Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Telefoon koord binnen een maand al kapot geknapt. Amper gebruikt. Ze kunnen me alleen maar 25% korting geven op een volgende bestelling.. lijkt me logisch dat ik niet weer een bestel toch, dan moet ik... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb 2 hoesjes besteld en die had ik gekocht omdat ik een nieuwe telefoon nodig had, was die opeens niet meer leverbaar dus ha dik niks met de hoesjes en ging ik die retourneren, nadeel was wel zelf... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De hoesjes die ik binnen heb gekregen zijn echt perfect ze zijn heel stevig en super leuk. De website en verzending was allemaal ook heel duidelijk en hij was lekker snel binnen. Helemaal fantastisch... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mim Amsterdam heeft ontzettend leuke hoesjes. Allemaal erg verschillend. De hoesjes zijn goede kwaliteit, erg blij dat ze ook buigbare hoesjes hebben dit hebben veel merken niet. De prints op de hoesj... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

1 mil avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

4,2

Todas as avaliações

(1.069)

361 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte kwaliteit hoesjes en klantenservice

Het hoesje wat ik besteld had werd nooit geleverd (terwijl ik hier al lang voor betaald had). Toen ik hierover contact opnam met MIM gaven ze aan dat het hoesje wat ik besteld had nu uitverkocht was.
Toen ik aangaf een ander hoesje dan maar als alternatief te willen was dat opeens ook uitverkocht (mede door trage klantenservice en slechte bevoorrading).
1,5 week later kreeg ik uiteindelijk een hoesje (had binnen 1-3werkdagen er moeten zijn enfin). Dit hoesje heeft een bruine vlek in de lak.

Kortom, hoesjes zien er online leuk uit maar de kwaliteit is slecht en het bedrijf heeft de zaken niet op orde.

6 de agosto de 2026

Zoooo leuk

Zoooo leuk ik heb zelfs een video gemaakt de kwaliteit is perfect en de bestelling was zooooooo leuk de bestelling was ook snel aan gekomen.

2 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tijdens een 1+1 actie had ik 2 hoesjes…

Tijdens een 1+1 actie had ik 2 hoesjes besteld, daarna kreeg ik een mail dat ik door een systeemfout hoesjes had besteld die eigenlijk uitverkocht waren, hierdoor zou ik langer moeten wachten (5dagen) en of ik dit wilde. Vervolgens lange tijd niks meer gehoord, dus mailde ik zelf met de vraag wanneer ik de hoesjes kon verwachten (op de site kon je de hoesjes nog steeds bestellen dus ze zouden op voorraad moeten zijn lijkt mij dan), vervolgens kreeg ik weer het antwoord dat ze niet voorradig waren en of ik er dan nog steeds op wilde wachten. Hierna moest ik zelf nog een derde keer mailen met de vraag wanneer ik ze kon verwachten en dat ik het niet netjes vond dat ik degene was die telkens om een update moest vragen. Zij gaven aan dat dit inderdaad niet goed was, als compensatie zouden ze er een cadeautje bij doen (dit was een sticker voor de achterkant van je telefoon van €2,50….). Bij deze bestelling had ik ook een koord voor aan mijn telefoon gedaan, deze was al binnen een week kapot. Later nog een keer zo’n koord gekocht, ook binnen een week kapot. Als laatste zeggen ze ook dat de hoesjes shockproof zijn, mijn telefoon is toen een keer gevallen (niet eens een grote afstand) en is de achterkant van mijn telefoon kapot gegaan. Dus ik hun weer een mailtje sturen dat ik dit niet oke vind aangezien ze lopen te verkondingen dat de hoesjes shockproof zijn. Krijg ik als reactie dat de hoesjes bestendig zijn tegen lichte stootjes (mag wel wat duidelijker op de site vermeld worden vind ik) maar omdat ze het ook niet leuk vinden, krijg ik als compensatie een kortingscode van 20% voor een volgende bestelling…..
slecht bedrijf en slechte klantenservice! Niet hier bestellen!

6 de dezembro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Leuk hoesje goede kwaliteit kwam helaas…

Leuk hoesje goede kwaliteit kwam helaas niet erg overeen met de kleur van het geadverteerde hoesje ook de foto’s op de website kwamen niet erg overeen, maar wel erg snelle bezorging.

30 de julho de 2026

Snelle verzending

Snelle verzending, goede qualiteit, ik heb mijn gsm al een paar keer laten vallen en het beschermt mijn gsm heel goed. Ik ben dus super tevreden met mijn hoesje.
Ik heb onlangs ook 1 gekocht voor mijn zus.

29 de julho de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kwaliteit van mn telefoon cord is niet best

Telefoonhoesjes zijn erg mooi en stevig. Echter de screenprotector en telefoon cord totaal niet stevig. Deze zijn binnen 3 weken beide al kapot. Erg teleurstellend vooral omdat het voor mijn dochter van 12 veel geld heeft gekost.
Daarnaast zit ik al 2 weken op een deel van mijn bestelling te wachten.

29 de julho de 2026

Tevreden

Het is een goed merk altijd lekker snel binnen en zeker je geld waar koop hier altijd mijn hoesjes voor me telefoon AirPods en ze zijn nog nooit stuk gegaan echt top kwaliteit!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bestelling verzonden, maar status blijft onbekend

Bestelling gedaan begin juli, nooit aangekomen. Wederom opnieuw besteld, steeds weer iets waarom het niet verzonden is, en wanneer aangegeven wordt dat het verzonden is, staat de status nog steeds op onbekend.
Reageren per mail gebeurd wel redelijk snel, maar daar heb ik inmiddels nog maar weinig boodschap aan. Jammer dat je al moeder van een 10-jarige iedere dag de vraag krijgt waar haar bestelling blijft.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het is een geweldig hoesje en goeie…

Het is een geweldig hoesje en goeie kwaliteit maar ik heb een iPhone 12 mini en daar hebben ze geen apart design voor ze hebben alleen 13/12 mini en een 13 staat ni zo mooi want de lens is anders dan een 12 mini.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Super leuke hoesje binnen gekregen

Heel leuk hoesje binnen gekregen, maar bleek niet echt te passen. Hoesje daarom retour gestuurd met brievenbuspost en dat is nu ruim 2 weken (donderdag 9 juli) geleden. Ze zeggen dat ze nog niets retour hebben ontvangen, maar ik heb nog niet eerder meegemaakt dat een poststuk niet aankomt. Helaas geen track en trace, maar het kan haast niet dat het hoesje nog niet bij hun binnen is.

27 de julho de 2026

Levering

Leuke hoesjes! Alleen die levering… echt wat een min punten. Er stond binnen 1-3 werkendagen bezorgd. Bijna 10 werkdagen verder en nog steeds niet geleverd. Bestel ze een volgende keer wel ergens anders…

25 de julho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben ontzettend blij met mijn hoesje…

Ik ben ontzettend blij met mijn hoesje van MIM Amsterdam! De kwaliteit is echt top en het ziet er precies zo uit als op de foto's. De afwerking is mooi en het voelt stevig aan. Ook de communicatie verliep super: ik werd goed op de hoogte gehouden en mijn vragen werden snel beantwoord. Al met al een hele fijne ervaring. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een mooi en kwalitatief hoesje!

25 de julho de 2026

Esta empresa é sua?