Mthekwerken Avaliações 118

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fijn bedrijf met goede klantenservice. Zijn flexibel en geven goed advies. Composietschutting is erg mooi! Ik kwam er een dag voor het zetten van een deel van de schutting achter dat ik door mijn... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ben zeer goed geholpen en de bestelling klopte als een bus 👍🏻 Het hekwerk is van hele goede kwaliteit en zeer scher geprijst. Zeker aan te raden, mijn volgende hekwerk ga ik zeker weer bij MT hekw... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben onlangs de composiet schutting en poort Rhombus teak van MT Hekwerken geplaatst in onze tuin, en we zijn er echt heel blij mee. Het plaatsen ging soepel en was goed zelf te doen. Wat... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Artigos para Cercas

MT Hekwerken: Dé expert in hekwerken en poorten. Wij voorzien jou van een mooi aanbod hekwerken en poorten. Dit doen we tegen de scherpste prijzen en de allerbeste kwaliteit.

Informações de contato

3,9

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

118 avaliações

Respondeu a 33% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een ellendig bedrijf iets incompleet leveren en nergens een handleiding te vinden.

Trap er niet in!

Wij hebben hier een schutting en composiet schuttingdeur besteld, maar vanaf het begin was het één grote teleurstelling.

Ordernummer: 60014669 is het ordernummer van de twee poortdeuren.
Ordernummer 60014668 is voor de poorten.

De bestelling 01-08-2025! was incompleet, er zat geen handleiding bij en online is ook nergens iets te vinden. Blijkbaar mag je zelf uitzoeken hoe je alles moet monteren.

De stootlijst bevestigen? Geen idee, want uitleg ontbreekt volledig.
De sluitplaat past bovendien niet, waardoor onze paal flink beschadigd is geraakt omdat het slot ertegenaan slaat.

Afspraken nakomen kennen ze hier blijkbaar niet. Na 4 à 5 mails wordt er gewoon niet meer gereageerd. Zodra ze je geld hebben, hoor je niets meer.

Slechte service, slechte communicatie en slechte kwaliteit. Bespaar jezelf tijd, geld en frustratie en bestel hier absoluut niet.
Klantenservice kennen ze niet.

@mt hekwerk DIT hoef ik dus niet

Wat vervelend voor u mevrouw klinkt leuk, maar daar lossen jullie niets mee op. Ik heb geen behoefte aan standaardmedeleven, ik wil gewoon dat jullie dit netjes oplossen. Zorg voor de juiste onderdelen, een passende sluitplaat, duidelijke handleiding en herstel van de schade. Dat is pas service.

18 de abril de 2026

Resposta de Mthekwerken

Hey Yvon, jammer dat dit gevoel heerst. We doen ons uiterste beste een mooi product compleet uit te leveren. Ik ontvang graag uw ordernummer zodat we kunnen kijken wat er loos is en het gevoel hopelijk wat positiever maken zodat u kunt genieten van een mooie schutting :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onlangs onze composiet schutting Rhombus Teak geplaatst ;)

Wat we vooral mooi vinden, is hoe de schutting eruitziet. Hij geeft onze tuin echt een stijlvolle uitstraling. Het ontwerp valt op een mooie, subtiele manier op en past daardoor perfect bij de rest van de tuin.

Wat vooral fijn is, is dat de schutting onderhoudsvrij is. Je hoeft er eigenlijk niets aan te doen om hem mooi te houden.

Elke keer als we naar buiten kijken, zijn we blij met hoe het eruitziet. Voor ons was dit absoluut de juiste keuze.

18 de abril de 2026

Top bedrijf 👌🏻😎

Ben zeer goed geholpen en de bestelling klopte als een bus 👍🏻
Het hekwerk is van hele goede kwaliteit en zeer scher geprijst.
Zeker aan te raden, mijn volgende hekwerk ga ik zeker weer bij MT hekwerken bestellen.

17 de abril de 2026

Zeer slechte klantenservice

Ik heb als eerste een tekening gestuurd van onze situatie en kreeg van MT hekwerken advies en zij hadden uitgerekend wat ik exact nodig had. Na levering bleek dat ik 13 planken mis en daarbij was het slot en alle toebehoren niet geleverd. Het slot werd 2 weken daarna pas geleverd nadat ik 4 mails en 8x telefonisch contact had opgenomen. De panelen zijn tot heden niet geleverd en er wordt zelfs verwacht dat ik voor die panelen ga betalen. Als coulance bieden ze gratis verzendkosten voor iets wat al geleverd had moeten zijn… lekkere coulance zo. Nooit meer wat bestellen bij dit bedrijf.

Verder sturen ze een handleiding waarbij de helft van de info niet klopt. In de handleiding wordt gesproken over een hele andere deur dan geleverd is. Dit mag je dus lekker zelf uitzoeken hoe je die in elkaar zet.

Als laatste zijn ze zeer slecht bereikbaar. Je kan ervan uitgaan dat 3 van de 4 telefoontjes niet worden beantwoord en je via de mail 50% kans hebt dat je antwoord krijgt.

17 de abril de 2026

Eerst als goed ervaren

Eerst als goed ervaren
Na het plaatsen zag ik schade aan hekwerk
Mail gestuurd plus foto’s
Daarna niks meer gehoord
Beetje jammer

27 de março de 2026

Resposta de Mthekwerken

Hallo, We ontvangen graag uw ordernummer. We leveren altijd een product van top kwaliteit, dit moet niet beschadigen. Ik hoor het graag zodat we het checken! :)

WPC Zaun mit Pfosten zum Einbetonieren

Ich habe einen WPC Zaun mit Pfosten zum Einbetonieren zur Abholung gekauft. Der Abholtermin wurde eingehalten und die Ware stand bereit. Die Kommunikation per Email funktionierte gut. Zwei fehlende Leisten wurden mir anstandslos kostenlos nach Hause nachgeliefert.
Der Zaun und die Pfosten machen einen wertigen Eindruck. Das Befestigungssystem ist durchdacht.
Wir sind sehr zufrieden und können den Anbieter sehr empfehlen.

7 de março de 2026

Mooi hekwerk

We hebben de afgelopen jaren meerdere leveringen ontvangen van deze partij en wij zijn zeer zeker tevreden. Je kan hier voor een mooie prijs een goed hekwerk kopen.

7 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super blij met onze schutting

Super blij met onze schutting! En wat een onwijs vriendelijke service, niet normaal!🤩 Michelle heeft me zowel telefonisch als per mail geweldig geholpen!🤩 Wij hebben onze schuttingen, poort en gevelbekleding van MThekwerken en zijn er mega enthousiast over..

8 de março de 2026

Wij zijn super tevreden

Wij zijn super tevreden, hadden eerst de verkeerde kleur besteld maar die hebben ze 2 dagen later omgewisseld, zo fijn
!
De schutting is prachtig geworden.

12 de junho de 2025

Aanrader voor composiet schutting

Laatst composiet schutting besteld. De Rhombus teak past perfect bij de inrichting van mijn tuin. Mooie strakke uitstraling. De levertijd was duidelijk en hier werd over gecommuniceerd wanneer de bezorger langskwam.

18 de dezembro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

dik tevreden

levering materiaal verliep prima, contact via mail verliep snel en correct. Wel schade aan twee latten, dat duurde even voor het was opgelost. Al met al prima tevreden, prachtig resultaat met de gevelbekleding.

1 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een ontzettend slechte service

Wat een ontzettend slechte service! eerst 2 hekwerken en enkele weken later 1 hekwerk besteld. Ervan uitgaande dat het 3 dezelfde zijn omdat er niks wordt aangegeven blijkt de laatste een andere kleur slot en handgreep te hebben. Omdat ze dicht bij elkaar staan is dit ontzettend lelijk. In eerste instantie werd dit helemaal begrepen en zou dit opgelost worden. Na meermaals telefonisch contact werd dit toch teruggetrokken. Wanneer ik de hekjes identiek wilde hebben moest ik dit zelf op eigen kosten maar over laten spuiten. En dan wettende voor zoveel te hebben besteld.

2 de fevereiro de 2026

14 juli 2025 gevelplaat besteld

14 juli 2025 gevelplaat besteld met regelwerk en schroeven voor regelwerk en gevelplaat. Op 11 augustus alleen gevelplaat geleverd. Regelwerk en schroeven ontbraken. Bij navraag via e-mail op 22 augustus bericht ontvangen dat het regelwerk uitverkocht zou zijn en levering nog 8 weken zou gaan duren. Daarna nog een melding van een voorraad verschil. Bij de bestelling op 14 juli stond op de website geen vermelding dat het regelwerk tijdelijk niet verkrijgbaar zou zijn. Ook niet kenbaar gemaakt op de verkooporder of een door een aan mij gerichte e-mail. Op de website stond bij bestelling vermeld dat materialen compleet en onbeschadigd hun bestemming bereiken, thans niet meer zichtbaar. Op 5 november werd uiteindelijk regelwerk en schroeven geleverd maar te weinig plaatschroeven. Na nog 2 leveringen in week 47 van november eindelijk alles geleverd. Slechte communicatie met dit bedrijf, geen structuur of voortgangscontrole waargenomen, de klant moet maar reageren. De kwaliteit van de materialen zijn goed maar een tweede bestelling zit er niet meer in.

29 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

MT hekwerk is erg vlot met verkopen…

MT hekwerk is erg vlot met verkopen maar daarna zijn ze niet meer thuis helaas.
Levering kwam 3 weken te laat en voor de orginele leverdag had ik verlof opgenomen. Rond 16.00u die dag proberen te bellen en mailen maar nul reactie. 4 dagen later pas contact. Nul compensatie. Levering incompleet. Nalevering duurde ook weer 5 weken. Mooi product, slecht bedrijf.
MTHekwerk reageerde dat ze blij zijn dat ik tevreden ben. Dan begrijp je het volgens mij niet helemaal en heb je geen lerend vermogen.

9 de outubro de 2025

Resposta de Mthekwerken

Hey Peter, Wat vervelend om te horen. We streven ernaar alles duidelijk en vlot op te lossen, jammer dat dit bij u niet naar wens is gegaan. Gelukkig is alles nu compleet en het materiaal mooi. We nemen deze feedback mee om onze service te verbeteren!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.