De beste prijs voor C (LR14) batterijen ten behoeve van mijn (veel te dure) kattenluik met wifi. Via Bol besteld en binnen enkele uren was het al verzonden. Had graag direct besteld om jullie de... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Zoals reeds uit de titel blijkt wist NedRo de bestelde zaklampjes binnen korte tijd op het opgegeven adres af te leveren. Helaas begaf een van de drie lampjes het na korte tijd. Maar NedRo loste dit p... Ver mais
100% recommendation! Best service I've experienced with an online shop ever! I ordered a replacement battery pack for a very old and outdated PocketPC. First one didn't work, they sent a second on... Ver mais
De HDMI-DVI adapter en USB naar parallel kabel werden netjes verpakt en snel geleverd. Het enige minpuntje bij de bestelling vond ik dat voor iDeal betaling een toeslag gerekend werd. Aan de andere ka... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de computadores e acessórios
- Loja de Baterias
- Loja de acessórios para Celulares
- Loja de Informática
- Loja de artigos para fotografia
- Loja de Videogame
Informação fornecida por fontes externas variadas
E-mail: contact@nedro.nl +31 (0) 611 707 397 Post en retouradres: NedRo Postbus 8025 5601 KA, Eindhoven Nederland Bezoekadres & Showroom: NedRo Kanaaldijk-Noord 111 5642 JA, Eindhoven Nederland KvK registratienummer: 58025871 BTW nummer: NL261356483B02 Europese EORI DOUANE nummer: NL261356483
Informações de contato
Postbus 8025, 5601 KA, Eindhoven, Holanda
- +31 (0) 611 707 397
- contact@nedro.nl
- www.nedro.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
snelle goede levering
snelle goede levering.
Mijn zoon is er blij mee.
leuke site met goede prijs
goede service en niet te duur.
snelle levering
snelle levering en geen problemen met de bestelling
Geweldig
heb het voor 5 uur besteld en gewoon de volgende dag in huis , echt geweldig . Krijg netjes een email met wat en hoe ze het doen. Hier moet je echt gaan kijken.....
Snelle service
Er was een foutje gemaakt bij het verzenden van het aantal , maar na 1 mailtje was dat onderzocht door nedro en meteen opgelost.
dus van mijn kant snelle eerlijke service, geen klachten.
Snelle en correcte afhandeling
Hier kan je rustig wat bestellen!
top service
Super geregeld super volgende keer dat ik weer wst moet bestellen zeker hier
Suppahh
alles meteen afgestuurd
snel binnen kon niet beter
kuerig verpakt
goede en snelle service
Ik had mijn bestelling de volgende dag al binnen. Helaas ging de oplader na 5 minuten al stuk. Maar na een mailtje aan de klantenservice kreeg ik zonder probleem heel snel een nieuwe toe gestuurd,
wysiwig...snel, transparant, geen problemen
Had slechts een eenvoudige kabel nodig in winkels moeilijk te krijgen was (xbox-kabel). Via Google snel bij Nedro terecht gekomen, artikel geselecteerd, account aangemaakt, betaald via ideal en 2 dagen later in huis. Snel, niet te moeilijk, precies volgens mijn verwachtingen.
Uitstekende service
Geweldige service ivm verzending en retourneren. Ontzettend goed gevoel aan NedRo overgehouden!
Uitstekende en snelle levering, producten zijn naar verwachting.
Prima shop, snelle levering. Je krijgt waar voor je geld, en het product voldoet aan de verwachting
zer goede nabehandeling
na verkeerde levering werd dit binnen een dag naar tevredenheid opgelost
geen klachten
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.