Mimsystore Avaliações 124

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hei Mimsy Store! Jeg må bare si – dette er uten tvil den beste kundeopplevelsen jeg noensinne har hatt. Jeg bestilte varene og fikk dem allerede dagen etterpå! At dere i tillegg leverte alle tre... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi bestilte Mimsy klorestativ Grå-marcos (172 cm). Fikk først og fremst en personlig melding om at varen ble sendt dagen etter bestillingen var lagt inn (aldri opplevd maken til kundeservic... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Pet Shop

Escrito pela empresa

MimsyStore er en norsk nettbutikk inspirert av vår egen katt, Mimsy. Butikken ble startet med ett mål: å tilby kvalitetsprodukter for katter som kombinerer funksjonalitet, design og komfort. Vi spesialiserer oss på solide klorestativ, moderne kattemøbler og praktisk tilbehør som dekker både kattens behov og eierens forventninger. Alle produktene i nettbutikken er nøye valgt ut – og testet av Mimsy selv – for å sikre at de holder høy standard. Vi er opptatt av trygg netthandel, rask levering i hele Norge og god kundeservice som setter deg og katten din først. MimsyStore er en liten og dedikert dyrebutikk i vekst, drevet med ekte kjærlighet for katter – og med håp om å gjøre hverdagen litt bedre for både katt og eier.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kjempeflott klorestativ og leverandør !

Vi bestilte Mimsy klorestativ Grå-marcos (172 cm).
Fikk først og fremst en personlig melding om at varen ble sendt dagen etter bestillingen var lagt inn (aldri opplevd maken til kundeservice) og om det skulle være noe, hva som helst angående produktet var det bare å ta kontakt.
Det hadde jeg på et tidspunkt i oppsettet av stativet, og ble tilogmed ringt for forklaring! 🩷
•Oppsettet av klorestativet :
-Fikk med alt av skruer og verktøy til å skru med, man trenger dermed ingen ekstra utstyr!
-En del skruer, men absolutt nødvendig for at treet er så stødig som det er
-Brukte 2 timer for oppsett (må sies jeg personlig ikke er noe handy anlagt 🤣)

Man får absolutt verdi for pengene, et stødig kvalitetsprodukt, og så god kundeservice har jeg ikke opplevd på kjempelenge! Anbefaler alle sammen å handle fra Mimsy ❤️

17 de abril de 2026

Elsker selgeren av mimsystore

Elsker selgeren av mimsystore!
Utrolig god kundeservice og apsolutt ett sted man ønsker og kjøpe fra igjen!
Holder kontakten med deg underveis på bestillingen din! Og hjelper med gode anbefalinger og forklaring av varene😻

13 de abril de 2026

Wow faktor💎🔥

Hei Mimsy Store!
At dere i tillegg leverte alle tre klorestativene helt hjem til meg i Sandefjord fra Mjøndalen, helt kostnadsfritt, er jo helt utrolig service 🙌
Klorestativene er ikke bare lekre å se på, men også vanvittig solide og av veldig god kvalitet. Kattene mine tok dem i bruk med én gang – det sier egentlig alt!
Dere leverer virkelig WOW-faktor på alle nivåer 💎🔥
Tusen takk for en helt fantastisk opplevelse – dere har fått en veldig fornøyd kunde! Her handler jeg gjerne igjen❤️🔥🫶

9 de abril de 2026

Veldig fornøyd med alt

Veldig fornøyd med alt. Veldig bra kundeservice fra første stund. Fikk en hyggelig privat-melding rett etter kjøp. Tett og god oppfølging hele veien. Sendte samme dag. Stabilt stativ som er greit å sette sammen.
Om eg skal trekke ned for noe, er målene på lengden feil i nettbutikken. Det står at lengden på Mickey stativ er 60cm. I virkeligheten er den 80cm.

Ellers super fornøyd! Pus er også storfornøyd😻

9 de abril de 2026

Meget bra kundeservice

Meget bra kundeservice! Svarer fort på finn.no og mannen vi møtte på var hyggelig. Vi dro på lageret for å se på utstillingene, og fikk vite hvilke produkt som passer best for kattene vår. Klorestativet og kattedoen var av god kvalitet for en rimelig pris. Anbefaler sterkt å handle her!

5 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi kjøpte kattehuset mickey igjennom…

Vi kjøpte kattehuset mickey igjennom Finn. Super kvalitet, lett å montere, og vi er storfornøyde🤩 koselig selger som også sendte bildebevis at pakken er sendt som er et stort pluss. Pakken var godt sikret i tillegg med ekstra beskyttelse på hjørner osv. anbefales 💥

4 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Knallbra service og kvalitet!

Helt fantastisk hands-on kundebehandling! Jeg er så imponert over kommunikasjonen jeg hadde med butikken fra det sekundet jeg bestilte, og til rask forsendelse av et massivt stativ ! God kvalitet, stødig, og til en veldig god pris! Vi kommer tilbake om vi trenger noe! 👍 Anbefaler denne butikken på det varmeste!

27 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais