Vi var en flok på 15 medlemmer fra vores klub, Viborg Musik- og Hi-Fi Klub, som spiste på Napoli den 3. september 2015. Per fra restauranten gav et tilbud på buffet til 150,- pr. kuvert: tomatsalat,... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Havde i går fornøjelsen af at besøge Napoli i Herning med min bedre halvdel. En utrolig behagelig atmosfære, og autentisk italiensk stemning. Venlig betjening i "øjenhøjde", som værdsætt... Ver mais
Hyggelige omgivelser, ok mad Men tjenerne skal lige huske at man serverer IKKE glas og sodavand med deres fingre øverst på glas og sodavand, hvor kunderne sætter deres mund, når man drikker. Det er i... Ver mais
Hej Napoli. Jeg har i mange år været gæst i jeres restaurant, og hver gang er det en sand fornøjelse. Atmosfæren i restauranten sætter jeg særligt stor pris på. Yderligere føler man at der trædes... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Familieejet, italiensk restaurant i centrum af Herning. Hos Napoli finder du charmerende, autentiske og hyggelige lokaler. Kom og oplev en fantastik aften med lækker mad og dejlig stemning. Vi bruger kun de absolut bedste råvarer til vores mad. Find os på gågaden i Østergades kendte café og restaurantliv, tæt ved byens kongres-, teater- & kulturcenter.
Informações de contato
Østergade 27, 7400, Herning, Dinamarca
- napoliherning@gmail.com
- www.napoli-herning.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Virkelig god oplevelse, og meget hyggelig atmosfære.
Vi, min Kone og Jeg, var hos Jer i aftes d. 12/2-2026.
Vi havde en kanon god oplevelse af restauranten.
Vi ankom til vores reserverede bord, og blev budt velkommen.
Vi bestilte begge en Menu nr. 1, hvilket er en Minestronesuppe, og en Pizza efter eget valg.
Dette blev der overhovedet ikke rullet med øjnene af.
Derudover valgte vi en 1/2 flaske Rødvin, Nizza Barbera MaCri Camine til 219 kr.. Vi talte lidt om, om vi skulle vælge en 1/2 eller en 1/1 flaske, men blev enige om 1/2. Vi skulle trods alt køre derfra.
(Tak for kaffe) siger vi bare til den vin. Den smagte aldeles vidunderligt. (nærmest som fuglene synger)!
Hvis man påtænker at bestille et glas vin af Husets til 89 kr. skylder man sig selv at prøve denne i stedet for. Der er små 3 glas i flasken, så den er ingenlunde dyrere end husets vin i glas.
Jeg beklager, jeg kom til at kommentere vinen, som værende lavet på samme drue som Brunello. Det var en forveksling med den vin som stod på bordenden. Den var nemlig lavet på Sangiovese, hvilket absolut ikke var tilfældet med den vi fik.
Minestronesuppen smagte fortrinligt, og de to pizzaer hhv. Pizza Nuova og Pizza Marinara var lige som de skulle være. Godt med lækkert fyld, og perfekt bagt, med sprød kant og blød midte.
Begge retter kostede tilsammen 169 kr. pr. person, hvilket vi synes var en utrolig billig pris for maden
Vi har tidligere været på jeres restaurant nogle gange, men det er ved at være lidt lang tid siden, hvilket vi begge kunne fornemme var en forkert disposition af os.
Vi kommer gerne meget snart igen.
Vi anbefaler også gerne restauranten til andre!
Tjenerne
Hyggelige omgivelser, ok mad
Men tjenerne skal lige huske at man serverer IKKE glas og sodavand med deres fingre øverst på glas og sodavand, hvor kunderne sætter deres mund, når man drikker. Det er ikke så hygiejnisk.
Super oplevelse.
Jeg var inde og spise med min veninde, hvor vi havde en fantastisk oplevelse. Vi havde ikke reserveret et bord, men vi var så heldige, at tjeneren kunne finde os et.
Tjeneren var super til at tjekke ind hos os, og se om vi var klar til at bestille og om alt var som det skulle være - og det var det ihverfald! Super oplevelse, både med mad, stemning og drikkevarer.
Vil klart anbefale Napoli :)
Var hos jer i går og vi fik virkelige…
Var hos jer i går og vi fik virkelige dårlige pizza, dejen og bunden var uden smag virkelig dårlig af et ellers hyggeligt sted
De havde glemt at skrive der er ferie…
De havde glemt at skrive der er ferie lukket. Fandt et andet sted der gav en rigtig god madoplevelse.
Skuffende oplevelse på Napoli i Herning
Jeg var for nylig inde og spise på Napoli i Herning, hvor hverken maden eller betjeningen levede op til forventningerne. Vi bestilte pizza, men smagen var domineret af en meget skarp ost, som ødelagde smagsoplevelsen. Derudover virkede tjenerne (mor og datter) lidt arrogante, uprofessionelle og ikke særlig imødekommende, hvilket trak helhedsindtrykket yderligere ned. Som gæst håber man på både velsmagende mad og imødekommende, professionel service – men desværre manglede begge dele denne gang.
Udsøgt mad oplevelse
Udsøgt mad oplevelse! Fantastisk smag og virkelif god service og stemning 🥰🥰 jeg elskede min forret med kæmpe rejer 🥰

Hyggelig lille restaurant
Hyggelig lille restaurant
Rigtig god stemning og god servering, man er ikke i tvivl om det er familiedrevet sted.
Var i herning i forbindelse med koncert.
Og selvom der var fuldt booket var servering hurtig.

Var hos Napoli i aften 16/11-24
Var hos Napoli i aften 16/11-24
Virkelig en fornøjelse at spise der maden var varm og virkelig godt tilberedt flink personale
Det er bestemt ikke sidste gang vi besøger dem 5/5 stjerner herfra

Resposta de Napoli Herning
Lækker mad og virkelig hyggelig…
Lækker mad og virkelig hyggelig restaurant

Resposta de Napoli Herning
Altid lækkert og veltilberedt mad
Altid lækkert og veltilberedt mad, hyggelig atmosfære og særdeles god service.
Et sted hvor man altid føler sig velkommen både voksne og børn.

Fantastisk oplevelse
Hej Napoli.
Jeg har i mange år været gæst i jeres restaurant, og hver gang er det en sand fornøjelse. Atmosfæren i restauranten sætter jeg særligt stor pris på. Yderligere føler man at der trædes ind i Italien, direkte fra Herning gågade. Personalet kan jeg heller ikke sætte en finger på, de er altid glade og klar på en frisk bemærkning, hvilket kun gør min oplevelse endnu bedre, hver evig eneste gang. Sidst, men ikke mindst, vil jeg også lige komplimentere maden. Jeg har prøvet en del forskelligt på menukortet efterhånden, og intet har skuffet hidtil.
Derfor glæder jeg mig allerede til mit næste besøg på Restaurant Napoli.
Mvh. Cecilie

Resposta de Napoli Herning
Byens mest autentisk italiensk mad i…
Byens mest autentisk italiensk mad i mere end 30 år! Kan stærkt anbefales hvis i vil have en fantastisk mad oplevelse!

Weltklasse … total autentisk italiensk
Weltklasse … total autentisk italiensk

Resposta de Napoli Herning
arrogant og sur attitude, som desværre skabte en ubehagelig stemning.
Kære Napoli
Jeg skriver til jer fordi min oplevelse, som gæst desværre ikke har levet op til de forventninger, jeg havde, især når i er kendt som en italiensk perle i byen.
Jeg har nu besøgt jer to gange, og begge gange er vi blevet mødt af en tjener, hvis opførsel har været alt andet end imødekommende. Det er ærgerligt, da jeres mad og atmosfære ellers er rigtig god, men desværre har oplevelsen med servicen dæmpet glæden ved besøget. Jeg arbejder selv i servicebranchen og værdsætter derfor god kundeservice meget højt. Derfor føler jeg, at jeg må dele denne feedback med jer.
Ved mit seneste besøg (i går) oplevede mine kollegaer og jeg, at tjeneren hverken smilede, bød os velkommen, eller spurgte ind til vores madoplevelse. I stedet gik hun rundt med en arrogant og sur attitude, som desværre skabte en ubehagelig stemning. Da vi bad om at få delt regningen, fik vi et flabet svar om, at det ikke var muligt grundet "lovgivningen", og at "det er ikke mig, der laver reglerne". Det var ikke selve afvisningen, der var problemet, men måden det blev kommunikeret på, som føltes unødigt hård og uprofessionel. Som om det ikke var nok, modtog jeg endnu en flabet kommentar, da jeg valgte at betale hele regningen.
Efterfølgende blev der tilføjet en yderligere bemærkning til mine kollegaer om, at de "nok hellere måtte skynde sig at overføre penge til mig, fordi jeg ikke var tilfreds". Det var virkelig en ærgerlig afslutning på aftenen, og jeg må indrømme, at det satte et stort skår i oplevelsen hos jer.
Jeg håber virkelig, at dette kan tages som konstruktiv feedback. Mit ønske er, at jeres restaurant fortsat kan være en favorit blandt gæsterne, men det kræver desværre, at der også er fokus på en imødekommende og professionel service.
Med venlig hilsen
Alexandra

Resposta de Napoli Herning
Vi fik dejlig mad og der var en…
Vi fik dejlig mad og der var en hyggelig stemning og betjening. Vi følte os næsten hensat til en restaurant i Italien. Vi kommer igen,

Resposta de Napoli Herning
Dårlig personale og smagsløs mad
Det var mor og datter som vi blev betegnet af. De var begge mega arrogante og rullede øjne af vores bestilling da vores børn er kræsne.
Vi fik store rejer til forret som var mega seje og det hele smagt kun af hvidløg. Pizzaen vi fik til hovedret var ikke færdigbagte og smagte ikke af noget. Der skulle en del salt på før der bare var lidt smag. Desserten var rigtig fin som det eneste men prikken over i’et var prisen som vi synes var helt vild i forhold til madens kvalitet.
Vi kommer der aldrig mere

Resposta de Napoli Herning
Sehr schnelle Lieferung und eine sehr…
Sehr schnelle Lieferung und eine sehr lecker schmeckende und perfekte Pizza, dazu einen sehr guten Tomatensalat. Weiter so.

Dejlig pizza
Dejlig pizza. God og venlig betjening. Ok pris

Autentisk italiensk restaurant
Autentisk italiensk restaurant, spiste pizza med pepperoni, hverken bedre eller ringere end gennemsnittet, havde måske forventet lidt mere til prisen, men gode lokale italienske øl fra Rom, fint sted

Resposta de Napoli Herning
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.