Fake they take your money then block you
Sem histórico de pedidos de avaliações
Diese Website ist einfach Fake vertraut die nicht
THEY ARE SCAMMERS!!!DO NOT BUY FROM THEM.I LOST 100 EUROS.THEY JUST BLOCK YOU.DO NOT BUY FROM THEM.
I've spend 68$ on Pyro but once payment send you get blocked and delete all the messages and never send anything saty careful the owner also scam on PyroZeus
It's a scam!!! They collect money and block you
it's fake, they don't deliver your order and you lose your money
DO NOT BUY ! this is a scam ! you pay and they block you !!! i lost 50 buck !! they said i will ship it tomorow but they dont ! please trust me !
De la daube c'est les mêmes tdc qui gere pyrozeus n'achetez pas pas la peine de gaspillé votre argent chez les nuls
Please do not buy!After you pay they just block you!☣️
Dont Order.I order and it did not arive or get sent after 2 weeks.Custumer Service always said we send tomorrow but they did not send.Ps:They also block you☹️
Didnt send my order and very rude bad customer service it’s a scam