Most Wanted Luxury Avaliações 5.993

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top zaakje! Ik bestel er regelmatig en ze hebben altijd de leukste collecties. Verzenden gaat snel, net zoals de communicatie. Ik shop hier altijd heel graag ❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb al meerdere bestellingen gedaan. De bestelling is vlug in huis, kwaliteit is goed en alles heeft een goede pasvorm! Ik ben zo tevreden en ze hebben hele leuke artikelen!! Mijn favoriete win... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de moda feminina

☆ Werkdagen voor 16:00 besteld = Dezelfde dag verzonden! ☆ Iedere Dinsdag en Vrijdag nieuwe collectie! ☆ Betaal achteraf met Billink! ☆ Gratis verzending vanaf €75,- ☆ Niet goed, geld terug!

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

6 mil avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Top zaakje

10 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer teleurstellende ervaring met deze…

Zeer teleurstellende ervaring met deze webshop.

Ik heb een blazer van €40 besteld die al na één keer normaal dragen op meerdere plekken begon te pillen, wat ook aantoonbaar is met foto’s. Er is geen sprake geweest van intensief gebruik of bijzondere omstandigheden.

Wat vooral frustrerend is, is de reactie van de klantenservice. In plaats van mee te denken, blijven zij het probleem telkens goedpraten door te stellen dat pilling “normaal” is en door wrijving ontstaat. Dat dit al na één keer dragen gebeurt, wordt volledig weggewuifd.

Een terugbetaling wordt geweigerd en de enige “oplossing” die wordt aangeboden is een shoptegoed, wat voor mij geen passende oplossing is.

Uiteindelijk heb ik de betaling via Billink moeten laten pauzeren omdat we er samen niet uitkomen.

Erg jammer hoe er met klachten wordt omgegaan. Voor mij reden om hier niet meer te bestellen.

21 de abril de 2026
Avaliação não solicitada
logotipo da Most Wanted Luxury

Resposta de Most Wanted Luxury

Hi, dank je wel voor je review! Wat vervelend dat je een slechte ervaring hebt met onze klantenservice :( Zij hebben wel gelijk, het pillen van kleding kan al na 1x dragen en/of wassen gebeuren. Pillen ontstaan door wrijving, zo kan bij het dragen van een blazer de stof gaan pillen door bv. het schuren van een tas of een autogordel. Er wordt geen garantie verleent op het ontstaan van pillen, maar wij begrijpen dat onze klantenservice toch heeft meegedacht in een oplossing voor jou, omdat het natuurlijk wel ontzettend vervelend voor jou is :( Wij betreuren het dat wij je in deze niets anders dan de naar onze mening coulante oplossing kunnen aanbieden, sorry!

Liefs,
Team MWL

Fijne website

Fijne website, snelle verzending. Enige minpuntje, retournering is op eigen verzendkosten. Dit maakt het een dure onderneming (je betaald zowel verzenden als retourneren zelf). Kwaliteit van de items is mooi, dikke stoffen en hele leuke items.

8 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen, contact verloopt moeizaam.

7 de abril de 2026
logotipo da Most Wanted Luxury

Resposta de Most Wanted Luxury

Hi, dank je wel voor je review! Wat vervelend dat jij je pakketje niet hebt ontvangen :( Wij hebben even het contact met jou teruggelezen en wij zien dat onze klantenservice jouw berichtjes wel steeds netjes iedere dag heeft beantwoordt, behalve op de weekenden, dan zijn zij niet aanwezig. Inzake het onderzoek naar je pakketje zijn wij afhankelijk van onze vervoerder. Voor dit onderzoek hebben wij van jou een verklaring van niet ontvangst nodig. Helaas heeft de vervoerder een systeemprobleem, waardoor deze verklaring niet door ons opgevraagd kon worden, de klantenservice heeft jou daar netjes van op de hoogte gebracht. Zij hebben afgelopen vrijdag het probleem opgelost door een verklaring voor jou te uit te typen, wij zien dat je deze inmiddels hebt ingevuld en aan ons hebt geretourneerd. De verklaring is vanmorgen ingediend bij onze vervoerder, het onderzoek is lopende. Zodra de klantenservice meer informatie heeft ontvangen van de vervoerder zullen zij jou direct informeren.

Liefs,
Team MWL

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Begripvol, geduldig, schrijftaal is positief

Begripvol, werd niet zomaar afgescheept ook al kwam ik 3x met een vraag. Enige min punt vind ik (dat heeft niets met de klantvriendelijkheid te maken)dat als iets uitverkocht is jeje wel kunt inschrijven op n wachtlijst tot het er weer is maar dat heb ik al tig keer gedaan zonder resultaat. Ik heb het idee dat je alleen kans maakt als jouw gewilde artikel retour komt en niet omdat er opnieuw wordt ingekocht. Zo heb ik vele malen mijn zo gewilde artikel aan mij voorbij zien gaan. Ik zou graag zien dat het weer opnieuw wordt ingekocht bij veel vraag. Daar krijg je blije klanten van.

7 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd een goede en snelle verzending

Altijd een goede en snelle verzending. Naar dat het product niet goed was een mail gestuurd en is het netjes opgelost en is er een nieuw artikel opgestuurd. Een klachtafhandeling waar veel bedrijven een voorbeeld aan mogen nemen!

13 de abril de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.