Immo Nobels Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dankzij de professionele begeleiding van Eralda kochten wij onze eerste woning in Waregem. Ze was steeds vlot bereikbaar, stelde zich heel flexibel op en zorgde ervoor dat het volledige aankoopproces... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super begeleiding voor een grote stap! @Eralda:er was onmiddellijk een goede klik. Duidelijke afspraken, goede opvolging en een open houding op de kijkdag. Rustige tijd, vriendelijke ontvangst. De sc... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een huis verkopen wanneer er 5 partijen betrokken zijn is geen evidentie. Toen Alain Van Laerebeke de verkoop in handen kreeg heeft hij op de meest professionele manier het pand verkocht en dit op d... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte ervaring,teveel vriendjes onder mekaar ,oprecht geintresseerde klanten de kans niet laten om met de bank te onderhandelen. Donderdag kijkdag en tegen zaterdagmiddag was de koper al gekend. H... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Corretores de Imóveis
  2. Agência de Imóveis Comerciais
  3. Administrador de propriedades
  4. Imobiliária

Informação fornecida por fontes externas variadas

Immo Nobels heeft een groot aanbod van huizen, appartementen en nieuwbouw te koop en te huur. Ook om uw eigendom te verkopen kan u bij ons terecht.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

158 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

30 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Afblijven hiervan

Afblijven hiervan, onlangs bezochten wij een pand om te huren,het meisje in kwestie bekeek ons van kop tot teen met een aangezicht tot op de grond,heeft geen woord gezegd...14 dagen later bellen ze om nog een bijkomende inlichting....uiteraard hadden wij reeds iets anders gehuurd en dit werd afgehandeld op 2 dagen door Immex immo. Ik ken het meisje van Nobels niet bij naam maar raad haar wel aan een andere job te zoeken, misschien keek ze naar een gescheurde jeans van Dsq2 maar die kost dan wel 500 euro juffrouw. Wij zijn inmiddels 4 maanden verder en ik zie dat het appartement nog te huur staat ;)))))

28 de maio de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dubieuze praktijken

Onlangs een pand bezocht via Nobels. Het bleek een uitdaging om het huis te mogen bezoeken voor de avond viel; niemand wil een huis en het omliggend terrein bekijken in het donker. Tijdens de rondleiding beweerde de makelaar dat er geen vochtproblemen meer waren, terwijl een verse schimmelgeur (en de bijbehorende vochtplekken) in de ruimte heel goed waar te nemen was. Toen we daarna onze voorkeuren aangaven, beloofde de vrouw met veel toeters en bellen met ons contact op te nemen. We hebben er nooit meer iets van gehoord. Dit wekt geen vertrouwen op en bevestigt eerder gelezen reviews waaruit blijkt dat geldwinst, onjuiste informatie en bandwerk bij Nobels voorop staan. Intussen hebben we contact gehad met een andere makelaar, het contrast kon niet groter zijn.

24 de janeiro de 2021

Professionele aanpak

Professionele aanpak - staan open voor gesprek en feedback - bij vragen altijd bereid om te antwoorden - goede naopvolging. Huis snel verkocht!

19 de dezembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geeft foutieve en onvolledige informatie

Geeft foutieve en onvolledige informatie tijdens bezichtigingen.

Bij de bezichtiging van onze woning werd ons door de verkoopster verteld dat er een een doorgang
in de muur zou kunnen gemaakt worden om toegang te krijgen tot een bijgebouw (iets wat de waarde van de woning aanzienlijk ten goede zou komen).
Na het bestuderen van de plannen bleek dit onmogelijk. Uit een telefonisch gesprek met de verkoopster en de
zaakvoerder bleek dat ze deze informatie had bekomen van een andere bezoeker.
Deze foutieve informatie werd vervolgens aan ons doorgeven om het pand te promoten.
Beide ontkennen echter dat ze hier in de fout zijn gegaan. Terwijl het naar mijn mening wel een verantwoordelijkheid is van de makelaar
om juiste en volledige informatie aan te leveren.

Bovendien kwamen we na de aankoop te weten dat het bouwplan afwijkt van de realiteit.
Allemaal zaken waar Nobels ons niet over heeft ingelicht.

Dit bevestigt voor mij dat het leveren van juiste en volledige informatie voor Immo Nobels helemaal geen prioriteit is.
Indien u koopt bij hen kan ik alleen maar aanraden om de uitleg die u krijgt met tientallen korrels zout te nemen en alles
tot in het detail te verifiëren.

L.V.H.

15 de dezembro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na een minder positieve ervaring met…

Na een minder positieve ervaring met een andere makelaar, besloten we in zee te gaan met Nobels.
Bleek een heel goede keuze. We hadden steeds het gevoel dat alles heel goed opgevolgd werd. Open en heel goede communicatie. Goede tips om de verkoop te bevorderen.
We kregen opeens veel meer kandidaten over de vloer (x5) tov van vorige makelaar.
Uiteindelijk zijn we tevreden met het eindverdict van de verkoop mede door de vakkundige begeleiding van Marie-Kartrien.
Top.

Filip

12 de dezembro de 2020

Fantastisch

Wij zijn heel tevreden met de manier waarop jullie dit allemaal doen. Ook verrast dat het zo snel is gegaan. Proficiat xxx.
Bedankt voor jullie inzet en tijd. Iris en Bart

12 de dezembro de 2020
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Professionaliteit

Snel, efficiënt en to-the-point. Bijkomende info was snel en vlot beschikbaar. De professionaliteit van Nobels zorgde voor een pak minder kopzorgen dan ik had verwacht bij de aankoop van mijn eerste woning.

15 de outubro de 2020

Goede opvolging

Goede opvolging, groot klantenbestand, verzorgen het pand goed bij de verkoop, administratief ook alles in orde. Een aanrader.

14 de outubro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kan alleen maar positieve ervaring

Ik kan alleen maar positieve ervaring aangeven over mijn samenwerking met Immo Nobels. Alles, vanaf mijn eerste contact met de persoon die langs kwam na mijn chatsessy (trouwens ook positief) tot nu (verkoop moet nog betekent worden bij de notaris) verliep super goed.
Ik kan iedereen het Immo kantoor aanbevelen.

12 de outubro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zijn zeer tevreden over de aanpak…

Wij zijn zeer tevreden over de aanpak van beide verkopers die onze tekoopstelling verzorgd hebben ( Michiel en Sabine) .
Uiteindelijk hebben wij echter zelf de koper aangebracht , kan er om die reden geen kleinigheid af ?
Met vriendelijke groeten en nogmaals dank !
Yvette en Theo

12 de outubro de 2020