Jeg modtog en anden krystal på øreringe end den bestilte, bestilte månesten og modtog noget lignende klar kvarts/bjergkvarts. Butikken ville ikke vedkende sig dette ved henvendelse. Æskerne til prod... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Meget serviceminded. Har handlet hos Mimie flere gange og har altid haft gode oplevelser. Udover at have et stort udvalg af æsteriske olier osv, svarer de hurtigt på spørgsmål samt sender pakken a... Ver mais
Helt ekstraordinært service niveau ❤️ Det er ganske få gange jeg har oplevet en service i denne klasse! Jeg er imponeret over at folket bag Mimie intet har imod at bruge deres fritid (i dette ti... Ver mais
A empresa respondeu
Super dejlig oplevelse, varen var hurtig fremme, havde set frem til at modtage de æteriskolier jeg havde bestilt, bestemt ikke sidste gang jeg benytter mig af siden. Kan varmt anbefales. Vh sen gl... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Mimie.dk finder du alt til aromaterapi - duftlamper, diffusere, æteriske olier, basisolier og meget mere - og selvfølgelig økologisk. Vi er e-mærket - og så sender indefor 24 timer :-)
Informações de contato
Aakjærvej 56, 8300, Odder, Dinamarca
- kundeservice@mimie.dk
- www.mimie.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 33% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kvalitetsvarer og god rådgivning
Jeg har været meget glad for at handle her.
Jeg fik en fantastisk vejledning og hjælp over telefonen.
Hurtig levering og gode priser
Hurtig og fin forsendelse
Super hurtig behandling af ordre og…
Super hurtig behandling af ordre og forsendelsen. Tak.
Det er altid en skøn oplevelse at…
Det er altid en skøn oplevelse at handle her ♥️
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt, ingen problemer. Den hurtigste forsendelse, jeg har prøvet i årevis.
Fine forklaringer online
Fine forklaringer online - godt og flot pakket ☺️ god kvalitet
Jeg er meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds. Super fine produkter til en god pris. lynhurtig levering. Hee handler jeg igen.
God service og hurtig levering
Altid super hurtig service
Altid super hurtig service og masser af skønne olier til perfekte priser!
1. gang, men ikke sidste!
Pakken kom hurtigt, og indholdet var godt.
Det var super!
Jeg havde fået leveret en olie der lugtede grimt, sendte en mail om problemet som blev besvaret og handlet på hurtigt og venligt. Jeg ville få sendt en ny. Har lige hentet pakken og der var simpelthen lagt en ekstra olie i - så flot, mange tak ♥️
God kommunikation samt oplysning…
God kommunikation samt oplysning omkring bestillingen.
Virkelige lækre æteriske olier
Virkelige lækre æteriske olier, køber helt sikker fra dem igen🤩👍
Hurtig levering, god varebeskrivelse
Hurtig levering - let at finde ingrediens-listen og brugsbeskrivelse på varerne. Handler der ganske sikkert igen !
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.