Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik gebruik sinds een week happysoaps shampoo bar anti roos. Na 2 wasbeurten met het blok zeep waren mijn roos problemen verdwenen. De zeep is heerlijk voor mijn droge hoofhuid. Ook heb ik nog een ve... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helaas was het niet zo dat ik de bestelling na 1 dag in huis had zoals geadverteerd. Na een paar dagen zelf contact opgenomen met natuzen en heel erg goed geholpen door Nick. Uiteindelijk terugkoppeli... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede artikelen en fijne snelle communicatie als er iets niet op voorraad is.

Detalhes da empresa

1. Loja de comidas naturais
  2. Loja de Ervas
  3. Loja de vitaminas e suplementos

Persoonlijke verzorging met een glimlach. Bij ons draait alles om jou én de planeet. We selecteren alleen merken die duurzaamheid en kwaliteit voorop hebben staan — want jij verdient het beste. Niet tevreden? Geen zorgen, je krijgt gewoon je geld terug. Onze missie? Niet alleen fantastische producten en topservice bieden, maar ook samen de wereld een beetje mooier maken.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

74 avaliações

Respondeu a 75% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Op 26 april heb ik twee producten…

Op 26 april heb ik twee producten besteld en direct betaald. Tot op heden (2 wkn later) heb ik de bestelling niet ontvangen. Daarnaast krijg ik al een hele week geen reactie op mijn e-mail. Dit geeft weinig vertrouwen in de service en communicatie.

9 de maio de 2026
Avaliação não solicitada

Beste Anna,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet is aangekomen en dat u geen reactie van ons heeft ontvangen.

We hebben uw eerdere e-mail(s) helaas niet kunnen terugvinden in onze mailbox. Vermoedelijk is er technisch iets misgegaan. Uiteraard begrijpen we dat dit voor u erg frustrerend is geweest.

Het aankoopbedrag hebben wij inmiddels volledig teruggestort.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.

Nick

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Waarom heb ik het pakketje nog niet…

Waarom heb ik het pakketje nog niet binnen

31 de março de 2026

Hi Gabriel,

Bedankt voor je review! We hebben je bestelling netjes verzonden en deze ligt momenteel nog voor je klaar bij een PostNL afhaalpunt.

Volgens de track & trace kun je het pakket daar nog tot en met 10 april ophalen. Je ontvangt hierover ook meldingen van PostNL.

Mocht je het niet op tijd kunnen ophalen, laat het ons even weten, dan kijken we graag met je mee naar een oplossing 😊

Groetjes,
Nick van Natuzen

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Waar zijn mijn producten

Waar zijn mijn producten?
Zou toch een dag later binnen zijn.?
Wat op zich niet erg is maar het stond er bij.
+ er staat geen datum wanneer het wel ongeveer binnen is.

25 de março de 2026

Bedankt voor je review!

Wat vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Volgens de track & trace lijkt het pakket momenteel nog bij PostNL te zijn en is de bezorging helaas meerdere keren uitgesteld. Daardoor klopt de verwachte levertijd van in dit geval inderdaad niet, en dat begrijpen we dat dit vervelend is.

Helaas geeft PostNL op dit moment geen duidelijke nieuwe bezorgdatum, wat het extra onduidelijk maakt. Daarom heb ik besloten om je bestelling opnieuw voor je in te pakken en nogmaals te versturen via PostNL.

Als alles dit keer goed verloopt, zal je bestelling snel bij je worden bezorgd. Onze excuses voor het ongemak, de onduidelijkheid en de vertraagde levering.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hoge kwaliteit, jammer van hoge bezorgkosten

Werd nog dezelfde dag geleverd (alleen dan niet door Post-NL, ws iemand die toevallig dichtbij woont ;)).

Waarom dan maar 4 sterren? Wel de bezorgkosten vond ik wat hoog (+/- 20% van de prijs) terwijl ik het ook wel had willen ophalen, maar die mogelijkheid was niet beschikbaar. Product en snelheid daarentegen zijn echt een dikke 5 sterren waard!

6 de setembro de 2025

Resposta da Natuzen

Dank je wel voor je mooie review en de 5 sterren voor product & snelheid!

Graag licht ik de bezorging even toe. Het was geen medewerker die “toevallig” in de buurt woonde. We bieden in Groningen een Vandaag Bezorgd service binnen een aantal specifieke postcodes. In jouw geval viel de postcode net buiten dat gebied. We hebben toen als extra service besloten de order toch diezelfde dag persoonlijk te bezorgen, zodat je niet hoefde te wachten.

Over de verzendkosten: bij bestellingen onder €35 rekenen we €4,99. Dat bedrag dekt niet de volledige kosten van PostNL óf een eigen rit (denk aan tijd en brandstof); in dit specifieke geval was de snelle persoonlijke bezorging dus echt bedoeld om je tegemoet te komen. We bezorgen overigens wel gratis vanaf €35.

Ophalen is momenteel niet beschikbaar, we snappen dat dit soms wenselijk is en nemen je feedback mee.

Hopelijk maakt dit het zo wat duidelijker.

Nick

Top ervaring bij Natuzen

Top ervaring bij Natuzen! De producten zijn heerlijk en de klantenservice reageert vriendelijk en snel. Echt een aanrader voor wie van natuurlijke verzorging houdt.

20 de agosto de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.