Meget serviceminded. Har handlet hos Mimie flere gange og har altid haft gode oplevelser. Udover at have et stort udvalg af æsteriske olier osv, svarer de hurtigt på spørgsmål samt sender pakken a... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Helt ekstraordinært service niveau ❤️ Det er ganske få gange jeg har oplevet en service i denne klasse! Jeg er imponeret over at folket bag Mimie intet har imod at bruge deres fritid (i dette ti... Ver mais
A empresa respondeu
Super pris på Biosy produkter, og jeg må indrømme, at det er det bedste, jeg nogensinde har haft af duftpinde og blandinger af æteriske olier! Både pindende og duftene er vildt gode og laaangt bedre... Ver mais
Super dejlig oplevelse, varen var hurtig fremme, havde set frem til at modtage de æteriskolier jeg havde bestilt, bestemt ikke sidste gang jeg benytter mig af siden. Kan varmt anbefales. Vh sen gl... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Mimie.dk finder du alt til aromaterapi - duftlamper, diffusere, æteriske olier, basisolier og meget mere - og selvfølgelig økologisk. Vi er e-mærket - og så sender indefor 24 timer :-)
Informações de contato
Aakjærvej 56, 8300, Odder, Dinamarca
- kundeservice@mimie.dk
- www.mimie.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 33% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Har handlet her flere gange og altid…
Har handlet her flere gange og altid super hurtig levering og svartid selv på en søndag

Resposta da Mimie - æteriske olier
Er så glad for min difuser lampe med…
Er så glad for min difuser lampe med damp - og den kom efter kun 2 dage 👍

Resposta da Mimie - æteriske olier
Virkelig lækre produkter og rigtig god…
Virkelig lækre produkter og rigtig god service. Hurtig levering

Resposta da Mimie - æteriske olier
Hurtig levering og dejlige varer
Hurtig levering og dejlige varer. Kun god anbefaling herfra.

Resposta da Mimie - æteriske olier
Er fuldstændig tilfreds med produkter…
Er fuldstændig tilfreds med produkter og levering. Vil helt sikkert handle her igen

Hurtig levering og service 😊
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Jeg kunne finde ud af det med levering.

Rigtig fine produkter
Rigtig fine produkter, venlig betjening og hurtig levering.
Jeg er rigtig godt tilfreds!
Korrekt levering
Helt ekstraordinært service niveau ❤️
Helt ekstraordinært service niveau ❤️
Det er ganske få gange jeg har oplevet en service i denne klasse!
Jeg er imponeret over at folket bag Mimie intet har imod at bruge deres fritid (i dette tilfælde sen aften) på at løse et problem, det har virkelig høj prioritet for dem.
De er så behagelige i deres kommunikation og det er tydeligt at de er til for deres kunder.
Problemet blev løst på rekordtid og leveringen var hurtig.
Jeg er meget taknemlig for den handels oplevelse og jeg vil især sige tak til Peter ☺️🌸

Resposta da Mimie - æteriske olier
Super hurtig sending og lækre varer
Meget hurtigt svar ved henvendelser
Meget hurtigt svar ved henvendelser. Mvh Charlotte

Meget tilfreds

Resposta da Mimie - æteriske olier
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.