuds rundstykker. hele burgeren havde smag af brændt brød, så var u... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Hotel
  2. Aluguel de espaços para conferências e reuniões
  3. Hotel para Conferências
  4. Hotel para Famílias
  5. Resort de golfe

Escrito pela empresa

Velkommen til Milling Hotels Det hele startede med en drøm om at skabe et sted, hvor gæster føler sig hjemme. I 1994 købte Dorte og Jan Milling deres første hotel. I dag består Milling Hotels af 11 unikke byhoteller, hvor hjertelighed og nærvær er kernen i alt, hvad vi gør - fordelt i 7 byer: Odense, Middelfart, Aalborg, Århus, Kolding, Vejle og Maribo. Hos os handler det ikke kun om en seng at sove i, men om oplevelsen. Vores hoteller er skabt med sjæl og varme, hvor personlig service og hjemlig hygge får dig til at føle dig velkommen – uanset om du er på forretningsrejse, weekendtur eller blot trænger til et pusterum

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

22 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Slidt og beskidt

Vi har netop været på weekendophold på Saxildhus Hotel i Kolding. Vaenlig betjening, dejligt med gratis kaffe/te og kage og billigt, men hotellet og værelset var slidt og beskidt. Tillige havde restauranten sommerlukket, hvilket vi ikke havde fået oplyst.

29 de julho de 2017
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyggeligt og venligt

Vi besøgte Saxildhus i november 2014. Vi blev rigtig godt taget imod og fik et dejligt værelse. Vi havde skrevet frem og tilbage med de ansatte om mulighederne i forhold til vores søn, samt senere check-ud. De var gode til at vende tilbage og meget imødekomne.
Vi vil bestemt anbefale andre dette hotel i Kolding!

30 de novembro de 2014
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fantastisk flot værelse

Min mand og jeg havde købt et wellness ophold fra fredag til søndag i starten af november 2013, og havde en rigtig god oplevelse.
Vi fik et værelse på 4. sal som var rigtig hyggeligt indrettet med 4 meter til loftet og hyggelige bjælker på tværs.
Vi kom begge dage ret sent ned til morgenmaden men der var hele tiden fyldt op. Juicen bar dog præg af pulverjuice og jeg undrede mig over hvor servietterne var henne. Desværre var der ikke noget personale at spørge til råds.
Der var tilgengæld hele tiden personale i receptionen som var enormt venlige og imødekommende.
Vi følte at de havde enormt godt tjek på hvad vi havde bestilt på forhånd både i restauranten og i forhold til wellness behandlinger.
Saxildhus er ikke et wellness hotel, men tilbyder wellnessbehandlinger i samarbejde med Slotssøbadet, hvilket tydeligt fremgik af hotellets hjemmeside, så jeg forstår ikke helt hvorfor en gæst kan undre sig over at der er 765 meter til wellnessområdet.
Vi var rigtig godt tilfredse med den service vi mødte.

11 de novembro de 2013
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Slet ikke pengene værd!!

Min svigerfamilie og jeg skulle overnatte på Saxildhus Hotel i Kolding.
Det værelse, som min kæreste og jeg var i, havde pletter på gulvet, samt en masse fedtfingre på spejlet på skabet.
Resten af hotellet var også meget beskidt, og ekstrem slidt. Det var meget gammeldags og hyggeligt, men trængte til en ordentlig rengøring og renovering! På et af de værelser vi lejede, der duede fjernbetjeningen heller ikke (muligvis pga. dødt batteri).
Aftensmaden var også virkelig skuffende! Hvilket mange af de andre gæster også brokkede sig over den dag.
Desuden, så kan man også købe wellness-ophold på hotellet, men man skal dog lige vandre 2 km, før man er på wellness-stedet, hvilket er lige lovlig langt at gå, for at kunne nyde at slappe af.

Dog skal det siges, at de har et utrolig venligt personale! Og deres fællesrum var også rigtig godt.. Derfor 2 stjerner.

5 de abril de 2013
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais