Säljaren ringer och berättar att mitt abonnemang på mobilen håller på att löpa ut och att denne kan hjälpa mig binda om det till bättre pris än tidigare. Jag tackar nej då jag upplyser att jag precis... Ver mais
Moville
Veja o que dizem as avaliações
Ringer och använder vilseledande info för att sälja in nya abonnemang med långa bindningstider. Säljaren utgav sig indirekt för att jobba för min nuvarande tele leverantör. Beskriver att de har... Ver mais
Ringer och använder vilseledande och lögnaktiga taktiker för att sälja in nya abonnemang med långa bindningstider. Försöker att dölja vilka som ringer och utger sig indirekt för att jobba för nuvaran... Ver mais
Riktigt imponerad! Jag fick prata med en väldigt kunnig och trevlig rådgivare som förklarade allt tydligt och hjälpte mig att halvera mina kostnader genom att flytta mina abonnemang. Allt sköttes sna... Ver mais
As pessoas também visitaram
Trevlig uppringare
Trevlig kille, det jag oxå kan reagera på är att den ibörjan av samtalet får en att tro att den ringer från det telefonbolaget man har. Inte bra! Men annars gick jag ner i pris på båda mina abonnemang så hoppas dem är lika bra som Telenor nu ☺️ Drog en chansning 🥴

Riktigt bra kundservice
Riktigt bra kundservice, kände att det var välinformerat och anpassat utifrån mina behov. Dessutom fick jag en rejäl prissänkning.

Resposta da Moville
Ljuger om att de ringer från Telenor en…
Ljuger om att de ringer från Telenor en lördag 17.30 BEDRÄGERIVARNING!

Resposta da Moville
Ljög mej rakt upp i ansiktet
Ljög mej rakt upp i ansiktet, sa dom ringer från Telia?? Vilket dom ej gör, försöker lura folk att byta till 3 ?? Kollade tom med Telia, så stor varning

Lurendrejeri
Har ringt från flera olika (liknande) nummer och då lägger på. Säger sig representera Telia och ska förbättra abonnemang. Sluddrar förbi att han ringde från Moville, känns skumt

Resposta da Moville
Jag fick ett samtal från en härlig dam…
Bra information ang 5g nätet, pratade med rådgivaren Caroline och hon halverade kostnader för mina 5 abonnemang bara genom att flytta över mig till tre, trodde att det var för bra för att vara sant men allt har fungerat klockrent, behövde inte göra någonting själv vilket är väldigt skönt, lyssnade också på vad man hade att säga. Fick också täckningsgaranti. 10/10

Resposta da Moville
Säljare fick det låta att det var Telenor…
Säljare fick det låta att Telenor ringer och har tagit priset ner med 100kr och det blir bättre. Till slut fick han mig tills bank id. Det var där jag märkte att jag ska inte behöva signera för ett existerande abonemang förbättring speciellt om det är samma abonemang. Jag var inte medveten att detta är ett nytt avtal eller inte Telenor altså.

Nöjd
Sänkte mitt pris och behövde inte ens göra nått. Toppen!

Oseriöst
Säljaren sa att han ringde från Telenor vilket han inte gjorde. När jag pratade med företaget så sa jag att jag inte ville att dom skulle ta någon kreditupplysning på mig då jag snart ska köpa ny bil och vill därför inte ha flera kreditupplysningar på mig. Jag fick även prata med säljarens chef och hon fnissade och sa att det bara var en intern kreditupplysning. Som om jag var dum i huvudet. Och trots att säljaren sa att han skulle vara min personliga kontakt så svarade han inte mig när jag mailade honom direkt efter vårat samtal då jag bara tyckte allt kändes konstigt och ville ångra mitt köp. Efter flera mail har nu min ångerrätt fungerat. Men i dag fick jag ett meddelande från Kivra att det tagits en kreditupplysning på mig. Riktigt dåligt!
Se över hur ni jobbar om ni ska få nöjda kunder. Efter att jag mailat mitt klagomål till företaget så har dom valt att inte återkoppla alls.

Högst troligen scam
Som 2 andra upplevde det här så blev jag uppringd, säljaren påstod att TELIA och 3 skulle slås ihop och han erbjöd sjukt låga abonnemangskostnader osv.
Slutade med att jag påpekade att jag hade bindningstid i 2 år så han tackade för sig. Jätte trevlig men tyvärr så känns detta som någon sorts scam, eller ”lura på” dyra abonnemang.

Resposta da Moville
Påstår att Telenor och Tre ska göra…
Påstår att Telenor och Tre ska göra någon slags sammanslagning och att jag får bättre pris. "Enda skillnaden" var att fakturan nu skulle ställas ut från Tre.
Informationen är dock felaktig. Kreditupplysning tas på mig men då jag har bindningstid kvar hos Telenor är flytt ej möjlig. Detta nämndes det ingenting om. Oseriöst.

Provat på, nöjd
jag har provat dem nu ett tag å är nöjd. Fungerat bra och hjälpsamma vid frågor!

Varning!
Blev uppringd av företaget som hävdar att de jobbar åt Tele2 - där jag har abonnemang. Nu skulle jag pga garanti flyttas över till TRE osv. Har ringt Tele2 och kontrollerat - inget stämmer, total bluff från början till slut. Verkar vara ett fult sätt att föra över kunder.

Chansaren
Aldrig hört talas om men de jobbar åt 3 som återförsäljare. Erbjuder rabatterat abonnemang hos 3. Trevlig och tålmodig försäljare, hade svar på allt. Får se om jag klampat i klaveret och får problem eller bara ett billigare surfande.
Jag är första att skriva om dem här fast de funnits sedan 13 feb.2024.