Doe hier geen zaken mee. Zij bestellen alles via Aliexpres. Mocht je betaald hebben en nog geen verzendbevestiging hebben, kun je het beste een klacht indienen via mollie payments en dreigen aangifte... Ver mais
Modelines
Veja o que dizem as avaliações
Wat een SCHIJTBEDRIJF. Je mag jezelf schamen als je hier werkt. Naast dat je nauwelijks contact kan maken hebben ze idd retourprocedures die zo klant-onvriendelijk zijn. Nog maar te zwijgen van de kwa... Ver mais
Drie maanden moeten wachten op levering... Kwaliteit totaal ondermaats ( durf het zelfs niet weggeven aan hulporganisatie...) Bestel geen herenjas want wordt geleverd als damesjas (knopen en knoop... Ver mais
Stelletjes oplichters, 2 jassen in oktober besteld en nog steeds niks binnen. Meerdere malen gemaild waar de producten blijven en als reactie de zending is zoek geraakt en ze geven geen geld terug. Ik... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
As pessoas também visitaram
Lijkt totaal niet op de foto
Lijkt totaal niet op de foto. Wat een oplichters. Ik walg van dit soort praktijken.
Goede kwaliteit!
Ik heb exact de manteljas gekregen die ik besteld had. De afwerking is goed, de jas is lekker warm en zit heel comfortabel! Enige "minpunt" is dat de jas op de foto tot aan de enkels kwam en deze bij mij net tot onder mijn knieën (ik ben 1m60). Maar al bij al ben ik zeer tevreden! De manteljas ziet er chique uit. Ondanks de slechte reviews van anderen, kan ik met zekerheid zeggen dat ik wel de correcte jas gekregen heb! Misschien heb ik geluk gehad? Werd ook geleverd na 6 dagen, wat zeer snel is.
Compleet ander artikel gekregen
Compleet ander artikel gekregen. Terugsturen kan op eigen kosten, naar China 🤨
Het zijn ware oplichters! Pas op mensen!!
Modelines.nl...Chinese oplichters!!!
Modelines.nl is een Chinees bedrijf dat als enig doel heeft om potentiële klanten op te lichten. Bestellingen worden niet uitgeleverd en je kan fluiten naar je centen. Contact met de zogenaamde servicedesk in volledig geautomatiseerd en je krijgt dus alleen maar standaard reacties op de vragen die je stelt. DRINGEND ADVIES: geen bestellingen plaatsen!!!
Waardeloos
Waardeloos! Artikel leek er in de verste verte nog niet eens op. Wil retour zenden blijkt dat het naar China moet. Verzendkosten moet je zelf betalen. Voel mij eigen opgelicht. Geen aanrader niet erin trappen
Heel slechte service
Heel slechte service. Pakketje zou geleverd zijn bij mij maar was niet thuis. Waar ik het pakketje af zou kunnen halen is het niet en van support krijg ik alleen maar vage antwoorden.
Geen aanrader dus
Super slechte uitvoering
Super slechte uitvoering
De jas die ik bestelde ziet op de foto heel dik uit, in het echt een super dun vestje
En te klein.
Normaal past s altijd en nu knap ik eruit
Zeer slecht !!! Geen aanrader
Ook verzending duurt super lang en krijg je een mail dat het wel tot 16 weken kan duren
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.