Precies wat ik besteld had alleen jammer dat de bezorging meer dan 2 weken moest duren zonder enig bericht dat het langer ging duren dan 2 tot 4 dagen. Verder zeer tevreden.
Veja o que dizem as avaliações
Levering binnen 48 uur👍 -goede houdbare verpakking -noten assortiment/kwaltiteit/prijs verhouding (ruim/lekker/prima) -gedroogd fruit,wel heel zoet geconcentreerd. Al met al tevreden, wel kans... Ver mais
Voor het eerst besteld hier na contact met de chatapp. Supersnel geleverd. De verpakking is degelijk maar sober maar dat komt vanwege hun MVO keurmerk/ handelen begreep ik. Lekkere, verse producten o... Ver mais
Vorige week besteld. Nu nog niks binnen. Op hun site staat snelle verzending en uitmuntende service. Ik heb ondertussen meerdere malen gemaild maar geen reactie. Voel me opgelicht!!!! 😡😡😡😡
Detalhes da empresa
De beste Noten en Gedroogde Zuidvruchten (online) winkel van de Benelux! Zonder tussenschakels en tijdverlies vers, voordelig en snel bij je thuis of af te halen. Kies voor lekkere verse producten uit ons ruime assortiment. Voor 12.00u besteld dezelfde avond al bezorgd. Voor 23.59u besteld de volgende dag bezorgd! *Alleen huisadressen. Voor bedrijfsadressen geldt voor 15.00u besteld de volgende bezorgd
Informações de contato
Naaldwijkseweg 88, 2291PA, Wateringen, Holanda
- 085-8330030
- info@naturalnuts.nl
- www.naturalnuts.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 16% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Lange levertijd
Een week geleden besteld, nog geen verzending. Op mail wordt niet gereageerd. De levertijd die op de website staat is onduidelijk maar suggereert snelle verzending/levering.
NIET BESTELLEN HIER!!!!
Precies wat ik besteld had alleen…
Heel blij met de versheid van de noten…
Heel blij met de versheid van de noten en dadels! Ideaal om de hennepzaad en chiazaad mee te bestellen voor ons ontbijt! Vriendelijke personeel die snel reageert op ons berichtje.
Geen reactie op mails en gedeelte van…
Geen reactie op mails en gedeelte van de bestelling is niet geleverd
Weer keurig verzorgd
Keurig netjes verpakt en van zeer goede kwaliteit!
Een feest om de doos open te maken!
Ik heb mijn bestelling nog niet…
Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen 😔
3 x mail gestuurd geen reactie terug.
Dus alles ging mis..
verkeerde levering, maar geld nog steeds niet retour
Er werd een ander product geleverd dan ik besteld had. Toen ik daarover mailde, mocht ik het product wat daarvoor in plaats was gestuurd houden, en zou ik het geld terug krijgen omdat het product dat ik wilde niet leverbaar was. Dat is nu ruim 3 weken geleden. In de tussentijd heb ik 2 keer met ze gemaild en geen reactie mogen ontvangen, het geld is nog steeds niet retour.
De andere producten zijn prima.
Uitstekende kwaliteit noten
Uitstekende kwaliteit noten, zeer goed verpakt, snelle levering en ook nog gunstige prijs. Hier blijft niets te wensen over!
Snel binnen en goede kwaliteit.
Op site staat morgen in huis wacht al…
Op site staat morgen in huis wacht al een week de bestelling is uitverkocht waarom melden ze dat niet als je besteld

Resposta da Natural Nuts
Alles goed gegaan.
Tevereden klant
Levering binnen 48 uur👍
-goede houdbare verpakking
-noten assortiment/kwaltiteit/prijs verhouding (ruim/lekker/prima)
-gedroogd fruit,wel heel zoet geconcentreerd.
Al met al tevreden, wel kans op een vervolg bestelling.

Resposta da Natural Nuts
Erg behulpzaam en gastvrij
Erg behulpzaam en gastvrij. Bedankt voor de lekkere snacks!
Heerlijke producten en goede prijs kwaliteit verhouding
Mijn bestelling met verschillende noten, gedroogd fruit en allerlei soorten chocola was echt top! Alles kwam snel binnen, netjes verpakt en supervers. De kwaliteit is veel beter dan wat je normaal in de supermarkt vindt, je proeft echt het verschil. Wat ik ook fijn vond, is dat de keuze zo groot is en je makkelijk kunt combineren. Kortom: goede service, heerlijke producten en zeker voor herhaling vatbaar!
Valued costumers always seeking…
Valued costumers always seeking excellence
Heerlijk gedroogd fruit
Heerlijk gedroogd fruit, tot nu toe zelfs de lekkerste die ik in Nederland aangeschaft heb!
Ik raad het 100% aan
Snel geleverd en goede kwaliteit
Snel geleverd en goede kwaliteit! De aardbei yoghurt chocolade en de macadamia noten zijn mijn favoriet. Ik zal hier vaker bestellen.