Dansk Marine Center - bådudstyr  Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en vare som ifølge hjemmesiden var på lager, og fik så at vide den var på extern lager og ville blive sendt i løbet af få dage. Efter halvanden måned og jeg stadig ikke havde modtaget nog... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

For mit vedkommende er de her mennesker enestående !! Helt exceptionelt service man bare ikke normalt ser indenfor denne verden . Personen med viden indenfor motor , hvis navn starter med H , udviste... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har lige handlet hos NM for første gang. Jeg var en lille smule betænkelig efter at have læst de lidt lunkne anmeldelser. Men min ordre blev afsendt dagen efter bestillingen blev afgivet. Ingen probl... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nordjysk marine Overvejende positivt. 4 stjerner Har aldrig besøgt butikken fysisk, men handlet flere gange på nettet. Der er attraktive priser, men man skal være klar til, i nogen tilfæ... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de produtos navais
  2. Fornecedor de Acessórios para Barcos

Escrito pela empresa

Dansk Marine Center er dit førstevalg til alt indenfor bådudstyr og derfor bådentusiasters fortrukne butik og webshop. Vores butik ligger ved Aalborgs charmerende lystbådhavn og sammen med vores webshop tilbyder vi et omfattende sortiment af bådudstyr, maritime produkter og teknologi. Ligegyldigt om du søger bådpleje, navigationsudstyr, eller andet maritimt tilbehør, har vi helt sikkert det du behøver. I vores butik finder du et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til bådpleje, -teknik og udstyr. Faktisk har vi over 40.000 produkter at vælge i mellem, hvor vi gladeligt hjælper med at vejlede i, hvad det rette udstyr er for dig. Det, vi eventuelt ikke har på hylderne, er tilgængeligt på vores webshop. Med mere end 30 års erfaring i branchen er vores ekspertteam dedikeret til at vejlede dig og sikre, at du får det rette udstyr til dine behov. Udforsk vores brede bådsortiment, der omfatter alt fra sejl- og motorbåde til nautisk udstyr og bådteknologi. Vi tilbyder gratis fragt ved køb over 699 kr., 100 dages returret og prismatch for at sikre, at du får de bedste priser på markedet. Hos Dansk Marine Center er vores mål at være din pålidelige partner inden for alt, hvad der vedrører både og det maritime liv. Kom og besøg os, hvor din passion for søfart møder kvalitet, professionel vejledning og personlig service.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

38 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

fejl i leverance og manglende dele til det leverede. Umuligt at komme igennem til butikken

lavede en online bestilling, med forskellige dele.
da jeg fik pakken, manglede der nogle af de bestilte varer. Derudover var der mangler ved det leverede.
skrev med det samme en mail, har dd. stadig ikke fået svar. HAr også skrevet på deres hjemmeside, hvor de garanterer svar idnenfor 24 timer, heller ikke svar.
forsøgt at ringe gentagne gange, men kommer ikke igennem.
absolut ikke en butik jeg kan anbefale.!

10 de setembro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde tidligere på året købt en Garmin kortplotter, som nu på vej hjem fra vores sommerferie, pludselig ikke ville vise søkortet længere. Vi sejlede forbi Aalborg på vej hjem mod Struer, og jeg reklamerede over plotteren overfor ejeren. Efter ½ times fejlfinding og forsøg på at fikse problemet, får jeg blot udleveret en ny, så jeg kan komme videre med det samme! Jeg købte ved samme lejlighed et interface til vores Volvo Penta, og jeg fik her god vejledning i NMEA2000 og lovning på at hvis det ikke ville lykkedes for mig at installere, skulle jeg blot komme forbi, så ville de hjælpe mig i mål. Det er en sjælden oplevelse efterhånden, så jeg kan kun anbefale at søge råd og støtte hos Nordjysk Marine.

Mvh. Alexander

13 de agosto de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Holder ikke hvad de lover, mangler kompetence

Nu har de leveret dele til et “KOMPLET SETUP” vedrørende holdingtank af TRE OMGANGE, og vi mangler stadig dele...!!!
De siger at de har travlt, forståeligt!, men så skal man ikke love, at delene kommer næste dag, når der skal rykkes efter en uge! Jeg har entreret en montør, da jeg ikke selv er sikker nok i denne installation, som venter og venter, bliver lovet dele “i morgen”, hente på posthuset gentagne gange. Spild af tid og ekstra omkostninger.
Jeg forsøgte mandag og tirsdag at ringe dem op 40 GANGE!
Jeg har respekt for travlhed, men jeg har IKKE respekt for at man lover uden at holde det der aftales, spilder hinandens tid, samt inkompetent vejledning. VÆR OPMÆRKSOM på hvem i bruger til at levere dele.

10 de julho de 2020

online handel

online handel
der blev hævet forkert 2 gange og jeg fik det forkerte 3 gange men efter 1 til 2 måneder så kom den rigtige pakke efter man har bruge latterligt lang tid på at ringe til dem.
man skal nok købe sine ting fysisk i butikken og ikke online

20 de junho de 2020

Opgav håbet.

Opgav håbet.

Bestilte 14.5 et par sejlersko og modtog herefter en bekræftelse på, at ordren var under behandling af deres kyndige personale, siden skete der ikke mere. Jeg forsøgte herefter at kontakte firmaet pr. telefon men der var hele tiden optaget. 25.5 sendte jeg en mail og bad om en opdatering men fik ikke svar. 27.5 sendte jeg en ny mail hvor jeg rykkede for svar på min tidligere mail, og valgte at følge op med en opringning. Efter mange opringninger kom jeg endelig igennem til en flink mand som fortalte, at de ikke havde fået de varer, de havde bestilt fra Helly Hansen (HH). Han bad mig hænge på mens han ringede op til HH for at spørge ind til levering, og jeg overhørte samtalen. Varerne var tilsyneladende afsendt fra HH så der kom et håb hos mig om at min ordre snart blev leveret. Efter 4 hverdage uden at have hørt noget nyt, ringede for at få en opdatering. Efter 10. forsøg kom jeg igennem til en medarbejder, som nu fortalte, at skoene var i restordre og altså ikke på vej. Jeg opgav håbet (det skulle have været brugt til en gave den 21.5) og annulerede ordren hos den ellers flinke medarbejder.

Jeg lod mig desværre lokke af, at navnet Nordjysk Marine virkede troværdigt, det fortrød jeg. Jeg handler der ikke igen.

4 de junho de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har bestilt diverse vare på deres…

Har bestilt diverse vare på deres hjemmeside, fik en ordrebekræftelse. Også skete der ikke mere. Har prøvet at ringe og sende mails til dem flere gange uden held. Dropper mit køb hos dem. Hvorfor have en webbutik hvis man ikke vil passe den....
Kan ikke anbefales

26 de maio de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Manglende levering i en måned og pengene er trukket

Jeg bestilte et søkort, og fik dagen efter, den 02.04.2020, en mail hvor der stod:

"Ny ordrestatus: Faktureret (Ordre Afsendt)...
Din ordre er nu pakket og klar."

Der var endda et link til et GLS-track-and-trace nr i mailen. Samtidigt blev pengene trukket fra mit kreditkort.

I dag den 27.04.2020 viser GLS-linket fortsat teksten: "... pakken er ikke kommet i GLS besiddelse endnu"

For en uge siden, den 21.04.2020, skrev jeg en mail med overskriften "Manglende levering" til firmat og bad om en status. Jeg har kun modtager en automat-mail om, at de har travlt. Deres telefon er konstant optaget...sikkert med kunder med samme problem, som mig.

Det er bedrageri at trække pengene og bare ikke sende varerne.

27 de abril de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har fået en fantastisk vejledning i køb…

Har fået en fantastisk vejledning i køb af transducer og andre Garmin instrumenter, Lars sendte en transducer til mig, så jeg kunne prøve, at montere den - uden beregning, jeg havde transduceren dagen efter. Det er da tillid der vil noget. Jeg har nu returneret transduceren og modtager så et monteringskit.
Har læst nogle af de andre anmeldelser og man må, som kunde godt bruge sin sunde fornuft.

11 de março de 2020

Fantastisk hjælpsomhed

Fantastisk hjælpsomhed, dejlig lydhør og sælger til gode priser, uden at prøve på at over sælge😊
Giver vor varmeste anbefalinger og kommer helt sikkert igen.
1000 tak for handlen.

9 de março de 2020

HANDEL ALDRIG MED DEM

Jeg bestilte 2*2.5 ltr bundmaling på nethandel med omdeling da pakken kom var begge spande totalt smadret og maling var løbet ud i det plastik det var pakket ind i, jeg stod ved køkken boret og åbnede pakke og bundmaling drypper ud på bordplade (maghony) og vi brugte 5 timer på rengøring og på at give bordpladen ædeltræ olie, ringe til postnord for at høre hvordan vi lige klarede det her de fortalte at de dækkede alle omkostninger men vi skulle kontakte Nordjysk Marine (SERVICE) vi skrev så en mail tilNordjysk Marine (SERVICE) men fik ingen svar dagen efter ringe jeg 9 gange inden at tlf. blev taget jeg fortalte dammen hvad der var sket hun sagde at det var indehaveren jeg skulle tale med og han ikke var tilstede i dag så ringe jeg næste dag 3 gang inden tlf. blev taget det var samme dame jeg fik fat i hun og så lykkedes det at få fat i indehaveren Lars som jeg fortalte ham hvad der var sket så gav han bare alf vidder til en anden medarbejder som lyd så beruset at jeg ikke kunne høre eller forstå hvad han sagde når men jeg fortalte ham hvad der var sket og jeg ville have betaling for den tid vi havde brug på rengøring medarbejderen råbte til indehaver at jeg også vil have erstatning og lars råbte at han betalt sku ikke nogen form for erstatning og at han ville ringe tilbage sener på dage Det gjorde han aldrig dagen efter ringe jeg igen denne gang tog de tlf. efter 31 opkald til dem det var samme damme der tog tlf. jeg spurte efter lars men han var desværre optaget hun ville få indehaver Lars til at ringe til mig men det havde han lovet flere gang før men Aldrig ringe tilbage eller svaret på min e mail jeg jeg skulle jo bruge det bund maling jeg bad dem om at hente maling og lever to nye spande der ikke var smadder og over gjordt i maling men de havde desvære ikke mere af denne maling og skulle først ha bestilt mere før jeg kunne få noget så havde jeg godt nok fået nok og forslog at jeg kom ud til dem med maling og fik mine penge igen og det gjorde jeg så og fik 1100 kr tilbage i mønter og små sedler DET ER DEN VÆRESTE NET FORETNING JEG NOGEN SINDE HAR HANDLET MED HANDEL ALDRIG MED DEM

20 de dezembro de 2019

Super service ....

Super service ..... Nu har jeg efterhånden handlet på Nordjysk marine nogen gange og jeg har altså kun haft meget positive oplevelser. God service og kun flinke mennesker, det er parat til at hjælpe.

28 de novembro de 2019

Alt for lang leveringstid

Har bestilt varer den 12 august og idag den 21 august ikke skyggen af varerne. Jeg skulle selv ringe til firmaet for at få at vide at nogle af tingene var i restordre.....fjern dem dog fra hjemmesiden hvis I ikke har det. Jeg venter stadig..................................................

21 de agosto de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Desværre ikke nogen god oplevelse

Desværre ikke nogen god oplevelse. Bestilte via deres web shop et marine polish produkt. Pengene blev trukket fra min konto stort set omgående og modtog en mail om at ordren var under behandling.
19 dage senere kontakter jeg NMS for at hører hvad der sker, og om der er nogle opdateringer til ordren.
Samme dag(Lørdag) får jeg kortfattet svar om at det vil blive tjekket og Mandag kunne de meddele mig at varen er udgået og pengene bliver tilbageført.
Det er naturligvis hvad der kan ske. Men jeg synes det er dårlig service at: 1. pengene bliver trukket omgående. 2. der sendes ingen information om forventet leveringstider. 3. at der ikke beklages/undskyldes for en fejl der er sket fra deres side.

13 de maio de 2019
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bestilte et batteri til bilen. Havde pr tlf fået oplyst at der kunne gå 2-3 dage, men allerede dagen efter holdt fragtmanden. Var dog ikke blevet varskoet, så godt at jeg var hjemme
Flemming

22 de abril de 2019

Reklamation til UG :-)

For et lille års tid siden købte jeg en Garmin Gps enhed, som jeg skulle bruge til Offroad kørsel.
Enheden låste efter lidt tid og jeg søgte efter løsninger i opdateringer og smarte triks jeg fandt på google, men uden held. Den måtte laves en reklamation på den.
Efter kontakt til forhandleren, fik jeg beskeden, at sådan skulle det bare ikke være.. og så afsted med den.
Efter en uges tid, ringede forhandleren til mig og fortalte at en spritny enhed var på vej til mig :-)
Tusinde tak til Nordjysk Marine og Garmin. Sådan skal det bare gøres :-)
I får de varmeste anbefalinger fra mig

21 de fevereiro de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Order didnit arrive, no answer from them

I ordered a batteri to come to a butik and they just sent a message that the batteri couldn't be sent to the address. The address of a butik they collaborate with.. And that i should go to some deposit outside the town to pick it up. They don't answer any of my e-mails

2 de maio de 2018
logotipo da Dansk Marine Center - bådudstyr

Resposta da Dansk Marine Center - bådudstyr

We're sorry for your unfortunate experience; shipping with GLS is usually to a store where it can be picked up. I hope that the problem has been resolved, if not, please contact us again..

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais