Ik ben altijd al helemaal fan geweest van leuke gepimpte telefoonhoesjes, dus toen ik de website ontdekt had, ging ik zowat uit m’n dak! Ik ben hier enorm blij mee en de hoesjes zijn ook van enorm goe... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
super snelle levering en de hoesje beschermen echt fantastisch heb hem al heel vaak op de grond laten vallen en er zit nog geen een barst in mijn telefoon en de hoesjes zien er ook echt heel mooi uit
🥰🥰🥰🥰🥰 De 1e x dat ik de site opende ik was meteen verliefd zoo aesthetic gewoon.🤗. De hoesjes gaan heel lang mee en slijten bijna niet. Als je telefoon valt gaat hij niet stuk🥰, en de hoesjes... Ver mais
Telefoon koord binnen een maand al kapot geknapt. Amper gebruikt. Ze kunnen me alleen maar 25% korting geven op een volgende bestelling.. lijkt me logisch dat ik niet weer een bestel toch, dan moet ik... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hele goeie kwaliteit en super mooie…
Hele goeie kwaliteit en super mooie hoesjes zeker de prijs waard!
Een super case!
De case kwam binnen 1 dag binnen. Super snel! De kwaliteit van de case is geweldig. Hij gaat er makkelijk om heen en is super soepel. Verder was het bestellen ook heel gemakkelijk. Ik geef de ervaring 5 sterren!!
MIM review
Goede verzending mooi en optijd aan gekomen goede kwaliteit het geld echt waard
Heel mooi aangekomen
Heel mooi aangekomen, goed optijd, goede kwaliteit. Zeker een aanrader!
Leuk telefoon hoesje en ook nog lekker…
Leuk telefoon hoesje en ook nog lekker stevig.
Ontzettend tevreden! 🩷🩷
2 hoesjes besteld die prachtig matchen met de hang in there stickers! Super handig en ze blijven perfect zitten. Ik zou nooit meer hoesjes van andere merken willen, deze zijn praktisch, voelen fijn aan, zijn handig schoon te maken en hebben de leukste printjes 😍😍! Daarnaast had ik mijn bestelling ook kei snel binnen, heel fijn 🫶!
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit. Heb al een aantal hoesjes hier weggehaald en ben zeer tevreden. De 1+1 actie is ook altijd er leuk!
Goeie kwaliteit hoesje en word snel…
Goeie kwaliteit hoesje en word snel verzonden, vaak binnen 2 dagen in huis! Top. Leuk ingepakt en goed assortiment, ben erg tevreden!!! Aanraderrrrr
Voor de tweede keer een hoesje besteld…
Voor de tweede keer een hoesje besteld bij MIM, en weer ontzettend tevreden! 🩷
Ik had eerst de verkeerde maat besteld, maar nadat ik de klantenservice had gemaild, hadden ze dat heel snel opgelost.
Ook de bezorging is snel verlopen, heel erg tevreden met mijn nieuwe, hippe hoesje🥰
Top service
Na twee dagen al binnen gekregen in huis. Ook hele leuke telefoon hoesjes/accesoires.
Je krijgt er ook een gratis kortingscode bij dus dan kan je voor de volgende keer korting krijgen.
Ook een hele goeie kwaliteit
Hoesjes
Het zijn vrij stevige hoesjes. Op social media kan je gemakkelijk korting codes vinden dus altijd een goedkope prijs. Ook ruim optijd geleverd. Bedankt mim!
Snel binnen en super leuk verpakt!
Leuke hoesjes
Zulke leuke hoesjes, ik had echt mega keuze stress. Voor elke seizoen verschillende soorten. En je ziet ze overal! En superleuke kortingen
Goede kwaliteit en superleuke hoesjes!
Goede kwaliteit en superleuke hoesjes!
Redelijk snel verzonden :)
Mooi hoesje
Fijn hoesje precies de kleuren op het plaatje en het hoesje voelt lekker glad aan!✌🏻
Mooie goede hoesjes
Mooie goede hoesjes! Eindelijk een betaalbaar hoesje voor je telefoon en iPad. Ze beschermen goed en zien er mooi uit. Ze worden snel geleverd!
Geweldige hoesjes
Super leuke hoesjes en hele snelle bezorging. De hoesjes komen onbeschadigd aan! Ze zijn stevig en gaan niet snel kapot en ze zien er ook nog eens mooi uit! Ik had mijn hoesje besteld en de volgende dag was het al in huis!
Ik vind het jammer dat hij de iPad…
Ik vind het jammer dat hij de iPad hoesjes alleen de voorkant print hebben en de achterkant gewoon doorzichtig is waardoor je je iPad kan zien. Ik koop juist een hoesje zodat je je iPad niet ziet.
Snel binnen
Ik heb echt 2 hele leuke hoesjes bestel, ze waren netjes aangekomen.
En als ik vragen had kan ik altijd terecht.
Ik ga hier vaker bestellen. 🤩