EMMI&co. Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

Detalhes da empresa

1. Joalheria

Escrito pela empresa

EMMI&co. er en smykkeforretning hvor vi selv designer dine drømmesmykker fra bunden. Vi har fokus på diamantsmykker og smykker med ædelsten, både naturlige og laboratorieskabte. Vi drømmer om at du får dine drømmesmykker, så du hverken skal gå på kompromis med design, kvalitet eller stil.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik den bedste service!!

Jeg fik den bedste vejledning og service da jeg skulle købe en forlovelsesring til min kæreste.

Først så tilbyder Mette (founder) at køre forbi hvor jeg bor fremfor at jeg skal hele vejen til Odense næsten en 2 timers køretur fordi hun alligevel var i Jylland. Derudover så er der lidt fragt problemer så Mette køre hele vejen fra Odense til mig med ringen så jeg kan nå at få den inden jeg skulle rejse til Paris og fri.

Jeg har aldrig oplevet en så god service før og man kan virkelig mærke på Mette hvor meget hun går op i at gøre sine kunder glade og tilfredse😄

21 de julho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg går uden tøven tilbage til Mette hos Emmi & Co.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Emmi & Co.

Fra første øjeblik mærker man, at Mette virkelig sætter sig ind i ens ønsker. Hun lytter, forstår og guider én trygt gennem hele processen – i mit tilfælde med at få designet den perfekte forlovelsesring. Det føles aldrig forhastet eller standardiseret; tværtimod bliver man mødt med ægte engagement og en oprigtig interesse i at skabe noget helt unikt.

Mette er ikke bare dygtig – hun er exceptionel. Hendes kompetencer inden for både design og diamanter er imponerende, og hendes sans for detaljen er helt i særklasse. Samtidig er hun en af de sjældne forretningsfolk, der virkelig går den ekstra mil for sine kunder – og mere til.

Kvaliteten af arbejdet er ganske enkelt ubeskrivelig.

Hvis jeg nogensinde skal have lavet et smykke igen, er jeg ikke i tvivl – jeg går uden tøven tilbage til Mette hos Emmi & Co.

16 de abril de 2026

Hej Oliver
Tusind tak for den lange og søde anmeldelse.
Det har været en ren fornøjelse at få lov til at lave en så smuk og unik ring.
Jeg håber at hun bliver lige så gad for den, som jeg har været for at lave den til hende.
Det har været en fornøjelse! ☺️
/Founder & Ejer/

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Virkelig glad for mit køb.

Virkelig glad for mit køb.
Men nøj hvor er det forvirrende, at forretningen hedder Emmi & Co.
Pakken var sendt fra Mette Nørgaard.
Og trustpilot mailen var på noeregaardjewelry.
Det var rart, hvis der kunne blive strømlinet lidt, så det bare var ét navn.

30 de março de 2026

Hej Charlotte
Er glad for, at du er glad for dit køb.
Beklager forvirringen, nogle gange når vi sender diamanter bruger jeg mit private navn, således pakken ikke forsvinder undervejs pga. værdiindholdet.
Jeg er dog glad for at du stadig modtog pakken og er glad for dit køb.
/Founder & Ejer/

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det er ikke ægte diamanter!

Det er ikke ægte diamanter! selvom nogen render rundt og tror på det🤦‍♂️

4 de abril de 2026

Hej Brian.
Vi handler med både ægte naturlige og Laboratoriskeskabte diamanter, med certifikater fra både GIA og IGI, handlet på diamantbørsen.
Så jo vi handler med ægte diamanter.
Du ønskes en dejlig dag. ☺️
/Founder/

KÆMPE anbefaling herfra!

De smukkeste smykker til SU venlige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten! Jeg har mange smykker derfra nu og jeg tvivlet på, at det bliver de sidste derfra.
Et kæmpe tak, for en kanon service og altid hurtig på tasterne hvis man har spørgsmål.
Et smykkefirma lige efter min bog.

28 de dezembro de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais