Service is good and always on time, but when there are national holidays on your pickup day then you never hear anything that there is an other pickup date. If I didn't chat today I should missed th0e... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik had een extra lediging aangevraagd ivm de kerstdagen maar door die kerstdagen werd hun planning ook aangepast, ze komen normaal op vrijdag en nou de maandag ervoor en door mijn aanvraag zijn ze die... Ver mais
Ondertussen 2 jaar vaste klant van MKB-afval, een geweldige ervaring met het huren van een rolcointainer restafval 1100 liter. Altijd netjes op tijd, nog nooit een afspraak gemist en duidelijke comu... Ver mais
Vriendelijk, snelle reacties op vragen,en de Dames, heren die de container komen legen zijn ook altijd erg vriendelijk. Ook toen we vergeten waren de container voor leeging aan de straat te plaatsen... Ver mais
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Service is good and always on time
Service is good and always on time, but when there are national holidays on your pickup day then you never hear anything that there is an other pickup date. If I didn't chat today I should missed th0e next pickup

Gowoon een goede partner
Keurig geregeld altijd, geen gezeur

super bedrijf
Klant vriendelijk. Extra legen geen probleem.

Het gaat niet vlekkeloos
Het gaat niet vlekkeloos, elke keer als ik de container bij weg zet volgens de kalender, komt er niemand, en de andere keer staat er spontaan een vrachtwagen waarvan de chauffeur op de stoep met een kalender wijziging, zonder op de hoogte te zijn, nu 3 maart, weer het zelfde geval.
Die zin van hun maakt me juist zorgen.:
,,Vanaf nu kun je weer rekenen op de service die je van ons gewend bent.,,
Want is nog niet eerder goed gegaan.
Update 31 maart:En waar ik al bang voor was. Container weer niet geleegd. Slecht bedrijf

always great service
always great service. only once the container was not empty but one text and it was empty the next day. low price aswell

Resposta da Mkb Afval
Elke 4weken wordt de comtainer netjes…
Elke 4weken wordt de comtainer netjes opgehaald.
Maar al 2x om een extra lediging gevraagd en dat is ook geen probleem alleen wordt deze al 2x vergeten.

Gewoon goed
Gewoon goed, wordt stipt op de juiste dag geleegd, en ook een extra leging is zo geregeld. Super !

Betrouwbare ophaaldienst
MKB komt om de twee weken onze container legen. Dat doen ze op dezelfde tijd, handig. Ook zetten ze de container weer op de rem als hij geleegd is. Hier hebben we om gevraagd omdat we aan een drukke weg wonen en onze oprit afloopt.

MKB Service
MKB Service
Tot nu toe als er wat mis ging werd het snel en altijd opgelost.
Of het nou ging om een extra leging of ander probleem.

Top service
Al jaren klant en alles wordt altijd snel en TOP geregeld en altijd vriendelijk geholpen

Resposta da Mkb Afval
Goede service. Wordt op afgesproken dagen geleegd, klantenservice is goed te bereiken

Resposta da Mkb Afval
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.