Jeg handlede hos mm sport for et par måneder siden og de gemmer bare dit telefonnummer. Jeg har frameldt mig nyhedsbreve mv. og har nok blokeret ca. 10-15 telefonnumre fra m.m sports. Det stopp... Ver mais
A empresa respondeu
Det er den beste nettbutikken for fotballelskere. De har stort utvalg med gode priser og knallbra kundeservice som hjelper deg innen kort tid. Jeg er fra Norge, men jeg fikk varene innen et kort tid.... Ver mais
A empresa respondeu
Officielle fodboldtrøjer med navn og nummer tryk fra Liverpool, Real Madrid etc. fodboldstøvler fra Nike og Adidas.
Ostervold 14, 8900, Randers, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg har frameldt mig nyhedsbreve mv. og har nok blokeret ca. 10-15 telefonnumre fra m.m sports. Det stopper dem ikke… nyt nummer ny reklame - hver uge.
Fraråder virksomheder som denne, der har sådan en tilgang til deres kunder.

Resposta de Mmsport
Har handlet der i flere år. Uforlignelig service, og utrolig hjælpsom. Kan kun anbefale at købe fodboldtrøjer her!
Har forsøgt at afmelde deres sms i flere måneder, men det ignoreres. Har meldt dem til Forbrugerombudsmanden, for der er åbenbart ingen måde at kontakte dem på. Deres proteinpulver smager af kemikalier.

Stor anbefaling herfra.
Vender hurtig retur på henvendelse, gode svar og hurtigt og flot arbejde. Vil helt sikkert bruge mmsport igen.
Skulle bestille en fodboldtrøje, men havde nogle spørgsmål ift. tryk og ærmemærker, hvilket jeg lynhurtigt fik svar på gennem chatten. Så fik jeg lavet trøjen lige efter mit behov hvorefter den blev sendt samme dag og modtaget blot dagen efter efter.
Så lynhurtig service og trøjen er lige som den skal være. Kæmpe anbefaling herfra!

Nem og overskuelig bestilling
Hurtig levering af varer - kom dagen efter bestilling
God kvalitet af varer
Ingen snyd, ingen fejl helt generel en god handleoplevelse.
Intet at påpege.
This shop has authentic shirts at good prices. Sending it to the Netherlands was no problem.
But the best thing about this shop is the customerservice from Mikkel. He helped me out with; info about lettering, sizing, shipping costs, payment, etc. etc.
A great 5⭐️ shop
Har handlet hos mmsport hvilket var fint og hurtigt, men efterfølgende bliver jeg ved med at modtage deres irriterende reklame sms selvom jeg jeg prøvet at afmelde flere gange bliver jeg ved med at modtage dem, kommer ikke til at handle der mere.

Resposta de Mmsport
Bestilte en fodboldtrøje med personligt navn på. Den kom hurtigt, og er i rigtig fin stand. Så kun positiv anmeldelse herfra. Bruger jer gerne igen.
Uroligt!
Sidst vi bestilte en vare måtte vi ringe til jer før den blev afsendt. I virker seriøst ugidelige og ligeglade med alt hvad der hedder kundeservice.
Desværre er min mand så dum at lave endnu en ordre hos jer og 4 dage efter ringer vi igen til jer da vi intet hører. Det enste svar er, den blev sendt igår, men det måtte vi korrigere jer for så ville vi have fået noget på den. Det kan ikke være rigtigt at i ikke højner jeres kundeservice og får de pakker afsted. Begge gange har i først sendt når vi har ringet til jer.
OPDATERING: man kan pludselig ikke finde varen på lageret og vi kan ikke få den som antaget til weekenden.
Vi handler helt sikkert ikke hos jer mere og råder andre til at være varsomme eller rettere tålmodige for kundernes pakker er IKKE 1. Prioritet!!

Resposta de Mmsport
Perfekt. Og hvornår annullere i så min reservation på mine penge?

Resposta de Mmsport
Jeg har siden 2009 og frem til nu handlet hos MMsport - Aldrig nogensinde har jeg oplevet problemer.
Har før spurgt om tryk på ældre trøjer/ærmemærker osv. - Aldrig har en opgave været for lille eller besværlig.
Har dags dato bestilt en trøje med tryk og ærmemærker og trøjen er sendt samme dag! - Vil helt klar opfordre til at alle fodboldnørder støtter denne mand, fremfor diverse store globale spillere på markedet!
Kunne man give 10 stjerner fik i det herfra.
Hurtig og god service. Produktet er lige som det skal være.
Super service! Bestilte varen med navn på ryg tirsdag og fik den leveret fredag. En medarbejder skrev endda til mig og sendte billeder for at sikre sig vi fik den fodbold jersey vi havde ønsket os.
Vi tager kontakt til MM Sport på chatten tirsdag eftermiddag ved 15 tiden, da vi har spørgsmål til et par produkter. vi bliver kyndig vejledt og bestiller herefter 2 stk. EM bluser med trykt navn og nummer. Herefter krydser vi fingre for, at vi modtager bluserne senest torsdag eftermiddag, så bluserne kan benyttes til EM kampen mellem Danmark og England. Vi modtager til vores store glæde og overraskelse allerede bluserne næste formiddag (onsdag) ved 10 tiden. Det er virkelig god service!!
Fantastisk kundeservice! De svarede på alle mine spørgsmål indenfor 5 minutter, og trøjen med tryk blev leveret allerede dagen efter.
Fusk! Fik leveret fragtfri levering af tøj da det var over et vis beløb, men da det ikke passede sendte jeg det retur, og har modtaget et beløb på 50kr mindre end det jeg gav efter 20 dage! For dårligt! Kan ikke anbefale det!

Resposta de Mmsport
Skulle have lavet ærmetryk på en af mine fodboldtrøjer. Det var dejligt nemt at sende trøjen ind og jeg fik den hurtigt retur. Perfekt oplevelse herfra
Første gang jeg har handlet hos mmsport.dk Må bare sige at oplevelsen har været helt fantastisk! Super hurtigt levering med tryk på fodboldtrøjen. Og varen var præcis som ønsket, mange tak! bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos mmsport.dk 5/5☆
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.