Fantastisk service og produkt! Bestilte tid på hjemmesiden fredag og fik tid mandag. Ny nøgle blev lavet inden jeg nåede at blive for komfortabel i sofaen 😁 Sååå alt i alt 5/5 Kæmpe bonus va... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super hurtig levering 🚚 Jeg har bestilt en tester til bil, og den virker helt perfekt – faktisk over alle forventninger. Kvaliteten er virkelig lækker, og den føles både solid og robust. Klart et pr... Ver mais
hurtig forsendelse men ringe produkt , min mekaniker ordnede nøglen og den kunne simpelthen ikke starte med jeres cover . der der ikke plads til den lille chip derfår bilen til at starte og ja j... Ver mais
A empresa respondeu
Lækkert at man kan afhente døgnet rundt 5 stjerner for hurtig service Eneste forbedringspunkt, er at jeg fik afvide mit produkt lå i skab A (hvilket det også gjorde) men skabene stod som B-A ifølg... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
www.Nic-Tec.com Diagnose udstyr også til din bil. Nu kan du selv servicere din bil når lampen lyser uden at skulle på værksted, find værktøjet til din bil her på siden.
Informações de contato
Amalienborgvej 31, 9400, Nørresundby, Dinamarca
- info@nic-tec.com
- www.nic-tec.com
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kanon service
Kanon service. Har handlet med dem nogle gang. Aldrig noget og klage over. Altid venlig og hjælpsomme.
Kanon hurtig
Jeg sendte instrumentering til 206 cc mandag fore middag den var tilbage onsdag lige over middag.
Kanon service
Service i topklasse
Jeg bestilte varene og havede dem næste dag virkeligt hurtig levering .
Snakkede med en mederbejder aomnjjalp mig over tlf virkelig god service fra jeres side af . Jeg køber min næste maskine igen jer igen 10 stjerner her fra . Hurtig og god levering
Hurtig levering, mail med montagevideo (bestilte en lift). Er ikke monteret endnu, men god oplevelse for nu!
Jeg bestilte en maskine
Jeg bestilte en maskine, som jeg ikke kunne bruge. jeg sendte den retur og fik pengene tilbage.
Fantastisk service selv om jeg sendte varen retur.
Der vil jeg ikke være nervøs for at handle igen
Hurtig og god service og rimelige priser! 😉👍
Efter også min reservenøgle holdt op med at virke til centrallåsen i bilen, stod jeg pludselig med et akut problem. Jeg kunne ikke låse bilen, hvilket gjorde mig utryg.
Jeg kontaktede Nic-Tec og fik en tid dagen efter. Medarbejderne var høflige, og der var kaffe og Wifi til rådighed i venteområdet.
Indenfor 24 timer fra mit opkald fik jeg to funktionsdygtige nøgler.
Oveni den i forvejen lavere pris end hos bilforhandleren fik jeg yderligere rabat, da teknikeren genbrugte mine gamle medbragte “nøglehuse”, da han ikke have nye “nøglehuse” til min specifikke nøgle. Han skiftede således “blot” elektronikken i nøglen og kodede startspærren i bilen til de nye nøgler. Det var fint med mig, og jeg var glad for rabatten.
Jeg føler mig rigtig godt behandlet, og jeg takker for hurtig og god service og meget rimelige priser!!😊
Jeg kan således kun give Nic-Tec min varmeste anbefaling!🏆😉
Fin Servies vare send som aftalt.
Fin Servies vare send som aftalt.
Det kunne ikke gøres bedre.
Flot service og hurtige…
Flot service og hurtige levering,komplet produkt.og billigt
Fik det jeg bestilte,hurtig levering og…
Fik det jeg bestilte,hurtig levering og som lovet en flink fragtmand.Ros til alle.
Egon.
Bilnøgle rep
Bilnøgle rep. var over al forventning. Returforsendelsen inkluderede de udskiftede dele, så man kunne se hvad der var skiftet. Nøglen er som ny.
Hurtig levering. Og super god service af fragt firma. Liften er lige taget i brug. Men virker som fin kvalitet til prisen.
Har købt en bulldog 3t lift
Har købt en bulldog 3t lift. Hurtig levering. God snak via telefon før køb.
Lift lever helt op til forventningerne
God service!
Købte en lift. Der var lidt problemer i starten, men de var super hjælpsomme med at få den til at køre. Et par måneder efter blev en af knapperne defekt og de sendte en ny som jeg havde dagen efter. Sådan skal det være. 👍👍👍👍👍
Levering inden 24 timer 👍😊
Reperations kit til en bil…
Købte et reperations kit til en bil nøgle.
Lidt langsom service, produkt er i den billige kategori og mangler brugsanvisning.
Efter en times bøvl kom det dog til at virke.
Hurtig og god betjening
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.