Har handlet et par gange hos MN Auto og hver gang har det været upåklageligt. Yderst professionel kundeservice og alt spiller til perfektion. Man føler sig altid velkommen, ligemeget om man vil han... Ver mais
A empresa respondeu
Hentede idag min “nye” brugte Hayabusa. Jeg blev taget fint imod af Finn som var sat ind i den handel jeg havde lavet med Jonas. Alt var klaret, cyklen nyserviceret og de arrangerede jeg kunne hent... Ver mais
A empresa respondeu
Har idag købt en suziki intruder 1500, til en super pris og en god pris på min gamle mc. Fantastisk service og utrolig imødekommende. En rigtig flot butik, opstilling og mange flotte, fede og spec... Ver mais
A empresa respondeu
En helt igennem fantastisk oplevelse fra start til slut, at handle motorcykel hos MN-Auto. Jeg blev betjent af Finn, som tålmodigt besvarede alle mine spørgsmål. Fair pris, også for min den gamle i b... Ver mais
A empresa respondeu
MN Motorcykler beskæftiger sig med køb, salg og bytte af motorcykler og biler - og kan altid tilbyde dig en god handel med garanti
Luneborgvej 162, 9382, Tylstrup, Dinamarca
Vi havde aftalt pris på gennemgang sf motorcykel, udskiftning af dæk - lave kaburator - skifte batteri osv, fast pris
Da vi får motorcyklen hjem vil den stadig ikke starte og vi konstaterer at batteriet er udskiftet til et andet brugt batteri, vi kontakter MN auto, der siger “ har du regningen” og sjovt nok fik vi ikke en regning, ellers må i bare købe et nyt batteri IGEN - sikken et svindel firma
Dårlig service fra start til slut - men havde den rigtige Harley! Svarede ikke på adskillige henvendelser inden køb. Udstødning skulle skiftes og kunne ekspresleveres på to dage. Ingen orientering efter en uge og måtte selv tage kontakt. 14 dage efter kan udstødningen ikke skaffes og MC hentes i oprindelig købsstand. Intet beklager, afslag eller tilbud om gratis levering på grund af ventetid eller manglende service. Det må være de unikke produkter, der gør, at man kan drive en forretning med så lavt et serviceniveau!
Opdateret efter svar fra MN Auto:
At forhandleren fralægger sig alt ansvar, bekræfter blot oplevelsen af dårlig service!

Resposta de MN Motorcykler
Jeg har handlet Harley Sporster XL Iron hos MN Auto. Det var alle 420 km (tur-retur) værd! Professionel og højt service niveau. Jeg blev taget seriøst fra første opringning, til prøveturen hvor cyklen var klar og til selve handlen, hvilket jeg ikke altid har oplevet ved andre, når jeg er kommet alene. Meget god vejledning og hjælp til monteringen af taske køb og ekstra udstyr. Hurtig svar både via tlf. og mail. Hyggelig stemning med kaffe, vand og en god snak. Meget fair pris for min gamle cykel. Stor anbefaling herfra. Jeg er så glad for købet! TAK! Mange hilsner Elisabeth.

Resposta de MN Motorcykler
Helt igennem fantastisk service. Min mand så en mc på nettet, som han gerne ville købe og da vi bor langt væk og han derfor ville købe den ubeset, tjekkede vi lige anmeldelserne ud her på trust pilot og kan kun sige, at de gode anmeldelser, der er herinde, er fuldt ud fortjent.
Der var lidt bump på vejen, grundet omstændigheder, Finn ikke var herre over, ej heller skyld i, alligevel tacklede han dem fuldt ud professionelt og med en service, over alt forventning. Både Finn og Christian/MN-Auto får top katakterer. Nu har min mand to mc, men skal der en tredje til, eller en udskiftning, så bliver det helt sikkert hos MN-Auto, der handles næste gang. Tak for alt til jer.

Super nemt og billigt.
Lejede en lille flyttebil for en dag hos MN Auto. Fik den allerede dagen inden da den ikke var lejet ud. Prisen var incl. forsikring og der kunne købes ekstra km. hvis det blev nødvendigt. Der var masser af stropper med i bilen og en lift så man ikke skulle løfte tunge ting selv. Alt i alt, super god oplevelse👍

Resposta de MN Motorcykler
Et godt sted at handle. Vi lavede byttehandel Finn og jeg, og jeg har sjældent følt mig så godt behandlet i sådan en slags handel. Har kun det bedste at sige om MNauto, ligesom deres fragtmand Claus er top at samarbejde med. Hurtig og præcis kommunikation - også sent om aftenen:)
Bh
Magnus Søderberg

Resposta de MN Motorcykler
En helt igennem fantastisk oplevelse fra start til slut, at handle motorcykel hos MN-Auto. Jeg blev betjent af Finn, som tålmodigt besvarede alle mine spørgsmål. Fair pris, også for min den gamle i bytte.
Hvis man skal have den leveret, kan jeg på det varmeste anbefale Claus Bartels, som var meget omhyggelig og præcis i sin levering.

Købte en Harley Davidson fxdb hos mn
D 1 marts og spurgte Finn om det var ok at den blev stående hos dem til D 1 april det var ingen problem D 1 april tog jeg toget mod mn auto men da jeg kom til Brønderslev kørte der ikke noget tog snakkede med Finn der sagde at jeg bare skulle tage en taxi derop til og så betalte han den
På vej hjem gik kontakten til støttebenet og jeg ringede til Finn der sagde at jeg bare skulle sende den på værksted på Sjælland og så sende regningen til ham 👍🏻 Jeg tabte min nummerplade på motorvejen så jeg skrev med Finn som sagde at det var noget møj men de ville Afmelde den og så sende mig en ny 👍🏻
Så det har været er rigtig god oplevelse og rigtig god service at købe mc hos mn auto
Hilsen freddi funck

Resposta de MN Motorcykler
Ja jeg satte min Harley til salg hos Finn for næsten en år siden. Når der har været noget har vi skrevet på mail.
Har følt mig 100 % tryg fra start til slut.
Handlen er lukket. Og jeg har modtaget det aftalte beløb. God påske

Resposta de MN Motorcykler
Var ved MN auto for at hente dele fra en ophugget motorcykel.
Der var skidegod service, de var fleksible og flinke. Jeg kommer igen.

Resposta de MN Motorcykler
Super behagelig oplevelse at købe Motorcykel.
Alle aftaler blev overholdt.
Fik virkelig god service.
Kan kun give min stærkeste anbefaling 👍

FANTASTISK OPLEVELSE.
Var egentlig kun forbi, på grund af et ophold i området. Ville lige se, hvad de havde at sælge. Må da sige, med den behagelig modtagelse og professionelle samtale under rundvisningen af mc'erne, fik jeg da lyst til at handle. Fik da også skrevet slutseddel på en DEJLIG mc, jeg har drømt om et par år. Et par ændringer jeg gerne ville have foretaget blev aftalt og Christian har bare været hurtigt og effektivt. TOMMEL OP Det har da bare været hele turen værd, fra Fyn til det Nordjyske for en GOD handel. Og bestemt en forretning, jeg vil holde ind og sige hej til, hvis jeg er på den kant. Kan da kun ANBEFALES. Så jeg vil sige TAK for en FANTASTISK OPLEVELSE

Resposta de MN Motorcykler
I november 2019 købte jeg en Harley Davidson FXDB Street Bob hos MN Auto. Den blev leveret til mig i februar i år. Jeg er meget tilfreds med handlen, motorcyklen og den efterfølgende korrespondance for at få rettet et par småting.
Jeg vil gerne fremhæve at i modsætning til andre steder jeg så på motorcykel, var det ikke svært at få lov til at prøve en motorcykel hos MN Auto. Endvidere blev der altid svaret hurtig på alle mails - også efter salget. Det ser man heller ikke alle steder.
Jeg kan sagtens se mig selv handle motorcykel hos MN Auto igen - hvis den rigtige maskine var til salg.

Resposta de MN Motorcykler
Fantastisk service og utrolig imødekommende.
En rigtig flot butik, opstilling og mange flotte, fede og specielle motorcykler.
Kan klar anbefales, ved god hvor jeg vil kigge næste gang det bydes sig en ny mc eller manden skal have en ny.

Resposta de MN Motorcykler
Super Boss. Super personale.
Ny Moto Guzzi. Grand Finale. :o)
Der kan du handle og få serviceret trygt.
Gode tilbud og gode lånemuligheder.
Jeg havde en yderst positiv oplevelse! Meget venlig og kompetent service. Ydermere har firmaet et stor udbud af motorcykler. Kan i den grad anbefales.
Jeg har købt motorcykel hos MN Auto og fik en virkelig god behandling af Finn Jensen. Alle aftaler og deadlines overholdt, og jeg fik motorcyklen leveret med vognmand på adressen. Jeg kan kun anbefale MN Auto og Finn Jensen.
Tryg og professionel service, kan kun anbefales.
Fantastisk sted og mega god service jeg har fået hele vejen igennem forløbet. Når han skriver at man få en ærlig pris for sin gammel mc i bytte så mener han det. Jeg har været og er 100% tilfreds. Mvh Christiaan
Jeg bor i Grønland og købte en Honda CBX 550 som jeg havde set på hjemmesiden. Købte således MC'en ubeset og uprøvet. Rigtig god service, fik tilsendt ekstra billeder af MC'en som jeg havde bedt om. Motorcyklen blev leveret som lovet og den lever helt op til min forventninger. Skal jeg købe en anden MC på et tidspunkt, vil jeg helt sikkert se om jeg kan købe den hos MNauto.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.