Vi har her til aften bestil mad. Jeg bestiller en salat minus sojabønner da jeg ikke kan tåle dem, inkl. en menu med fritte. Da vi kommer hjem er der sojabønne i salaten, så igen aftensmad til mig... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg havde nogle problemer i forbindelse med min ordre og butikkens åbningstider. Servicen var rigtig god, og problemet blevet taget hånd om, på bedste måde. Alt i alt en rigtig god oplevelse og det... Ver mais
Maden var halvkold og ankom 30 minutter efter det skulle være ankommet. 3 stykker hvid kold fisk og en stak sammenklistrede halvkolde sweet fries. Ingen citron, ingen tatarsause. Nope der bestiller... Ver mais
Jeg bestilte en poke bowl med laks og en sushi burrito med crispy chicken i Friis Shoppingcenter d 2/11 ca kl 13. Betjeningen var egentlig fin eftersom der kun var en i boden, men risene i begge rette... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi laver lækker take away i form af poke bowls, sushi burritos og meget andet fra vores fem butikker.
Informações de contato
Grøndalsvej 142, 8260, Viby J, Dinamarca
- Info@morice.dk
- www.morice.dk
Respondeu a 9% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Første og sidste gang
Besøg d 10.1.25 i Kolding Storcenter. Ikke nogen succes.
Vi sidder så vi kan se ind på disken bagfra. Den er SÅ rodet og ulækker.
De bruger ikke handsker når de rører ved vores mad, man skulle bede om glas til sodavand, og alt i køkkenet flyder.
Så ville det heller ikke skade hvis pigen ved skranken var mere service minded.
I bowlen var der MEGET salat. Spare mode?
Der er ingen oversigt i deres menu kort over hvad der faktisk er i, træls når man er allergisk.
Jeg fik kylling og sweet fries. Kyllingen smagte underligt. Som rejser, faktisk.
Chilli mayo dressing var meget stærk!
Kan ikke anbefales og vi kommer ikke igen
Mariagervej Randers
Mariagervej Randers. Bestilte poke bowl med crispy chicken til 17:20 i dag i navn Louise Sørensen.
Har hvergang været tilfreds, men var SÅ skuffet idag. Nærmest ingen ris og nærmest ingen grøntsager. Der var nok 4-5 stk pepperfrugt samt samme antal af de andre grøntsager. Oveni det så skal man nok ikke kalde det “crispy” chicken hvis den er blød og kedelig. Syntes 90 kr er MEGET at give for så lidt mad. Jeg overvejer derfor om et næste besøg burde være det værd
Mo’Rice Kolding
Mo’Rice Kolding - man forventer ikke ligefrem at skulle vente 50 min. På ens mad, som man har bestilt til Take-Away. (Og så uden at man bliver gjort opmærksom på det inden betaling).
Hvor går det bare langsomt…
Sørg for at bestil i god tid eller inden du skal i andre butikker, så du kan hente maden efter at have set i butikker.
Jeg endte med at annullere ordren efter at have ventet 50 min!

Resposta de MO'RICE
Mo'Rice Randers på Mariagervej.
Mo'Rice Randers på Mariagervej.
For det første så biksen lukket ud, skilt stod indenfor og der var ikke meget aktivitet.
Dog var der åbent, en ung gut og pige stod bag disken. Gutten kunne ikke svare på spørgsmål til menukortet, med undskyldningen om at der var et nyt menukort. Han gad ikke rejse sig fra stolen han sad på bag disken, men kunne da lige akkurat overskue at give os beløbet på vores bestilling, stadig siddende ned og med egen mobil i den anden hånd.
Et er betjeningen, men maden er heller ikke til andet end én stjerne. Falaflerne var tørrer end tør, sweet fries smagte af sur gammel friture olie og var hvertfald mere end well done. Pokebowl med laks, var ikke synderlig inspirerende, med tør kål og en laks der virkede gammel. Havde det ikke været fordi jeg kørte til Mariager for at spise og dermed ikke kunne nå retur inden lukketid, havde de fået det hele retur igen.
Jeg har tidligere spist hos Mo'Rice i Dytmærsken og altid været tilfreds, men denne oplevelse er på ingen måde anbefalelsesværdigt.

Rigtig god oplevelse!🩷
Jeg var ude at spise med min veninde og det var virkelig god service!💗 Maden smagte godt og der var næsten ingen kø!☺️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta de MO'RICE
Glemte min bestilling (Storcenter Nord)
De glemte min bestilling, ventede i lidt over 1 time (der var ingen kø, og det var om formiddagen). Da jeg spørger efter min ordre, for jeg fortalt af den er glemt, så jeg skal bestille igen.
Fik ikke noget som kompensation.
Kolding storcenter, lang ventetid
Kolding storcenter. Vi prøvede det to gange, fordi vi tænkte at de nok havde en dårlig dag ved vores første besøg, så vi ville give det en chance til. Maden er egentlig ret god og til ok pris, men det har virket som om de er meget underbemandede begge gange. Personalet har travlt, men man sidder længe og venter. Så havde de pludselig ikke flere tallerkner. Kalder en op på forkerte tidspunkter.
Begge gange har vi følt at vi har ventet en evighed -også på drikkevarerne.
Deres fritter smagte meget brændte.

Venter 25minutter på maden
Venter 25minutter på maden
Butikken roder med gamle service
Mangel på personale
Usmagelig mad
Kan ikke anbefales !!!!!

Mo’rice Mariagervej Randers.
Mo’rice Mariagervej Randers.
Vi har før fået fra Dytmærsken og har altid været tilfreds - denne gang valgte vi Mariagervej og det har vi inderligt fortrudt!
En ting er, at de får en til, at betale 4 kr for en pose og så udleverer de den ikke - en helt anden ting var den usle mængde grøntsager, der var med denne gang - skuffende når man er vant til den anden standard.
Derudover så så det simpelthen ulækkert ud derhenne - så det var sidste gang vi køber deroppe.
Dejlig pokebowl som altid
Dejlig pokebowl som altid. Idag var tangsalaten dog glemt… 🫤

Mo’Rice i Storcenter Nord, Aarhus N
Idag var jeg nede og hente mad da Mo’Rice enlig altid har været en af livretterne, men da jeg fik prøvet deres sushi burrito finder jeg halvvejs igennem den en orm.. det er godt nok noget af det mest kvalmende jeg har prøvet og kan ikke glemme tanken om at jeg i hvert nået at spise halvdelen af den uden at vide om der har været flere end den ene orm i, og havde den ikke kravlet ud var den nok endt et andet sted. Det viser kun at Mo’Rice ikke gør deres grønt ordenligt rent og gør at jeg i hvert fald ikke tør bestille mad derfra igen.

Sølle mængde tangsalat
Poke bowl var egentlig helt udemærket. Men jeg blev god tnok skuffet efter at have betalt 30 kr. For ekstra tangsalat i en seperat beholder fik jeg en lille sølle bøtte som med 5 kr. Værd af tangsalat i...
Ærgerligt at det er det der skal være mindet om oplevelsen hos mo'rice Horsens.

Glemte ekstrabestilling
Maden var fin. Betalte for ekstra chilimayo, som blev glemt.

Resposta de MO'RICE
Bestilt 3 poke bowls med ekstra chili…
Bestilt 3 poke bowls med ekstra chili mayo! I Randers C. Der var ikke tang i alle 3 poke bowls ingen teriyaki sovs og ekstra chili mayo. Ringer og klager og får besked om og sende en email til chefen for morice! jeg sender en email men høre intet. Ringer til morice i Randers C og snakker med en medarbejder hun lover og kontakte sin chef og give mig besked samme dag men høre intet fra dem! Det mindste man kan gøre er da og svare tilbage på den email jeg har skrevet! Det er simpelthen ikke iorden sikke en måde og behandle sine kunder på..!!!

Resposta de MO'RICE
Utrolig dårlig og flabet service, igen.
Lang ventetid i butikken i Randers C og utrolig flabet personale. Man bliver helt paf. Det værste er, at det ikke er første gang jeg oplever den attitude 😞 så nu må det koste en anmeldelse på trustpilot.
Håber de får gjort noget ved det, for maden fejler bestemt ikke noget.

Super lækker mad
Super lækker mad, elsker jeres bowl’s! Chilimayoen er helt perfekt🤩
Det er i Randers jeg spiser 🤗
Elendig og flabet service
Elendig og flabet service, lang leveringstid. Og ekstremt ringe mad da det endelig dukker op
Dårlig attitude overfor kunder
Har smagt maden flere gange og smager super fint, dog er der altid utrolig lang ventetid på maden, nærmest ligegyldig hvor mange kunder der venter og hvad man har bestilt. Desværre har jeg oplevet super ringe kundeservice i Horsens, hvor jeg blev mødt af et surt ungt ansigt, uden at byde hej og velkommen, og desværre med en ‘flabet’ attitude.
Suttede fingre i maden
De to piger der lavede maden havde meget travlt med snak. Da jeg havde bestilt havde de så meget travlt med at stå og spise og slikke på deres fingre - så maden er jo nok “finger licking good” meeeen synes ikke det er særlig lækkert at få deres suttede fingre i min mad…
Aarhus storcenter Nord
Edit: jeg er fuldstændig ligeglad med fingrene, hvad er vigtigt er at de er rene og ikke bliver suttet på imens maden laves. Faktisk er der lavet mange undersøgelser på at handsker er en falsk tryghed, da der ofte er flere bakterier på dem end på fingre der bliver vasket jævnligt

Resposta de MO'RICE
Ingen salt til deres pommes og min…
Ingen salt til deres pommes og min salat var fuldstændig smurt ind i dressing. Det var ganskevist ikke en k-salat jeg bestilte…. Pommes var også bløde. Ulækkert man - det skal vi aldrig have igen.
Aalborg street food friis
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.