Dankzij de professionele begeleiding van Eralda kochten wij onze eerste woning in Waregem. Ze was steeds vlot bereikbaar, stelde zich heel flexibel op en zorgde ervoor dat het volledige aankoopproces... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super begeleiding voor een grote stap! @Eralda:er was onmiddellijk een goede klik. Duidelijke afspraken, goede opvolging en een open houding op de kijkdag. Rustige tijd, vriendelijke ontvangst. De sc... Ver mais
Een huis verkopen wanneer er 5 partijen betrokken zijn is geen evidentie. Toen Alain Van Laerebeke de verkoop in handen kreeg heeft hij op de meest professionele manier het pand verkocht en dit op d... Ver mais
Slechte ervaring,teveel vriendjes onder mekaar ,oprecht geintresseerde klanten de kans niet laten om met de bank te onderhandelen. Donderdag kijkdag en tegen zaterdagmiddag was de koper al gekend. H... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Immo Nobels heeft een groot aanbod van huizen, appartementen en nieuwbouw te koop en te huur. Ook om uw eigendom te verkopen kan u bij ons terecht.
Informações de contato
Dokter Honore Dewolfstraat 23, 9700, Oudenaarde, Belize
- 055 30 92 90
- info@nobels.be
- www.nobels.be
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Correct ontvangst en opvolging.
Huis te Etikhove
Op één week tijd was mijn huis te Etikhove verkocht en dat boven de vraagprijs! Op deze manier hebben we zelf extra centen om te verbouwen. Dit alles dankzij de tip van Mathieu Mas, de overtuigingskracht van Kristian en de deskundigheid van alle medewerkers. Merci!
Vlotte verkoop dankzij professionele…
Vlotte verkoop dankzij professionele opvolging Immo Nobels 🔝👌
Vlotte communicatie
Vlotte communicatie. Steeds rekening gehouden met de afspraken. Sterke opvolging.
Heel tevreden over het verloop van de…
Heel tevreden over het verloop van de verkoop van mijn huis.Alles naar wens verlopen.Dank U Kristian en zijn team voor de manier waarop alles zo vlot en zo vlug is verlopen.
uitstekende service
Wij zijn enorm tevreden over het voltallige teamvan immo nobels!!!
Top zeer tevreden
Directe aanpak-Correct resultaat.
Directe aanpak, correcte analyse, correcte prijssettng. Onmiddeijke aktie van de diverse actoren en goed ingeschatte te ondernemen bezoek(en). No nonsens en direct resultaat.
Gezien het eerste contact en contract opgemaakt werd, 1 maand voor de Corona lock down, was de toch niet zo evidente grote oude villa, verkocht op 10 dagen en aan het vooropgesteld bedrag. Tja, wat je kan nog meer wensen?
Sabine
Sabine heeft enorm haar best gedaan om mijn appartement te verkopen.
Altijd vriendelijk tegen mij , een super madam .
Dank u
Nadine Blauwblomme
Aankoop & verkoop woning
We hebben onze nieuwe woning aangekocht en onze oude woning verkocht via Nobels, met allebei hebben we een fijne ervaring gehad. Steeds bereid te helpen, professioneel, kortom top ervaring!
Bedankt!
Prima service
zeer goed
Het was aangenaam en goede samenwerking. Ondanks de covid19
Top
Dit immokantoor is NIET te vertrouwen
Dit immokantoor is NIET te vertrouwen, zeker de zaakvoerder mag je niet vertrouwen, je vertrouwen word danig misbruikt nadat overeenkomst word getekend, belooft veel om te kunnen verkopen maar doet niets tenzij er kan gefoefeld worden met voorschotten
Eerlijk en vlotte samenwerking
Topteam
Topteam!
Dankjewel!
Professioneel, vriendelijk, geduldig en uitstekende dossierkennis!
Zeer goed hulp en duidelijk gezegd veer…
Zeer goed hulp en duidelijk gezegd veer leuk om alles goed uit te leggen
Slechte organisatie
Alles was zogezegd in orde tot dak ik na 3 weken naar de notarisch belde die wist zelf van niks ik heb uiteindelijk zelf al de papieren moeten binnensteken
Super team
Super enthousiast team dat je graag te hulp schiet!
Efficiënt en eerlijk
Een vlotte aanpak, eerlijk, niet opdringerig.
Professionele foto's.
Ons huis was binnen de maand verkocht.
Een pluim voor Saskia!
Een aanbeveling waard. Top!
Super verkoopster Marleen gehad
Super verkoopster Marleen gehad. Bij het tekenen van de verkoopsovereenkomst werd pas gemeld dat de mazouttank diende gekeurd te worden, dit grapje heeft ons nog €2300 gekost, wat wij niet zo fijn vonden.