Falsk side som phisher kreditkort oplysninger og stjæler dine penge, drevet af svindlere i Kina og USA!
Jeg bestilte varer på nordiskinteriorshop (Fake), betalte og fik efter 10 minutter en besked fra min bank at mit kort var blevet spærret grundet en mistænkelig transaktion men pengene var allerede trukket fra kontoen af en helt anden virksomhed i USA ved navn KIPCHIRCHIR WEAR LLC.
Jeg modtog aldrig en faktura eller bekræftelse kun et tracking nummer til HMG (Fake) og et link til tracking siden 17Track (Fake) fra den mystiske KIPCHIRCHIR, men som alle andre herinde modtog jeg aldrig min pakke selvom jeg var hjemme kl.06:00 da 17Track sagde pakken blev leveret af en 'lokal' pakkeomdeling uden at oplyse hvem og underlig nok stemplet tre timer ud i fremtiden kl.09:00.
Shoppens kontakt mail er fake og eksistere ikke, KIPCHIRCHIR svarer ikke på mine henvendelser men har nosser nok til at besvare min banks indsigelse, meget vrede over den afviste overførsel, bortforklaret med BS, falske fakturaer og en utrolig dårlig amatørfabrikeret tracking historik.
Håber min bank vil forholde sig positivt til andres oplevelser her på siden samt den alvorlige kritik af den falske speditør HMG og scam siden 17Track der begge hagles ned på TP.
Der er lidt flere oplysninger om svindlerne til skue på godaddys domænesøgningssider:
- Nordiskinteriorshop, Er én af utallige falske sider (phishing traps) med tilbud der er for gode til at være sande (Naive dumme mig!).
- KIPCHIRCHIR WEAR LLC, Er den ækle Amerikanske 'Hustler' der stjæler vores penge!
- HMG, Er KIPCHIRCHIRS imaginære kinesiske speditør som er i stand til at leverer usynlige pakker flere timer før han ubemærket 'ikke' dukker op på adressen.
- 17Track, Er svindlernes falske virtuelle pakkesporings app for pakker der aldrig har eksisteret, der selvfølgelig har til formål at trække tiden ud og mindske chancen for betalingen kan trækkes tilbage ved at lade pakken være måneder undervejs til tider frem og tilbage mellem de samme meget fjerne lande altid med usammenhængende tidstempler.