myNanny Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vår barnvakt Joline är jättefin med barnen, är ansvarstagande, hittar på kul saker med dem och är lätt och mycket trevlig att kommunicera med. Det känns helt och hållet tryggt för mig att lämna barnen... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Agência de caseiros
  2. Babá

Sobre myNanny

Trygg & personlig barnvakt från myNanny:

✔ Trygga, erfarna & utbildade barnvakter
Er barnvakt genomgår intervjuer, gedigna tester, bakgrundskontroller & utbildningar. Våra barnvakter utbildas i allt från säkerhet & HLR till pedagogik.

✔ Alla åldrar & behov, oavsett var du bor
Vi finns i hela Sverige, både i stad & på landsbygd. Er certifierade barnvakt väljs för att matcha just er familjs behov och schema (även kvällar & helger).

✔ RUT-avdrag & prova-på-träff
Börja med en prova-på-träff utan bindning! Med RUT-avdrag kostar det inte mer och ger er nanny en vit lön, en riktig merit till CV:t och en bra referens för framtiden.

Alla upplägg & priser fr. 149 kr/t:

Hämtning/lämning
På förskola eller skola, vanligtvis ett par gånger i veckan, samt passning före eller efter. Ni väljer det som passar er!

Heltid/deltid
Egen barnvakt på heltid, eller återkommande dagar/kvällar. Finns för alla tider — dagtid, nätter, helger och lov.

Sporadiska tillfällen
Barnpassning vid behov. Exempelvis för att få kunna gå på arrangemang, hinna med jobb eller helt enkelt för att få lite egentid.

Vår barnpassning finns i hela Sverige - störst är vi i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

818 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 28% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

226 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vår barnvakt Rim är fantastisk med…

Vår barnvakt Rim är fantastisk med barnen. Hon är lugn, kreativ och handlingskraftig. Det finns alltid något planerat och barnen är så nöjda efter de umgåtts med Rim. Utöver detta uppskattar vi också hennes flexibilitet och snabbhet att kunna hjälpa till när det krisar

25 de junho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fruktansvärt oseriöst företag

Fruktansvärt oseriöst företag! När vi ville säga upp vårat kontrakt för att våran barnvakt skulle sluta så försöker dom lura av en massa pengar för påhittade timmar.
Sämsta företaget jag någonsin varit i kontakt med! Dyrt som skam och barnvakterna som gör allt jobb får nästan inget betalt. SCAM! Hitta en trevlig privat barnvakt istället för att ge detta skumföretag era dyrbara pengar!!!

11 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vår nanny är super men tjänsten MyNanny…

Vår nanny är super men tjänsten MyNanny är inte vad vi förväntade oss. Den är mer för någon som behöver hjälp med 2 timmar och inte en hel dag eller som i vårat fall en vecka där båda ska jobba heltid. Otroligt Odigital tjänst där jag inte kunnat få kontakt med min kontaktperson någonsin. Vill vara tydlig med att nannyn var super men tjänsten är dålig. Ger 5 stjärnor till vår nanny och 2 till MyNanny

10 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trygghet för en ängslig liten

Laila är jättegullig och tog väl hand om vår son när han var ledsen över att vi skulle vara borta en stund. Han tycker att det är jobbigt att bli lämnad men det gick snabbt över och de verkade ha haft det fint när vi kom hem. Vi känner oss trygga med att det kommer att gå ännu lättare nästa gång. 😊

10 de junho de 2026

Mycket nöjd!

Marie är verkligen toppen! Så engagerad och erfaren. Mycket lyhörd för vad jag som förälder behöver men också intresserad och nyfiken på barnen. Känns som att hon vill lära känna dom och det känns genuint.

24 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi är mycket glada att ha Alice som…

Vi är mycket glada att ha Alice som barnvakt. Sonen gillar henne och återberättar allt roligt som hon tagit med han på. Hon har långa pass och kommer själv med idéer på vad hon och vår son kan hitta på. Hon är driven, ansvarstagande och insyltande.

6 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Disa has been a great and trusted…

Disa has been a great and trusted caretaker with our children over the past few years. The kids were always happy to spend time with her and she was responsive and always had clear communication with us. We are very grateful for all the times she looked after our kids and gave us (parents) opportunities to spend time together.

4 de junho de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.