Nikolaj GrundtvigAvaliações

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Dygtig, behagelig fotograf

En rigtig behagelig fotograf, der forstår at ramme de små, gode øjeblikke og de helt rigtige vinkler. Vi kan varmt anbefale ham, som fotograf til ens bryllup. Han var også god til at guide os, til at posere rigtigt, samt meget lyttende ift. Ønsker, idéer mm.
Vi er meget tilfredse, med hele processen og alle de rigtig gode billeder efter brylluppet. Mange tak!

6 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nikolaj er en fantastisk sød og dygtig…

Nikolaj er en fantastisk sød og dygtig fotograf, som vi har benyttet flere gange siden 2021.
Han er fantastisk til børn, og formår at fange nogle skønne øjeblikke, selv med generte og småsure børn.
Vil fortsat benytte Nikolaj som vores fotograf.

29 de julho de 2025

Fantastisk bryllupsfotograf

Min mand og jeg har haft fornøjelsen af at have Nikolaj med hele dagen til vores bryllup. Sikke nogle fantastiske billeder, vi har fået ud af det. Nikolaj har fanget stemningen og alle detaljerne helt perfekt. Han var helt usynlig samtidig med, at han var over det hele. Han er dybt professionel og meget ordentlig og omsorgsfuld. Kæmpe anbefaling herfra.

24 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde der været flere stjerner at give…

Havde der været flere stjerner at give så havde jeg gjort det.
Vi har brugt Nikolaj som fotograf siden 2018 og hvert år kommer det bag på mig hvor fantastisk god han er til at få selv de mest generte eller sure børn til at smile på et par billeder.
Han er yderst professionel og tager exceptionelle billeder, og han giver sig tid til at komme ind på livet af ungerne.
Vi kommer tilbage år efter år fordi han er så dygtig og hans kundeservice er i top.
Mie har vi endnu ikke mødt men hvis bare hun er halvt så god som Nikolaj så er man sikret de bedste billeder man kunne ønske sig 👍🏻

11 de março de 2023

Rigtig god oplevelse

Vi har været hos Nikolaj flere gange nu, og fået taget både gravid- og familiebilleder, og vi har haft nogle rigtig gode oplevelser, selv med et utilfreds barn er det alligevel lykkedes at få nogle fine billeder ud af det, og så oven i købet til en rigtig god pris!
Har anbefalet dem til flere, og vil til enhver tid anbefale dem til andre også :)

20 de novembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har brugt både Mie og Nikolaj til…

Vi har brugt både Mie og Nikolaj til alt fra familiefotografering, newborn og kvartalsfotografering af vores datter og det er en fornøjelse hver eneste gang! De er så søde og fleksible, det meste kan lade sig gøre. Eneste minus er at der altid er så mange gode billeder af vælge mellem så vi altid har måtte tilkøbe ekstra udover det der var inkluderet - men det er vist bare et luksusproblem :-)
De får alle vores anbefalinger!

11 de abril de 2022

Gravid-, Newborn og månedsbilleder

Jeg fik taget graviditetsbilleder ved Studiet i Odense S.
firmaet består af et par som begge tager billeder. Jeg fik studie billeder af Nikolaj, og det var en rigtig god oplevelse.

En månedstid efter fik vi også taget Newborn billeder, som vi er meget glade for. Både af os selv og som familie.

De har virkelige gode priser inkl. billeder.
- Husk hvis du/i vil lave både gravid og newborn, så forudbestil det til begge, så spare du yderligere!

Lige nu laver vi månedsbilleder og er stadig begejstrede☺️

6 de julho de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Newborn fotografering i eget hjem

Vi havde besøg af søde Mie til newborn fotografering i eget hjem. Det var en fantastisk oplevelse, bl.a. fordi Mie havde forskelligt udstyr med, som kunne benyttes, som hvis vi var i deres studie. Det var en yderst kompetent og professionel oplevelse, hvor man samtidig kunne føle sig tryg og afslappet, idet der var plads til ekstra amning og pusletid i egne rammer.
Vi har booket Mie og Nikolaj igen til vores bryllup næste år. Og vi glæder os!

18 de novembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nikolaj er en fantastisk dygtig…

Nikolaj er en fantastisk dygtig fotograf!
Har haft fornøjelsen at at være i studiet hos Nikolaj 2 gange. Henholdsvis newborn fotografering og Mødregruppe fotografering. Nikolaj er virkelig rar, dygtigt og nede på jorden, jeg følte mig rigtig tryk under begge fotograferingerne, og ud over det var han også sindssygt dygtig til at arbejde med henholdsvis 14dage baby og 4 babyer på 6mdr. Kan kun anbefale Fotograf Nikolaj Grundtvig ✨️

24 de julho de 2022

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais