Detalhes da empresa

1. Loja de Souvenirs
  2. Floricultura
  3. Delivery de Flores

Netflora är ett svenskt blomsterföretag med hjärtat i Malmö och leveranser över hela landet. Vi erbjuder ett noggrant utvalt sortiment av vackra buketter, växter och gåvor – alltid med fri frakt och personlig service. Vi tror på att göra det enkelt att sprida omtanke, glädje och kärlek. Oavsett om det gäller födelsedagar, kondoleanser, firanden eller en helt vanlig tisdag, ser vi till att dina blommor anländer färska, handbundna och i rätt tid. - Fri frakt på alla beställningar - Snabba leveranser – ofta samma dag - Handbundna buketter av florister - Trygg betalning och tydlig kundservice Vi är stolta över våra nöjda kunder och arbetar varje dag för att du ska känna dig trygg med att skicka blommor genom oss.

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

12 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Hej! Blombuketten var inte som jag tänkt mig det fattades en hortensia och istället en enkel vit blomma. Även hela uppsättingen var inte som pa bilden betydligt enklare och mindre speciel.

Pa bilden jag tittade pa fanns även en hortensia som jag vet att min vän tycker om, den fanns inte med. Hela buketten var med vanlig inget extra med grönt (lite större modernare) etc som bilden visade. Det var en vanlig enkel buktet med de billigare vita blommorna. Jag tycket för 650 sek borde den vara mer speciel. Jag var inte nöjd jag har ett foto om ni behöver ...

25 de novembro de 2025

Hej! Tack för din feedback. 🌸
Vi är ledsna över att buketten inte motsvarade förväntningarna och att hortensian saknades. Så ska det självklart inte bli. Skicka gärna fotot till oss så att vi kan följa upp och hitta en lösning för dig.

Tack för att du hörde av dig – vi vill gärna göra det rätt!

Snabb leverans trevlig personal

7 de novembro de 2025

Resposta de Netflora

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du uppskattade vår snabba leverans och trevliga personal. Det betyder mycket för oss.
Varmt välkommen tillbaka! 🌸

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevligt bemötande och väldigt…

Trevligt bemötande och väldigt proffesionella. Återkommande kund!

18 de novembro de 2025

Resposta de Netflora

Tusen tack för ditt fantastiska omdöme! Det gläder oss att du uppskattar vårt bemötande och vårt arbete. Det betyder extra mycket att du väljer att komma tillbaka till oss.
Vi ser fram emot att hjälpa dig igen! 🌸

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super professionella och väldigt vackra…

Super professionella och väldigt vackra blommor med hög standard. Vi är mer än nöjda även denna gång!! ⭐️

30 de outubro de 2025

Resposta de Netflora

Stort tack för ditt fina omdöme och för att ni återkommer till oss! 🌸
Det betyder mycket för oss att höra att ni var nöjda med både bemötandet och blommorna. Varmt välkomna åter.

Vänligen,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans, trevliga personal bra kundservice topp

28 de outubro de 2025

Resposta de Netflora

Tusen tack för din fina recension! 🌸
Vi är glada att du är nöjd med både leverans och service.
Varmt välkommen tillbaka!

Bra hjälp och trevlig personal

Bra hjälp och trevlig personal

30 de julho de 2025

Hej Johan,

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att lämna en recension!
Vi är jätteglada att höra att du är nöjd med hjälpen du fick och att du upplevde vår personal som trevlig – det betyder mycket för oss.
Varmt välkommen tillbaka.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Smidigt men man får inget meddelande…

Smidigt men man får inget meddelande efter leveransen

25 de julho de 2025

Resposta de Netflora

Hej och stort tack för din feedback!

Vad roligt att du upplevde att det var smidigt! 😊 Vi förstår att det hade varit bra med ett meddelande efter leverans, och vi håller just nu på att ta fram en lösning för att förbättra detta.

Tack för att du hjälper oss bli bättre!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastiska blommor med fantastiska service!🌸

Fina och fylliga blommor! 🌸 fantastisk service!! Väldigt nöjd! ☺️

30 de junho de 2025

Resposta de Netflora

Tusen tack för ditt fantastiska omdöme!

Vi blir så glada att höra att du är nöjd med både blommorna och servicen 🌸 Det värmer verkligen att läsa dina ord – tack för att du valde oss!

Svarar snabbt vid fråga,

Och väldigt service inriktade! Fina blommor 🌸

27 de junho de 2025

Resposta de Netflora

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vi är så glada att du är nöjd med både servicen och blommorna 🌸 Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att skriva – hoppas vi får hjälpa dig igen snart!

Bra service

Bra service , väldigt tillmötesgående och flexibla

17 de junho de 2025

Resposta de Netflora

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att du upplevde vår service som tillmötesgående och flexibel. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna en recension – varmt välkommen tillbaka när du behöver oss igen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt fina och fräscha Naomi rosor

Väldigt fina och fräscha Naomi rosor. kundservicen var jätte bra med hög servicekänsla. Rekommenderar starkt!

6 de junho de 2025

Hej Jasin,
Tack för ditt fina omdöme! Och tack för att du tog dig tid att skriva! Vi är jätteglada att du blev nöjd med både rosorna och servicen.
Varmt välkommen åter!
Kristian & teamet på Netflora

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.