Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mono.net er simpelt at bruge for begyndere - og har flere avancerede muligheder hvis man kan noget mere. Der er mange muligheder for at lave lige præcis den hjemmeside man gerne vil have. Har brugt s... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Anmeldelse af mono.net: Uden erfaring eller lignende arbejde skulle jeg lave min egen hjemmeside og valgte mono.net, da deres designs så bedst ud. Jeg har nu lavet min hjemmeside og det gik nemmere en... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Mononet reklamerer med at de er en mobilvenlige. Men man kan kun redigere sin hjemmeside fra pc. Idag er det efterhånden de færreste der lige har sin pc med på farten. De er derfor langt bagud i udvik... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Detalhes da empresa

1. Empresa de Software

Escrito pela empresa

Få en professionel hjemmeside og vækst din forretning online. Med mono.net får du et professionelt og fremtidssikret website. Vi taler dansk, og vi hjælper dig inden for 24 timer. Det er supernemt, og du behøver ikke at kunne programmere eller designe for at komme i gang. Flotte designskabeloner gør det let for dig at få dit eget professionelle udtryk. Du kan beskytte din hjemmeside med en adgangskode, indsætte kontaktformularer med et Google kort, indsætte videoer, bruge flotte gallerimoduler og meget mere.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fantastisk support!!!

Aldrig har jeg prøvet at modtage en så god, hurtig og ligetil hjælp online over chat. Synes altid man er ude for elendig support når det foregår over chat, men IKKE hos Mono.net. De svarede med det samme! Og hjalp mig med alt hvad jeg havde brug for. Jeg er meget imponeret!

16 de janeiro de 2014

Kære Stine
Vi siger tusind tak for den meget flotte anmeldelse af mono.net og vores support. Vi elsker glade mono-brugere!
Vi vil gøre vores bedste for at leve op til de rosende ord :-)
God fornøjelse med din mono hjemmeside!

Dit mono team

Flot og gennemført virksomhed

Jeg har gået længe med tanken om at lave en hjemmeside hvor på jeg kan bidrage med fyrværkerisikkerhed og forbrugerinformation, det har været svært at finde et ordenligt hjemmesideprogram som både er nemt, professionelt og især billigt, Mono.net levere i en flot løsning en hjemmeside, mobilvenlig side og en facebookside, mange vil nok tro det er dyrt, men nej jeg blev selv overrasket over denne pris, og da jeg så endelig fik mig oprettet og kom igang med min hjemmeside må jeg nok indrømme at det var en let leg at komme igang, jeg har forsøgt flere steder at få min hjemmeside oprettet og til en pris man kan være med på men det har ikke kunne lykkedes men men Mono kan det lade sig gøre, også for en professionel virksomhed i det der er så mange forskellige skabaloner og designs, det sidste nye fra Mono er deres nye Pro service hvor man kan få en Mono ekspert til at hjælpe med siden, og det er til en uhørt flot pris, man for et professionel opsæt og SEO og meget mere,

Jeg vil her til sidst takke Cecilie fra Mono for den flotte service hun og mono har ydet mig og jeg ser frem til et godt samarbejde.

14 de janeiro de 2014

Kære Daniel.
Vi siger tusind tak for den meget flotte anmeldelse af mono.net. Vi elsker glade mono-brugere!
Vi vil gøre vores bedste for at leve op til de rosende ord :-)
God fornøjelse med din mono hjemmeside!

Dit mono team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Søde folk på support-chatten!

Det er herligt med en hjælpende hånd, når noget driller, og det formår de at give på Mono. Selv klokken 20 om aftenen. Faktisk har jeg ikke helt fundet ud af, på hvilke tidspunkter der er support på chatten, men har indtil nu været heldig med, at der ikke gik lang tid før nogen meldte sig. Både svar og ordentlig løsning kommer hurtigt! Tak for det Mono!

19 de novembro de 2013
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Langsommelig og besværlig support

Jeg har oprettet ny hjemmeside hos mono.net. Der gik nogle dage uden at jeg havde modtaget aktiveringsmail fra dk.hostmaster. Jeg ringede til dk.hostmaster. der kunne fortælle at det skyldtes forkert angivet CVR nummer fra mono.net. Dette skrev jeg til supporten hos mono.net og bad om at få rettet fejlen. Efter et par dage modtog jeg mail om at det skule jeg selv rette. Det gjorde jeg og skrev igen til supporten og bad om at få aktiveret siden. Herefter fik jeg en aktiveringsmail fra dk.hostmaster, aktiverede domænet - men siden virker stadig ikke, Nu har jeg sendt ticket nr. 4 til supperten om problemet, men hjemmesiden virker nu efter 8 dage stadig ikke. Det er meget langsommeligt at skulle skrive og vente et par dage på svar, der ikke løser problemet, skrive igen, osv. Der er ingen muligheder for telefonsupport, så et problem, der ikke lige løses, kan tage lang tid at få styr på. MEGET BESVÆRLIGT. Man er på den, hvis det er vigtigt at få hurtig hjælp.

7 de novembro de 2013

Kære Inge,
Jeg beklager mange gange for de problemer du har oplevet ift. registrering af dit domæne.
Jeg har nu sørget for at domænet vises til din hjemmeside. Fejlen opstod fordi du endnu ikke havde tilføjet domænet under Min konto > Adresse for sitet på din hjemmeside. Din hjemmeside er live nu på domænet og jeg beklager endnu en gang for ulejligheden.

Overraskende godt

Jeg har altid været rigtig godt tilfreds med selve produktet, der grundlæggende er nemt at bruge. Jeg har dog haft nogle mindre problemer som jeg ville kontakte support omkring. Det kunne jeg gøre på dansk, og det hele blev løst i løbet af ingen tid.
Helt eminent side og service!

29 de outubro de 2013
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtig support er bare fedt!

Jeg går ganske i sort angånede teknik og skal tage mig sammen for ikke at lukke øjnene, men Cecilie skrev hurtigt tilbage og fremtonede på chatten og så...nu virker mit nye virtuelle hjem ;o)

25 de outubro de 2013

Super hjælp og service

Kan kun anbefale mono.net, hvis man ønsker at oprette en hjemmeside.

Hjælpen fra Cecilie og Christina har været helt i top. Søde, venlig, hurtig og meget brugbar.
Så jeg kan kun sige godt om mono.net.
:) Mvh
Heidi

16 de outubro de 2013
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er mere end tilfreds

Jeg er så glad for at jeg ved et tilfælde fandt mono. Jeg havde brug for et program der så prof og elegant ud. og det fandt jeg her. Deres support er helt igennem fantastisk. man kan skrive en mail og få timer senere er der svar. Og man kan chatte med dem og de svarer og undersøger alt. Jeg er meget tilfreds. Vil anbefale dem til alle.

16 de outubro de 2013

Fremragende support!

Tak til Cecilie, tak for lynhurtig, effektiv, venlig og gennemført professionel ageren. Jeg blev positivt overrrasket over den hjælp, der kom i samme splitsekund, jeg havde aktiveret chatten med support. Det er flot, det er fornemt. God weekend herfra til hele mono-holdet

20 de setembro de 2013

très jolie toile

J'ai acheté toiles relativement petites. Elles sont superbes; aucun regret.
Ce site est très bien fait et les livraisons sont offertes. Je passerai par leur service pour les cadeaux de Noël!

6 de setembro de 2013

Super Support

Er imponeret og den hurtige respons når man skriver til Kundeservice. Jeg må nok betegne mig som lidt af en novice når det kommer til opbygning af hjemmesider, og dette har naturligt nok resulteret i spørgsmål fra min side. De gange jeg har skrevet har jeg aldrig ventet i mere end en dag, før der var svar retur.

Så tak for det mono - keep up the good work.

19 de agosto de 2013

Fantastisk...

Dejligt nemt og overskueligt...
Deres chatsupport er fantastisk.. De er der med det samme til at svare, og give gode råd.. De er ikke bange for at hjælpe.. Kan klart anbefale mono.net til folk der skal lave hjemmesider, eller som jeg lave en blog... :)

29 de julho de 2013
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Elendig support trods fint CMS system

På trods af et fint system, som gør det nemt at redigere i hjemmesiden, lykkedes det aldeles ikke mono.net at hente point hjem hos mig. Skriver man til kundeservice om funktionelle problemer med fx at åbne undersider, får man intet svar. Og hvis man tror, at det hjælper med en betalt version, tager man fejl. Komplet radiotavshed. Hertil kommer, at siden uden varsel bliver inaktiv pga. manglende betaling. Det er i princippet OK, men det burde være en smal sag (læs kundeservice) at sende en autogenereret mail. Udover en inaktiv side (som er forståeligt nok), har man heller ikke adgang til ens eget indhold på siden. Kan det være rigtigt? Når det så er sagt, betaler man selvfølgelig for at åbne siden igen, kun for at finde ud af, at man har betalt for den tid, siden var lukket og inaktiv!!!??? Øh... HVAD får man så for pengene?? Set i forhold til dette er et brugervenligt system i mine øje fuldstændig værdiløst...

4 de maio de 2013

Resposta da Mono

Kære Bibbi. Vi beklager selvfølgelig hvis du ikke har modtaget svar fra vores support, Det lyder som om vores mails (både vores svar i supporten og den autogenererede mail vedrørende den fejlede betaling) havner i dit spamfilter hvilket meget sandsynligt hænger sammen med at du bruger Hotmail som ofte blokerer eller afviser mails fra mono.net. Jeg vil anbefale dig at tilføje mono.net som en afsender du har tillid til i dine indstillinger. Vedrørende betaling, så er det korrekt at du betaler for den tid som du ikke har brugt hjemmesiden i når du opdaterer dine kortoplysninger, og dermed betaler for den skyldige periode. Grunden til dette er at mono har ydet en service ved at forlænge dit abonnement (jf. vores betingelser), hvor betalingen herefter er fejlet. Det er ligesom et mobilabonnement som du vil skulle betale for selvom du bruger det eller ej, princippet er det samme med din mono hjemmeside. Hvis du stadig mangler svar på henvendelser til vores support bedes du sende os en mail til support@mono.net, og vi sender dig et svar hurtigst muligt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nem opsætning og super support

Det er rigtig nemt at opsætte en hjemmeside gennem mono.net. Man er hurtigt igang med det sjove og det kræver ikke særlig meget tilvænning.

Desuden er supporten rigtig god og der svares hurtigt og godt på store og små spørgsmål.

10 de abril de 2013
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Billig webshop, god support!

Mono.net er en billig løsning, hvis man vil starte en webshop, og ikke har de store evner inden for kodning. Hvis man kan leve med at der en masse skabeloner, som man skal holde sig indenfor vil jeg anbefale den til de fleste.

Mht. deres support vender de altid hurtigt tilbage, og jeg har kun oplevet at de er meget hjælpsomme.

18 de março de 2013
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Godt produkt, elendig support

Mono.net er et særdels udemærket CMS, men deres svartider eller mangel på samme når man har problemer er helt i skoven. Har nu ventet i mere end 14 dag på et simpelt svar fra deres support, mono venner der er bare ikke godt nok. Og når de så oven i købet ikke efterlader andre muligeder end den ene mall til at kontakte dem på så bliver total oplevelsen skubbet noget til den gale side.

Mvh
Peter

12 de março de 2013

Kære Peter,
Jeg beklager meget at du ikke har modtaget dit svar. Jeg kan dog se at vi har sendt dig flere mails, men at din e-mailkonto har afvist mono som afsender med denne fejlmeddelelse: Message rejected - Your country / e-mail address not allowed to send e-mail to this domain name, or user have your e-mail address blacklistet. Du kan eventuelt tjekke dit spamfilter og markere support@mono.net som en afsender du har tillid til, således at fejlen ikke opstår igen.

Vi har derfor forsøgt at sende dig svar på alle dine mails, senest den 6 marts som svar på din seneste mail. Send os derfor meget gerne en ny mail, og sæt gerne en anden e-mailadresse som CC således at du er sikker på at modtage svar.

Nemt og lige til

Jeg har søgt rigtig længe efter en ordenlig og billig løsning til at lave en hjemmeside og man må sige at det levere Mono fuldt ud.
Det er nemt at arbejde i og man kommer hurtig online med det man laver på sin hjemmeside, udover det for man et mobil site og en Facebook side samlet i en pakke det er super fedt jeg har ikke fortrudt mit valg af webhotel.

Anbefaler Mono til alle det er supernemt at arbejde i

11 de março de 2013
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais