A empresa respondeu
Har lejet flyttebil hos Robert. Alt har været en fornøjelse: rigtig sød og hjælpsom kontakt pr telefon. Alt foregået som aftalt. Den store flyttebil var en fornøjelse at køre. Robert er fleksibe... Ver mais
A empresa respondeu
Super god service! Jeg havde været ret bekymret for min bil, men Robert fandt hurtigt fejlen, fik den ordnet og forklarede hele processen på en måde, der var nem at forstå. Bilen kører perfekt... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg er så glad for at have fundet en god mekaniker i nærheden af hvor jeg bor. Han er behagelig, rar og tillidsvækkende, det var virkelig en positiv oplevelse.
A empresa respondeu
Delebiler for alle - til alle formål
Stokagervej 8D, 8240, Risskov, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Effektiv og god service 😊
God vejledning. Nemme aftaler, der overholdes.

Resposta de Møldrup Axelsen
Atter fantastisk genoplivning til en gammel bil

Resposta de Møldrup Axelsen
Altid enormt høj service og passion for sit fag. Min foretrukne mekaniker

Klasse service , da jeg skulle have monteret nøglefri 😎

Resposta de Møldrup Axelsen
Meget hurtig, venlig og særdeles kompetent betjening.
Prøv det!
Den bedste anbefaling her fra.

Resposta de Møldrup Axelsen
Det er et fantastisk værksted der får gjordt tingene godt og ordentligt med flinkt personale

Perfect service.Friendly staff.
Cosy waiting space ..

Resposta de Møldrup Axelsen
Jag laje bil på den sted! Super bil! Jag kore på tur på bil! Super tur!
Min fætter si te mig d fed bil, walla!

Resposta de Møldrup Axelsen
Altid en fornøjelse at få hjælp af Robert. Venlig, dygtig, hurtig, nem kommunikation og gode priser. Mine bedste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service!
Jeg havde været ret bekymret for min bil, men Robert fandt hurtigt fejlen, fik den ordnet og forklarede hele processen på en måde, der var nem at forstå. Bilen kører perfekt igen, og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen.
Kan varmt anbefales!
— Kristian

Resposta de Møldrup Axelsen
Suveræn service og udførelse af arbejdet. Robert har en enorm viden om de forskellige bilmærkers svage punkter og fik nemt, hurtigt og til en fair pris løst et seriøst problem, hvor andre værksteder måtte give op.
Stor anbefaling her fra, vi bruger ham fremover :-)

Resposta de Møldrup Axelsen
Hurtig ekspertservice. Og top hjælpsom i forbindelse med at finde den bedste / rette løsning. Robert er min nye, faste dækmand. Kan klart anbefales.

Resposta de Møldrup Axelsen
Robert er en pålidelig og super rar mekaniker og værkstedsleder. Han er hurtig og gør arbejdet færdigt - han kommunikerer tydeligt omkring hvad der skal udbedres på bilen - jeg giver ham mine varmeste anbefalinger

Resposta de Møldrup Axelsen
Altid højt humør og god service.🥳🥳
Tak for det Robert. 🤗

Resposta de Møldrup Axelsen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.