Mister-Auto.dk Avaliações

2.601
O TrustScore é 1 de um total de 5

1,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det er misvisende markedsføring, der reklameres med levering 1-3 hverdage. Men efter 3 dage er ordren først ved at blive behandlet. Og når man forsøger at ringe op på det tilhørende telefonnummer, er... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mister Auto, = Bondefangeri, Man bestiller varer d 10/5 som bliver lovet leveret 2 dage efter bestilling, så kommer man til betalingssiden, her bliver man afkrævet 132-kr ekstra for hurtig levering... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Blinker arm holdt kun 6 mdr, og når jeg forsøger reply til ordrebekræftelses e-mailen til contact service.mister-auto.dk så afvises adressen som forkert . Ordre nummer Y22370771 Opdatering 2024-11-... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pga mister Auto,s håndtering af min ordre, er det nok ikke et firma med reservedele, jeg med god grund nok ikke kan anbefale andre. Delene ryger lidt rundt i Europa, pga misinformation mm. Har fø... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Autopeças
  2. Loja de Acessórios Automotivos

Informação fornecida por fontes externas variadas

Mister-Auto er et fransk firma som sælger autodele til 23 lande. På mister-auto.dk finder du dele til bremsning, motorrummet, udstødning, filtration, opvarmning, koblingssystemer, affjedring, motorkøning...

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(2.601)

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Rigtig dårlig mht lovede tider - opfølger ikke

Rigtig dårlig mht lovede tider - arrogant betjening - når klagen løftes til næste level svarer de ansvarlige ikke tilbage - har henvendt mig tre gange..

31 de outubro de 2018

Hej Filip,

Mister-auto teamet takker for din besked.

Vi beklager ulejligheden og den lille forsinkelse.

Det står på vores hjemmeside under Leveringsmetode at:

Den tid, der går mellem registreringen af din bestilling og fragtmandens første levering til den adresse, kunden har opgivet, er summen af 2 faktorer:

1. Forberedelsestiden (24 til 48 timer) = betaling, forberedelse og fragtmandens afhentning af bestillingen.
2. Fragtmandens leveringstid for din bestilling (48 til 72 timer). Der sendes en e-mail til kunden, så snart bestillingen har forladt vores lager.

Vi taler 3-4 hverdage når vi har afsendt din pakke.

Det vi sige 1-2 hverdage (behandlings tid) + 3-4 hverdage for levering.

Du har lagt din ordre d.08.10.2018 og så har vi afsendt pakken d.11.10.2018.

Det står i vores system at du har modtaget pakken med kun 1 hverdage forsinkelse som vi beklager en gang til.

Det er jo hvad der kan ske når vi folk arbejde osv. Venligst tjek din kundeprofil så vi kan prøv at finde en god løsning.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte et tændkabel (sæt) modtog…

Jeg bestilte et tændkabel (sæt) modtog 1 stk, ved nærmere undersøgelse bed jeg mærke i at alle deres tændkabler og enkle kabler kaldes for tændkabel sæt. Jeg syntes umiddelbart at dette er uacceptabelt og bedrag jeg handler ikke her igen.

29 de outubro de 2018

Hej Henrik,

Mister-auto teamet takker for din henvendelse.

Vi beklager fejlen.

Vi vil videresendt din feedback til vores IT-afdeling.

Du er velkommen til at skrive tilbage eller ringe, hvis der er mere, vi kan hjælpe med. Ha' en rigtig god dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der er en okay hurtig levering

Der er en okay hurtig levering, kunne dog godt tænke mig at det er leverings tiden i ligger på hjemmesiden, i stedet for ekspeditionstiden, så man ved der går et par dage længere, men stadig okay hurtig.... Og billigt....

23 de outubro de 2018

Tog længere tid mht

Tog længere tid mht. Levering end jeg havde regnet med

23 de outubro de 2018

Hej Berit,

Vi siger tak for din besked.

Det står i vores system at du har modtaget din ordre for 3 hverdage som vi har skrevet på vores hjemmeside.

Levring af varer

Bestiller varen d. 27/9, men får først varen leveret d. 6/10 igennem PostNord.

22 de outubro de 2018

Hej Bjarne,

Tak for din henvendelse.

Det står på vores hjemmeside under Leveringsmetode at:

Vi taler 3-4 hverdage når vi har afsendt din pakke.

Det vi sige 1-2 hverdage (behandlings tid) + 3-4 hverdage for levering.

Du har lagt din ordre på Fredag og derfor din pakke var afsendt d.02.10.2018.

Og pakken blev leveret i god tid i dette tilfælde.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fin service

Det er når der er problemer med udstyret eller forsendelsen, man finder ud af om dem man har handlet hos er et godt firma og det å jeg sige at Mister-Auto er!!
Pakken jeg havde bestil var kommet frem, men da jeg ikke havde afhentet den inden de 14 dag pakken må ligge blev den sendt retur.
jeg kontaktede dem (via deres hjemmeside) for at rykke for min pakke, for jeg havde ikke modtaget nogen mail(troede jeg). Det viste sig at de lagde som SPAM-mail.
De sendte så pakken på ny u.b. :-)

Grundet til at de ikke får 5 stjerner er at det koster 2,50 kr. hvis man skal ringe til dem

22 de outubro de 2018
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bestilte varen d.16 oktober og Idag den…

Bestilte varen d.16 oktober og Idag den 21. oktober står jeg stadig uden min pakke

21 de outubro de 2018

Hej Sulaiman,

Vi sige mange tak for din henvendelse.

Det står i vores system og på din kundeprofil at du har modtaget begge pakke rigtig lang tid siden på Posthuset.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har stadig ikke fået alle mine…

Jeg har stadig ikke fået alle mine reservedele. Nu er det jo også kun 3 uger siden jeg har bestilt 😭

18 de outubro de 2018

Hej Boldt,

Tusind tak for din din tid og besked.

Vi beklager at du ikke har modtaget en besked på din kundeprofil at en af de to bestilte produkter er udsolgt.

Vores finansafdeling allerede har tilbagebetalt dine penge.

Du er velkommen til at bestille på ny. Varen er på lager i øjeblikket.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Det er en fin side hvor de giver gode…

Det er en fin side hvor de giver gode oplysninger men man får varer som ikke passer til din bil. seneste gang var der 2 varer som ikke passede til min bil, lidt irriterende og har de sidste par gange oplevet at de skriver på siden bliver sendt idag hvis du bestiller inden for tidsgrænse (nedtælling) men det gør de ikke selvom alle varer var til -bliver sendt idag-

16 de outubro de 2018

Hej Henrik,

Mister-auto takker for din henvendelse.

Vi vil gerne fortælle dig, at når du indtaster dit registreringsnummer, får vi kun generalle oplysninger om dit køretøj som alle andre hjemmesider i Danmark gør. Og det er grunden til at der er nogen gange flere valgmuligheder.

Vil du være helt sikker på, at du vælger en passende del til din bil, anbefaler vi, at du tjekker OEM-koden på den pågældende del.

Koden kan være stemplet ind i delen eller på et klistermærke, som sidder på delen eller du kan få den oplyst af din bil forhandler.

Du kan også tage kontakt til din bils producent eller en af deres forhandlere og spørge efter OEM-koden på din nuværende del.

Vi hjælper gerne med at finde de rigtige dele til din bil. Giver du os OEM-koden på en eller flere dele, du gerne vil skifte ud, enten over telefonen eller pr. mail, finder vi frem til de rigtige i vores katalog.

Koden kan være stemplet ind i delen eller på et klistermærke, som sidder på delen.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Varene passede perfekt og billige…

Varene passede perfekt og billige priser
Dog betalte jeg for ekspres levering og kom en dag for sent
Havde bestilt en bagpotte samt pakning og to gasdemper til bagklap, de sende udstødning i en pakke med sig selv og pakning til udstødning og gasdæmper i en anden pakke
Det ville være smart at sende de ting der passede sammen i den samme kasse

14 de outubro de 2018

Hej Martin,

Tak for din besked.

Du er desværre fuldstændig ret, som vi beklager rigtig mange gange for.

Kan du venligst tjek din kundeprofil så vi kan finde en god løsning hurtigst muligt.

Mister-Auto Teamet

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais