God service, flot arbejde, god kommunikation hele vejen igennem så man får det som man ønsker det
A empresa respondeu
Vi havde Multiservice/Hvam til at udføre 2 opgaver hos os. Alle aftaler blev overholdt, uanset om det krævede 10 arbejdstimer i træk. Hertil er de meget service minded i deres løsning af opgaven. Jeg... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har brugt MM Multiservice 2 gange det seneste år, først til en støttemur og dernæst en ligusterhæk. Vi er fuldt ud tilfredse med deres måde at håndtere opgaverne på fra start til slut.
A empresa respondeu
Fin service og udførelse på trods af at arbejdet blev flyttet et par gange, da firmaet fik udfordringer på en anden opgave. De nåede det dog inden deadline og udførte i henhold til aftale.
A empresa respondeu
Din pålidelige entreprenør – med kvalitet i fokus Vi er en dansk entreprenørvirksomhed med mange års erfaring inden for gravearbejde, belægning, haveservice og meget mere. Vores mål er enkelt: at levere solidt håndværk, der holder – og give vores kunder en god oplevelse fra start til slut. Hos os får du: Professionel rådgivning og gennemtænkte løsninger Dygtige og erfarne folk, der brænder for deres fag Punktlighed, ærlighed og høj kvalitet – hver gang Uanset om du har brug for hjælp til en mindre opgave i haven eller et større anlægsprojekt, så står vi klar med det rette mandskab og de rette maskiner. Vi arbejder både for private, erhverv og det offentlige – og vi går aldrig på kompromis med det gode håndværk.
Hærvejen 3, 8620, Kjellerup, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Har fået lagt 16m2 fliser af dem super fint stykke arbejde der er lavet er helt tilfreds med dem. Og vil da anbefalde dem til andre.

Resposta da Hvam Have & Anlæg I/S
Er generel tilfreds med deres arbejde, de havde fået 4 stjerner hvis de detsvære ikke skulle have været tilbage 2-3 gange for at rette op på et par fejl der blev fundet. Men alt i alt okay god service de unge mennesker giver
2 unge gutter, nemme at snakke med og effektive, hjalp med at rydde det sidste fra min lejlighed, skrue gardinstænger og rullegardiner osv ned og kører det hele på lossepladsen, absolut min bedste anbefaling til MM Multiservice

Resposta da Hvam Have & Anlæg I/S
Min virksomhed har haft rengøring fra MM - Michelsens Multiservice, desværre bundet af en kontrakt for 3 måneder. Det har været uhyggelig ringe rengøring - og også en kontrakt som ikke var som den mundtlige aftale. Så pas på, tro ikke på at der står i kontrakten var der er aftalt. Michelsens Multiservice er dybt useriøse og uduelige. Der står en masse fine ord på deres hjemmeside, det er ikke noget de efterlever. Kontakt mig gerne for nærmere info.

Resposta da Hvam Have & Anlæg I/S
havde bestilt det tilbud på 2 mand og en bil til en flytning.
de kom selvfølgelig på det aftalte tidpunkt. jeg troede ikke vi kunne have det hele på et læs. men de var meget dygtige til og pakke flyttebilen.( og der gik Ikke noget i stykker/eller ridser ) og så var det også nemt for mig da det var dem der løftede de tunge ting
Vh Torben
har fået udført flere opgaver fra firmaet og er yderst tilfreds, kan varmt anbefale dem
Bestilte i sommers en omgang tagmaling og udskiftning af flere tagrygge som ikke havde det så godt længere. Det lykkes dem flere steder at ødelægge tagrenden (uden at sige noget om det), så jeg måtte selv opdage det senere, og skifte det ødelagte ud. Det har nu også vist sig at flere at de tagrygge de har skiftet slet ikke var skruet rigtigt fast, og de var derfor ved at blæse af her i efteråret og jeg måtte op og skrue dem ordenligt fast. Kontaktede skriftligt selskabet, men fik aldrig svar. Efter ca. 7-10 dage kom der dog et garantibevis med posten, hvor der stod at de ikke gav garanti på udført malearbejde. Tagryggene som de blev betalt for at skifte går dog efter min mening ikke ind under denne kategori, men det kan i jo selv vurdere.
Alt i alt en meget dårlig oplevelse, og de kan bestemt ikke anbefales.

Resposta da Hvam Have & Anlæg I/S
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.