Klasse kundeservice Skulle sende en trøje retur og bytte til en større størrelse. Så snart min forsendelse var registreret i pakkeshoppen fik jeg besked om at en ny trøje var sendt afsted til mig.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Die Lieferung erfolgte pünktlich. Versehentlich habe ich die Sachen doppelt bestellt. Die Rücksendung war überhaupt kein Problem.
Love Mos Mosh clothing. The quality is fantastic. Ordered MMMined skirt & matching top. Emailed to find out dimensions & received swift response. Items arrived in 7 days (to Ireland). Very happy with... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
MOS MOSH was founded by Kim Hyldahl in 2010. We are known for our high quality, designs with a twist and styles for all types of women. The perfect fits and the chic look that characterize jeans from MOS MOSH are known and loved by women all over the world. MOS MOSH is today a leader in luxury jeans and tailoring.
Informações de contato
Ejlersvej 24, 6000, Kolding, Dinamarca
- +4569133403
- customerservice@mosmosh.com
- www.mosmosh.com
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Die Lieferung erfolgte pünktlich
Hurtig ekspedition og forsendelse kom…
Hurtig ekspedition og forsendelse kom meget hurtig frem.
Jag älskar era kläder men tyvärr är…
Jag älskar era kläder men tyvärr är storleksangivelserna många gånger vilseledande. Hade uppskattat bättre storleksangivelse för enskilt plagg och inte bara generellt. Jag har handlat en hel del hos er men många gånger fått extra jobbet att skicka tillbaka pga fel storlek.
Klasse kundeservice
Klasse kundeservice
Det gik utroligt hurtigt.
Ydermere er trøjen super lækker i kvalitet og pasform.
Stor ros og klart en af årsagerne til at købe mere lækkert kvalitetstøj hos Mos Mosh i fremtiden.
Jeans Mos Mosh
Jeres jeans, koster ret meget. Det er en tynd denim og ikke en Levis model 501, de koster det samme. Så tænker jeg, hvis i ikke sendte alt det “ fine” med ,- papkort mm,- så kunne prisen måske sænkes. Pak da ind og send bukserne … vi er jo ikke alle fra “ Holte” lækre bukser men alt for dyrt ift den tynde kvalitet

Resposta da MOS MOSH
Snabb leverans 🚚 fint att retursedeln…
Snabb leverans 🚚 fint att retursedeln finns med och är tydlig. Såklart snygga kläder också
Super hurtig levering og nemt at handle…
Super hurtig levering og nemt at handle hos dem.
Plaggen var otroligt fina och jag…
Plaggen var otroligt fina och jag älskar dom!! Älskar att det går att handla era kläder second hand!

God kundeservice
Meget venlig og imødekommende kundeservice, selvom jeg byttede varen 2 gange.

Skønne jeans
Hurtig levering.
Jeg har fået de fedeste bukser med super pasform. Virkelig behagelige at have på og rigtig god kvalitet. Elsker mine nye Mos Mosh jeans ligeså meget som alle de andre jeg har.

Købte en habitjakke
Købte en habitjakke. Var positiv over, hvor fint et produkt jeg havde modtaget. Altid i orden når jeg køber Mos Mosh.

Treg behandling av bestilling
Jeg bestilte 30. mars. Det er nå 8. april og i følge posten sporing venter de på innlevering av forsendelse fra Mos Mosh. Så den er ikke levert inn til posten enda.

Resposta da MOS MOSH
Købt fitnesstøj det er 1 klasse kan…
Købt fitnesstøj det er 1 klasse kan virkelig anbefales👍💪

Resposta da MOS MOSH
Jeg bestilte en lyseblå skjorte
Jeg bestilte en lyseblå skjorte . Havde en i forvejen, som jeg er virkelig glad for . Det viste sig så, at være en anden, noget større model. MEN den er super fin og jeg har beholdt den
Det kan være ret svært på billederne helt at se og bedømme modellerne . Derfor kun 4 stjerner

Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition
Let at returnere ,hvis man har brug dette.

Ordered wrong size
Ordered wrong size and I emailed immediately and initially I was told there was nothing that could be done but them a refund was processed and it save me all the trouble of returning the wrong size - excellent customer service

jolis articles très qualitatifs
jolis articles très qualitatifs, envoi rapide, je recommande

Resposta da MOS MOSH
Perfekt vare og hurtig levering
Perfekt vare og hurtig levering!

Virkelig flotte jeans
Virkelig flotte jeans, med perfekt pasform som altid.
Hurtig levering og flot pakket ind.

Resposta da MOS MOSH
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.