MovieZoo Avaliações

5.281
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Syns det var nemt at bestille og hurtig levering og godt produkt - dog var der et lille hak i plastic på dvd coveret på forsiden med titlen - som samler var det lidt ærgerligt men ikke katastrofe 🙂

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

da jeg ringede til moviezoo , fik jeg en meget søde dame i telefonen som kunne ,hjælpe mig med at bestille det rigtige som , skal bruges til guldbryllupsgave det gik så fint tak for hjælpen . 'Hilsen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blue Ray jeg bestilte var alligevel ikke på lager, blev ringet op af flink dame og vi fik ændret til sidste eksemplar af af filmen på dvd, super service

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super godt, de havde en film (mid90’s) jeg ikke kan finde nogle andre steder og den blev afsendt efter 2 dage og hurtig levering Ingen problemer handler der helt sikkert igen! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Detalhes da empresa

1. Loja de DVDs
  2. também em
  3. Locadora de filmes
  4. Loja de música

Escrito pela empresa

MovieZoo.dk forhandler DVD & Blu-ray film, musik, bøger, spil, lydbøger og brætspil. MovieZoo.dk er godkendt af E-handels-fonden, hvilket er din garanti for en sikker handel. Kundesupport har åben i følgende tidsrum: Mandag-fredag: kl. 09:00-13:00 Weekend: Lukket MovieZoo.dk er en del af MovieZoo A/S

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 28% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(5.281)

262 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og hurtigt levering

God service og hurtigt levering. Så mange ++++++++herfra. En rigtigt god dag til alle. 😊💥

24 de agosto de 2026

Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse!

Det betyder rigtig meget for os, og vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os. 😊

Mange billige varer

Mange billige varer, kan varmt anbefales, og jeg vil helt sikkert købe ind der i den nærmeste fremtid. 😊

12 de agosto de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God oplevelse fra bestilling til…

God oplevelse fra bestilling til levering.

14 de agosto de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt og overskueligt at bestille og…

Nemt og overskueligt at bestille og hurtigt levering ..

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtigt og billigt fin service kan…

Hurtigt og billigt fin service kan varmt anbefales

Super produkt

Super produkt

Holdt hvad de lovede hurtigt fremme

Holdt hvad de lovede hurtigt fremme

4 de agosto de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blue Ray jeg bestilte var alligevel…

14 de agosto de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var en god oplevelse at handle med…

Det var en god oplevelse at handle med MovieZoo 🙂

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Meget utilfredsstillende oplevelse. Anbefales ikke.

Meget utilfredsstillende oplevelse. Jeg anbefaler ikke MovieZoo.dk.

Jeg bestilte en film den 30/7, hvor hjemmesiden oplyste en leveringstid på 1–3 hverdage. Da der stadig ikke var sket noget med ordren den 4/8, kontaktede jeg kundeservice. Først dér fik jeg at vide, at filmen var på fjernlager, og at de ville spørge leverandøren om en forventet leveringsdato.

Jeg gjorde dagen efter opmærksom på, at filmen fortsat stod på deres hjemmeside med en leveringstid på 1–3 hverdage, hvorefter de rettede deres hjemmeside.

Den 10/8 kontaktede jeg dem igen, da filmen nu helt var fjernet fra hjemmesiden, og spurgte, om min ordre overhovedet kunne leveres. Den 11/8 blev ordren blot annulleret.

MovieZoo.dk solgte altså en vare med en oplyst leveringstid på 1–3 hverdage, selvom de tilsyneladende ikke vidste, om varen kunne skaffes. Kommunikationen undervejs var mangelfuld, og de gjorde efter min oplevelse intet for at finde en løsning eller rette op på det dårlige forløb.

Jeg handler ikke hos MovieZoo.dk igen og kan ikke anbefale dem.

Avaliação não solicitada

Kære Andreas

Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt at læse, at du har haft denne oplevelse.

Vi kan umiddelbart ikke finde en ordre ud fra de oplysninger, der fremgår af din anmeldelse, og vi vil derfor meget gerne undersøge sagen nærmere.

Hvis du sender os dit ordrenummer eller den e-mailadresse, ordren er bestilt med, må du meget gerne kontakte os på kontakt@moviezoo.dk, så kan vi finde ordren og se nærmere på, hvad der er sket.

Vi vil naturligvis gerne have mulighed for at undersøge forløbet, før vi kan kommentere nærmere på sagen.

Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi håber, vi må byde dig velkommen igen!

Moviezoo.dk

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais