Detalhes da empresa

1. Serviço de Instalação Elétrica

Informação fornecida por fontes externas variadas

Hos MS Total VVS ønsker at fremstå som en kvalitetsbevidst VVS-installatør. Vi har et serviceniveau på højt plan og er færdige til aftalt tid og pris!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Pas på Tilbuddet

Jeg havde telefonisk fået et tilbud på 3000 kr for ombytning af gasmåler, efterarbejdet modtog jeg en regning på 6600 kr - altså mere end dobbelt så meget som aftalt,
Jeg var ikke blevet informeret om eller havde godkendt noget ekstraarbejde på forhånd, den ekstra udgift skyldtes blandt andet en skade, der opstod under selve arbejdet, da jeg efterfølgende kontaktede ejeren for at tale om den store prisforskel oplevede jeg en konfliktfyldt og ubehagelig dialog i stedet for en konstruktiv løsning, Mit råd: Pas på tilbuddet - i mit tilfælde blev det ikke overholdt

8 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kan absolut ikke anbefales!!!

Kan absolut ikke anbefales!!!
De sendte mig et tilbud, som jeg godkendte - efter arbejdet var blevet udført modtog jeg en faktura på et beløb, der var 3x større end det oprindelige tilbud. Så hvis du står og overvejer at anvende deres service, så forbered dig på, at de udfører arbejde uden for aftalen, som du efterfølgende hæfter for…. Rigtig dårlig oplevelse og dialog efterfølgende - hvis jeg vidste, at dette var tilfældet, havde jeg aldrig takke ja til tilbuddet. Det endte med at blive en dyr omgang for et meget lille stykke arbejde…

2 de agosto de 2024

Hvis det var muligt at give 0 stjerner

Hvis det var muligt at give 0 stjerner, så havde jeg gjort det.

MS total overholder ikke aftaler, vender ikke tilbage og når de endelig dukker op, så laver de fejl i arbejdet, som efterfølgende skal rettes.

Jeg vil ikke anbefale MS Total til nogen, og kommer aldrig til at bruge dem igen!

4 de maio de 2022

Forfærdelig oplevelse!

Forfærdelig oplevelse, ville klart anbefale at man holder sig langt væk. De er uprofessionelle, de holder ikke hvad de lover og dårlig service.

4 de setembro de 2020

Manglende fremmøde

Jeg havde aftalt et VVS-eftersyn ifm. med salg af andelslejlighed d. 2/5 kl. 9. Firmaet ringer 30 min inden da og aflyser.
Vi flytter tiden til d. 8/5 kl. 9.30. Jeg er på adressen 10 min før, men der dukker ingen op i løbet af de 45 min jeg sidder og venter.
Jeg forsøger at ringe til virksomheden to gange, men får blot fat i en receptionist, som ikke kan komme i kontakt med mesteren og ikke har adgang til kalenderen.

8 de maio de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mage til arrogant og sløset behandling…

Mage til arrogant og sløset behandling skal man lede længe efter. Jeg er blevet holdt hen i to uger med underlige sms'er og dårlige undskyldninger. Det eneste jeg havde forsøgt at købe var et langt vandrør. Men det kunne åbenbart ikke klares. Jeg kan virkelig ikke anbefale dette sted!

9 de abril de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Meget ubehagelig oplevelse Og…

Meget ubehagelig oplevelse Og uforskammede medarbejder.
Det er bare nogle af de ting, man får ved at vælge mstotal.
Aldrig har jeg oplevet så ringe arbejde og dårlig service. De kommer forsent, glemmer at montere ting og ødelægger vægge/toilet og skriver det på regningen. Kører unødvendige kørsler.
Velbekommen siger jeg bare. Vi skal aldrig bruge MS total igen.

På vegne af stor andelsbolig.

10 de abril de 2018

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais