A empresa respondeu
Anmeldelse af mono.net: Uden erfaring eller lignende arbejde skulle jeg lave min egen hjemmeside og valgte mono.net, da deres designs så bedst ud. Jeg har nu lavet min hjemmeside og det gik nemmere en... Ver mais
A empresa respondeu
Mononet reklamerer med at de er en mobilvenlige. Men man kan kun redigere sin hjemmeside fra pc. Idag er det efterhånden de færreste der lige har sin pc med på farten. De er derfor langt bagud i udvik... Ver mais
A empresa respondeu
Mono.net er et særdels udemærket CMS, men deres svartider eller mangel på samme når man har problemer er helt i skoven. Har nu ventet i mere end 14 dag på et simpelt svar fra deres support, mono ve... Ver mais
A empresa respondeu
Få en professionel hjemmeside og vækst din forretning online. Med mono.net får du et professionelt og fremtidssikret website. Vi taler dansk, og vi hjælper dig inden for 24 timer. Det er supernemt, og du behøver ikke at kunne programmere eller designe for at komme i gang. Flotte designskabeloner gør det let for dig at få dit eget professionelle udtryk. Du kan beskytte din hjemmeside med en adgangskode, indsætte kontaktformularer med et Google kort, indsætte videoer, bruge flotte gallerimoduler og meget mere.
Dinamarca
Awful and lack of service and support.
It is mpossible to make a professional webshop at this place. And mono could care a less about their customers. Have to switch to Shopify now.

HVOR SKAL JEG BEGYNDE!!
Jeg er nyopstartet virksomhed, og leder efter et sted hvor jeg kan designe min egen hjemmeside, og samtidig få en webmail der hører til firmaet. Jeg støder på mono, og der står at jeg kan oprette en hjemmeside gratis til at starte med. Det gør jeg så. Jeg får et pop up hvor der står at hvis jeg opgraderer nu så får jeg domæne med i prisen. Så det gør jeg. Finder hurtigt ud af at jeg så yderligere skal betale for domænet, og for webmail. fint nok. det gør jeg så. Jeg går igang med at designe min hjemmeside, bliver færdig, og trykker publish(udgiv). Men siden virker ikke. jeg går ind og tjekker om mailen virker, og den virker heller ikke. Der kan have været sket en fejl tænker jeg, og skriver til supporten. Det er nu 5 dage siden og intet af det virker endnu.
Supporten svarer åbenbart kun imellem kl. 9-10 om morgenen. Man kan ikke få fat på dem på andre måder end via mail.
Supporten kommer med undskyldning på undskyldning, og beder mig om selv at skrive til deres domæneleveranør som heller ikke har svaret.
Jeg udtrykte overfor supporten hvor vigtigt det var at mailen i det mindste kom op og køre da mine kunder skal kunne sende mig mails.
Jeg er endt med en lang stribe mails og intet der virker.
jeg skrev til dem idag, om hvor lang tid det ville tage hvis de bare annullerede det hele og sendte mine penge tilbage så jeg kan finde et andet sted. Det har de ikke svaret på.
Lige nu koger jeg over, at jeg ikke først læste alle anmeldelserne herinde.
Værste kundeservice jeg længe har oplevet!!

Resposta da Mono
Har nu haft hjemmeside hos Mono, og kan kun sige at jeg er meget tilfreds.

Resposta da Mono
Som forening, der pludselig stod over for at opbygge en ny hjemmeside som ikke it nørder nemt kunne komme igang med, og hvor det samtidig var en forudsætning at andre i foreningen nemt kunne overtage og vedligeholdelsen hvis der blev udskiftning i bestyrelsen. Ja så var Mono.net et naturligt valg for os, og et valget vi ikke har fortrudt.

Resposta da Mono
Super service - fik hjælp til at redelegere webadresse fra anden udbyder til min mono.net-side - det havde jeg aldrig klaret, uden hjælp :-)

Resposta da Mono
Hurtig at lave en god hjemmeside og deres support giver altid besked tilbage... og de gør et godt stykke arbejde

Resposta da Mono
Mono.net er et rigtig godt online hjemmeside værktøj. Simpelt og lækkert at bruge. Det er nemt og hurtigt at få en hjemmeside med et professionelt udseende på benene. Jeg ville dog ønske, at der løbende ville komme flere modulelementer. Blandt andet på mediaafspilningsdelen (lyd) synes jeg Mono kan være svær at have med at gøre.
Men alt i alt en rigtig god service, som jeg har været glad for i flere år.

Resposta da Mono
Vi er utrolig glade for et kunne bruge mono.net som udbyder og platform til vores både hjemmeside og webshop.
Konceptet er ligetil og kan benyttes af faktisk alle, der har lyst til at 'bygge' en hjemmeside.
Har man tid og lyst findes der meget mere end lige det man ser først. Bl.a. stor variation i designs, bagrundsfarver o.m.a. Selv favicon og andre små detaljer og muligheder.
I vores webshop har vi også opdaget mange sjove muligheder. Og masser af måder at fremvise vores varer og variationer på dem.
Vi er meget tilfredse med supporten også, idet vi ikke har tid til at vente. Vi har brug for svar 'a.s.a.p.' og det må vi sige, at det har vi bestemt fået. Og har der ikke kunne svares med det samme, så er der fin information om, at der vendes tilbage med svar når det er undersøgt.
Vi anbefaler mono.net og i hvert fald til den bruger, der har brug for en hjemmeside og/eller webshop, hvor bruger, når denne får en tanke eller idé med et samme og selv kan ændre eller tilføje på siderne.

Resposta da Mono
Mono.net er simpelt at bruge for begyndere - og har flere avancerede muligheder hvis man kan noget mere. Der er mange muligheder for at lave lige præcis den hjemmeside man gerne vil have. Har brugt systemet til undervisning af nybegyndere, fordi man hurtigt kan lave noget der ser godt ud og fungerer, uden at man behøver være en haj til kodning.

Resposta da Mono
Jeg vil gerne anbefale Mono.net. Det er nemt, overskueligt og kundeservicen er god. Man bliver ikke bombarderet med mails om ekstra ydelser eller services, man ikke anede eksisterede eller har brug for. Designet er fint, troværdigt og professionelt.

Hej Mono
Jeg har været kunde i mange år, og er meget tilfreds. Jeg kan anbefale siden til begyndere, små virksomheder, der skal have et nemt professionelt design. Brugerfladen er nem at overskue, det er nemt at redigere hvis man bare har lidt pc. Øvelse, der er nemme forklaringer på dansk, og support svarer hurtigt og altid. Der er mange designmuligheder og gode farver. Jeg kan varmt anbefale Mono.
vh. Kirsten Overgaard

Hej Mono net.
Jeg har en lille hundekennel, og er yderst tilfreds , hjemmesiden er meget nem at opdatere og sætte billeder ind på, og jeg har fået mange tilkendegivelser over hvor fin min hjemmeside er.

Resposta da Mono
Jeg er en tilfreds kunde.
Jeg har i flere år været kunde hos Mono.net og er rigtig godt tilfreds. De er "langt fremme i skoene" og hjælper og guider os som kunder.
Få gange har jeg dog savnet at jeg ikke kan komme i telefonisk kontakt med Mono.net - men benytter mig naturligvis af den skriftlige supporthjælp jeg kan få.

Resposta da Mono
I have been a Mono.net customer for about 7 years and they have made a website that everybody can work with, it's so easy, just drag and drop. I can give my best rekommandations for everybody who doesn't have programming skills. It's so easy. And the websites are just as great to use and look at as other expensive solutions.
Best regards
Kim

Resposta da Mono
Jeg har prøvet flere hjemmeside-udbydere og må sige, at kvaliteten kan være meget svingende, men Mono hører til i den gode ende. Brugerfladen er let tilgængelig og tilstrækkelig fleksibel for langt de fleste små virksomheder som min. Support er udmærket, og hvis man er i tvivl om noget, er det let at gå på Mono Academy, som har svar på det meste.

Resposta da Mono
Det tager ingen tid at få etableret en hjemmeside og vedligeholde den. Mange moduler og en fantastisk support.

Resposta da Mono
Mono has a very beautifully engineered software for building websites! Questions and issues are resolved quickly and very friendly... go get it yourself!

Resposta da Mono
Flotte designs og utrolig nem at arbejde med. Den femte stjerne får I, når I finder ud at beskytte bedre mod 'robotter'. Jeg får hver dag mellem 8 og 12 falske beskeder om, at nogen har sendt mig en kommentar.

Resposta da Mono
Det er rigtig godt for mig, da jeg arbejder i fotografier og det er nemt for mig at udskifte dem.
Vh Kim

Resposta da Mono
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.