Veja o que dizem as avaliações
Det var en meget lille opgave Nordlys skulle udføre for os. Jeg var imponere over hvor hurtigt det gik, og hvor professionelt opgaven blev udført. Servicen og svar på spørgsmål var helt unik, på tro... Ver mais
Altid høj troværdighed og højt fagligt niveau samt stor teknisk forståelse inden for SEO, Wordpress, Wocommerce og lignende. Meget anbefalelsesværdigt!
Detalhes da empresa
- Agência de marketing online
- Agência de Marketing
- Consultor de Marketing
- Agência de media e marketing
- Serviço de SEO
- Web Designer
Informação fornecida por fontes externas variadas
Online marketingydelser til virksomheder og private. Vi leverer bl.a. søgemaskineoptimering (SEO), AdWords annoncering og effektmåling gennem Google Analytics.
Informações de contato
Tuborgvej 5, 2900, Hellerup, Dinamarca
- 60720560
- info@nordlysmarketing.dk
- www.nordlysmarketing.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fuld valuta for pengene på alle parametre
Nordlys har hjulpet Lyngby Tennis Klub med en ny hjemmeside. Vi er meget tilfredse med både samarbejdet og resultatet. Thomas Hvims arbejder professionelt og hurtigt. Venlig, lyttende og imødekommende.
Der er fuld valuta for pengene på alle parametre
Igennem mere end 3 år har jeg…
Igennem mere end 3 år har jeg samarbejdet med Thomas. Han er ALTID hjælpsom og kommer på eget initiativ med forslag til rettelser og forbedringer. Med sans for struktur og prioritering når der er flere ændringer og ønsker der skal kigges på. Dette overblik kræver personligt nærvær og ægte interesse. Noget der værdsættes hos TRY.dk - Bedste hilsner Lars
Jeg fik udarbejdet min hjemmeside af…
Jeg fik udarbejdet min hjemmeside af Nordlys Marketing og er bestemt tilfreds med både service og det arbejde de har lagt i det.
Hvís man har efterfølgende har spørgsmål til sin side er de altid klar på at svare, hvilket er fedt :-).
Jeg har brugt andre programmører før i tiden og det er virkelig svært at finde over nogen som overholder tidsplaner, aftaler mv. Men det har bestemt ikke været tilfældet i denne sag, hvilket også gør at hvis jeg skal have lavet mere i fremtiden, bruger jeg dem igen.
Tip Top
Tip Top
Thomas har lige fra første henvendelse sat sig grundigt ind i vores behov og har lavet en hjemmeside til vores forening, som langt oversteg vores forventninger. Det gælder både mht medlemsadministration, og oplysning om og markedsføring af vores ydelse. Han er imødekommende og visionær og samarbejdet har været fortrinligt.
Bestyrelsen i SE Foreningen i Danmark
Det har været en stor fornøjelse at…
Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med Thomas og hans team fra Nordlys Marketing omkring vores website. God og professionel kommunikation undervejs i forløbet og tempoet har tillige været holdt på et godt niveau. I får de varmeste anbefalinger fra os.
Professionelt arbejde - til tiden!
Jeg har gentagne gange brugt Nordlys Marketing i forbindelse med både opbygning af mit site, løbende support samt rådgivning på SEO.
Thomas fra Nordlys har hver gang leveret et absolut professionelt stykke arbejde til tiden.
Jeg synes personligt, at det er fedt at vide, at man som iværksætter trygt kan overlade det, man ikke er god til til andre - og så fokusere på sin kerneopgaver.
Jeg kan derfor kun anbefale andre at bruge Nordlys Marketing.
Bo Johannes Thiesen
Mandefællesskaber
Jeg anbefaler varmt Nordlys Marketing
Jeg er yderst tilfreds med det arbejde, som Nordlys Marketing har udført for mig. Min hjemmeside er nu både mere indbydende og professionel og har fået bedre søgeresultater i Google end tidligere.
Jeg anbefaler varmt Nordlys Marketing, som er venlige, kompetente, hjælpsomme, professionelle og særdeles rimelige med deres priser.
Med venlig hilsen Reikimester Esther Økær, Reikihealer.dk
Den højeste anbefaling herfra!
Super god og professionel vejledning. Tydelig forklaring og med et sprog som alle kan forstå....også os uden IT erfaring. Thomas hjalp mig med at få opbygget en hjemmeside og han forstod hurtigt hvor jeg ville hen. Man er tryg, kan spørge om alt og svaret er udførligt i en rigtig rar tone. . Hjælpen er altid god og hurtig og ikke længere væk end et ring eller en mail
Nordlys Marketing får uden tvivl den højeste anbefaling fra mig !
MVH Nudecare
Nordlys Marketing får den højeste anbefaling herfra
Nordlys Marketing får uden tvivl den højeste anbefaling fra mig ! Thomas fra Nordlys Marketing har bygget min hjemmeside - det var et yderste professionelt resultat og han har sidenhen været meget hjælpsom og lydhør i tilfælde af spørgsmål eller andet. En virkelig dygtig og professionel virksomhed.
Mvh
Psykolog Tine Topsø
Super hurtig og professionel
Super hurtig, hjælpsom og professionel hjælp og rådgivning. Rigtig god til at forklare og sikre fælles forståelse.
Kompetent og generøs undervisning!
Jeg har haft fornøjelsen af at få 1:1 undervisning af Thomas Ørsnes Hvims fra Nordlys Marketing, da der ikke kunne oprettes et fuldt hold. Det var fantastisk med den fleksibilitet, så både undervisning og pris blev tilpasset mine individuelle behov. Thomas er en varmhjertet, humørfyldt og pædagogisk underviser, som skifter behændigt mellem forklaringer, demonstrationer og at lade én prøve det selv. Han er eminent til at skabe et overblik, og så besidder han ikke mindst tålmodighed! Ingen spørgsmål er for dumme, og han er støttende og evner at formidle svært stof på en klar og ligefrem måde. Desuden er han generøs med sin viden og sin hjælp, også efter endt undervisning - så jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til dette lille, men særdeles kompetente firma.
Professionel og fleksibel
I forbindelse med udarbejdelse af min hjemmeside hellesvensson.dk havde jeg mange forskellige ideer. Nordlys Marketing gav mig god sparring i forhold til at finde formen.
Med sans for detaljerne, med gode kreative og seriøse input blev min hjemmeside lavet hurtigt og effektivt.
Nordlys Marketing er altid imødekommende og hjælpsomme.
Jeg kan varmt anbefale Nordlys Marketing.
Super resultat og god service.
Super resultat og god service.
Vi har fået lavet langenaestand.dk af Nordlys Marketing, og vi er meget tilfredse med resultatet.
Hele vejen igennem har vi følt der var helt styr på processen og der har ingen problemer været - overhovedet,
Nordlysmarketing har kun leveret i alle …
Nordlysmarketing har kun leveret i alle former. De er yderst professionelle og yder kun det bedste! De har formået at løse opgaven, hvor andre ikke kunne:o))
Jeg kan klart anbefale dem!
Tilfreds kunde - hele vejen rundt
Har kun oplevet et kæmpe stort engagement hos Nordlys Marketing.
Er altid på forkant med hvad der skal gøres - god sparring
Kan kun anbefale Nordlys Marketing
Mvh Anne Vibeke
nordlysmarketing
Nordlysmarketing har været og er stadig en stor betydning for min succes i dag. -De har været med lige fra starten af og nu 2 år efter, er jeg igang med at udvide min forretning .- Stor tak for det, specielt til Tomas .H Virksomheden ser jeg som yderst professionel samt helt nede på jorden . (på godt gammeldaws dansk). Jeg kan kun varmt anbefale nordlysmarketing.
Nordlysmarketing
Nordlysmarketing er en professionel virksomhed. De er dygtige,effektive og samvittighedsfulde, derfor føler jeg mig meget tryg ved at være kunde hos dem. Jeg kan kun varmt anbefale dem.
Fotograf Henrik Hildebrandt
Over al forventning
Vi har fået lavet adwordsannoncer af nordlys marketing, og det har i den grad overgået vores forventninger. Samtidig fandt de en række nye områder vi kunne annoncere på og som vi har skabt ekstra salg på. Alt i alt en solid samarbejdspartner. Bedste anbefalinger herfra.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.