Banner for Nortec

Nortec Avaliações 464

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har 2 vaskemaskiner og 1 tørretumber i vores forening. Installeret af Nortec for et par år tilbage. Det fungerer supergodt. Tekniker rykker hurtigt ud, de få gange der er brug for assistance. Alt e... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Yderst dårlig vaskeri løsning. Fejl på fejl på fejl konstant. Vaskeresultet af meget ringe karakter. Tøj bliver ikke rent og man kan stadig dufte egen parfumeog andre lugt i tøjet efter vask. Det... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super løsning med et Nortec vaskeri. Ved fejl er Nortecs teknikker hurtigt på stedet og fejlen bliver altid rettet. 5 stjerner til kundeservice og teknikere. 1 stjerne til hjemmesiden, den skal fikse... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Eletrodomésticos

Sobre Nortec

Escrito pela empresa

Nortec laver delevenlige løsninger. Vi er en dansk virksomhed, der bygger på over 35 års erfaring og tre urokkelige grundsten: Høj service, gennemskuelige løsninger og bæredygtighed.

💧 Rene fordele i vaskeriet

Vi er eksperter i at skabe brugervenlige vaskeriløsninger. Med systemer alle kan finde ud af, og et design, der får de fleste til at kigge en ekstra gang. Vi står gerne for service, drift, reparation og vedligehold, så I som kunder ikke skal bekymre jer om noget.

⚡️ Stærke ladeløsninger i alle størrelser

Det kan være en kompliceret beslutning at købe elbil. Derfor er det også kun fair, at opladningen er let. Vi monterer og installerer professionelle ladestandere af høj kvalitet og hjælper brugerne godt i gang. Vi laver løsninger til de største danske boligforeninger, til de små ejer- og andelsforeninger og alt derimellem.

🌱 Grønne områder med grøn teknologi

Udeservice er jeres genvej til velholdte udearealer – helt uden ekstra drift eller investering. Med innovative løsninger og enkle aftaler sørger vi for, at områderne fremstår indbydende året rundt. Det er godt for beboerne, godt for helhedsindtrykket – og godt for planeten.

Vi er altid på udkig efter nye meningsfulde forretningsområder, der matcher, det vi kan, og det, vi tror på. Så bliv ikke overrasket, hvis vi på et tidspunkt kan tilbyde endnu mere.

Nortec - altid i nærheden

Escrito pela empresa

Hvad har ladestandere til elbiler og vaskeriløsninger med hinanden at gøre? En hel del! I hvert fald hvis man som os tror helhjertet på deleøkonomi og ønsker at gøre hverdagen lettere for de mange i det daglige. Med driftsikkerhed, brugrvenlighed og holdbarhed i fokus.
Rene fordele i vaskeriet
Vi er eksperter i at skabe brugervenlige vaskeriløsninger. Med et betalings system alle kan finde ud af og et design der får de fleste til at kigge en ekstra gang. Vi står gerne for den fulde service, både drift, reparation og vedligeholdelse. Det betyder, at du som kunde ikke skal bekymre dig om noget
Let at lade bilen
Har du købt en elbil, ved du, at det er en kompliceret beslutning. Det er derfor kun fair, at opladningen er let Det er her Nortec ruller ind i billedet. Vi monterer og installerer professionelle ladestandere af høj kvalitet og med brugervenlighed i top. Vi laver løsninger til de største danske boligforeninger , til de små ejer og andelsforeninger og alt derimellem . Vi hjælper også gerne dem, der starter med at sætte strøm til en enkelt ladestander, men får brug for flere i en fart.

Totalserviceaftale

Ingen overraskelser på budgettet

En Nortec Totalserviceaftale sikrer dig, at der ikke kommer overraskelser i budgettet. Med et fastsat årligt beløb foregår al service, eftersyn og vedligeholdelse uden at du modtager en faktura. Inklusiv reservedele. Eftersynsaftalen kan tegnes på følgende produkter: Vaskemaskiner, centrifuger, tørretumblere, strygeruller og betalingssystemer.

Informações de contato

Promotion box for Nortec

Råb op, ring eller skriv. Vi er der!

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os.

3,8

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fint arbejde

9 de março de 2026

Hej.

Mange tak for din anmeldelse.
Den er vi meget glade for!

Hav en rigtig god påske.

ALT FOR DYRT

Gode vaskemaskiner men bruger næsten 700kr om måneden på at vaske og tørre - EKSTREMT DYRT SOM BEBOER!

15 de fevereiro de 2026

Hej Jonathan.

Jeg er glad for at læse at du synes maskinerne er gode.

Prisen for at vaske og tørre kan i nogle vaskerier være fastsat af boligselskabet og i andre er priserne beregnet ifølge kontrakten.
Hvis du vil oplyse mig adressen på dit vaskeri, så vil jeg gerne prøve at undersøge nærmere.

Du er velkommen til at skrive til mig på cj@nortec.dk

Ubrugelige

Har haft glæde af nortec vaskeri i 5 år, efter et år hvor maskiner virkede fint, har de sidste 4 år været et sandt mareridt med maskiner, både vaskemaskine og tørretumbler været i stykker det meste af tiden, serviceteknikere er som regel hurtigt fremme, 2-14 dage men afhjælper sjældent problemet i sær med tørretumbler, som ikke virker 10 minutter efter et service besøg, der er renset filter og der er nok med luft tilgængelig, jeg vil aldrig vælge den vaskeri løsning igen.

10 de fevereiro de 2026

Hej Peter.

Jeg er ked af at læse, at vaskeriet ikke har levet op til dine forventninger de sidste 4 års tid.
Det vil jeg selvfølgelig gerne have lavet om op.

Vil du ikke være sød at sende mig en mail med adressen på dit vaskeri, samt en beskrivelse af de problemer du oplever?
Så vil jeg gerne prøve at undersøge hvad der er galt, og hvad en eventuel løsning kan være.
Du kan skrive til mig på cj@nortec.dk.

Hurtigt betjening

Hurtigt betjening

16 de janeiro de 2026

Hej KEH Gruppen.

Tak for de fem stjerner!
Dem er vi meget glade for.

De bedste hilsner

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nortec er et meget seriøst firma.

Nortec er et meget seriøst firma.
Der kommer altid hurtigt og professionelt personale/tekniker ved henvendelser.

5 de janeiro de 2026

Hej Birthe.

Den er vi meget glade for!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har bare et lille vaskeri i vores…

Vi har bare et lille vaskeri i vores ejendom, men de få problemer jeg har oplevet er blevet løst lynhurtigt. I forbindelse med en fejl ringede Susanne fra Nortec endda tilbage til mig for at sige, at nu havde de løst problemet.

12 de janeiro de 2026

Hej Ditte.

Tak for din fine anmeldelse!
Den sætter vi stor pris på.

Jeg sender din ros videre til Susanne, for den fortjener hun helt sikkert!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Et firma der sætter en ære i at negligere deres vaskerier og kunder.

Kan absolut ikke anbefale dem som vaskeri.
Find et sikre og mere service orienteret sted til din boligforening. - specielt ift. den høje pris de tager. ( møntvaskeri priser +)

Vores tørretumblere har været i stykker igennem 1 år, intet er lavet, ringede og melde det sidste januar, fik at vide om jeg kunne slukke og tænde maskinerne igen, gjorde jeg så ( for som kunde skal man gøre arbejdet for dem) og maskinen gik så ud efter 10 min tørring - Men fuld pris betaler man selvfølgelig alligevel.
Den ene der virker og anden der delvist virker er så fyldt med klam nylon der brændt fast ( har der været igennem 2 år ) og tromlerne er skæve og larmer enormt i vaskeriet.

Det tydeligt de ikke selvstændigt laver NOGLE former for service eftersyn af deres maskiner og hvis de gør er det så endnu mere tydeligt de ligeglade med deres maskiner og kunder.
De dybt negligerende.

Til vinter er gulvene også fyldt med klamt sjap vand da de for nærige til at ligge en dørmåtte.

7 de janeiro de 2026

Hej Oliver.

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at læse, at du har haft så dårlig en oplevelse – og især at du står tilbage med følelsen af, at vi ikke tager hverken service eller fejlmeldinger alvorligt. Det er bestemt ikke det niveau, vi ønsker at levere.

For at vi kan undersøge sagen ordentligt og få fulgt op med det samme, mangler vi dog adressen på vaskeriet.
Vil du sende adressen til mig på cj@nortec.dk?

Vi vil gerne få kigget på det hurtigst muligt og sikre, at der bliver taget hånd om både fejl, service og de forhold, du beskriver.

Vi kan desværre ikke være behjælpelig med at tørre sjap vandet op eller lægge en dørmåtte, da det er boligforeningen som skal hjælpe med dette.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der altid en god service

Der altid en god service, og man får en behagelig telefon samtale, uanset om man bestiller service, reservedele, eller nye produkter.

19 de dezembro de 2025

Hej Ambulance Syd.

Tak for de fem stjerner.
Jeg er glad for at høre, at i oplever den gode service hele vejen rundt.

godservice

2 de dezembro de 2025

Hej Peter.

Tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på!

Rigtig glædelig jul til dig.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De reseverer penge på ens konto for…

De reseverer penge på ens konto for hver gang du forsøge at få deres ladestander til at virke. Ofte bruger jeg 4 til 6 gang med brik, at få standeren til at virke. Det vil sige de reseverer 200 kr gange 6 forsøge. Det er 1200 kr. Og skal man så lade op igen næste dag, så gentager problemet sig. Så jeg advarer jer alle, I skal sørge for at have mindst 5000 kr til resevation til dem. Sjovt ladestander kan virke, når den skal reseverer de 200 kr pr forsøgt gang, uden at den går igang med at lade. Bør være mega ulovligt. Tænk de stakkels mennesker der ikke har de penge, til rådighed. Og så kan de risikerer at når ladestander endelig virker, så har de ikke flere penge på deres konto, til at lade bilen op for. Brækker mig over det. Hver gang vi lader, reseverer de penge, uanset om ladestander virker eller ej.

17 de dezembro de 2025

Hej Helle.

Det er korrekt at der reserveres et beløb på dit betalingskort, for at sikre, at betalingen kan gennemføres efter endt opladning.
Denne reservation vil blive frigivet igen, idet opladningen ikke er startet.

Det lyder umiddelbart til, at noget som går galt i opstarten af opladningen, og det vil vi gerne hjælpe dig med at få løst.
Du er velkommen til at ringe ind til os på tlf. 70256256 #3.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg betalte for ekIngen nøgle, Ingen refusion, ingen ansvarlighedspresleveringen og…

Jeg betalte for ekspresleveringen og fik aldrig nøglen. Da jeg ringede for at få pengene tilbage, sagde de, at jeg ikke kunne få en, fordi de havde brugt pengene til at betale for leveringen (som om det er relevant for kunden, hvordan de bruger deres ressourcer), og derefter fulgte de op med "leveringstjenesten sagde, at der ikke var nogen postkasse til at levere den i, og du kan ikke bevise, at det var tilfældet, så det er meningsløst" (min bofælle fik sin, vi har den samme postkasse med begge navne på).

27 de novembro de 2025

Hej Emmanuel.

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse, og vi forstår godt din frustration.

Vi fik brevet retur og ifølge Postnord blev brevet markeret som "Ubekendt på adressen", og derfor blev det ikke leveret. Vi er desværre ikke i stand til at refundere de 20 kroner, da disse penge blev viderebetalt til Postnord for leveringen, og vi har ikke mulighed for at få dem tilbage.

Vi vil selvfølgelig meget gerne sende en ny brik til dig, hvilket vi gør helt gratis. Den skal du blot bestille fra din E-vaskeri bruger.

Vi håber, at dette afklarer situationen, og vi beklager igen for eventuelle gener. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Cecilie - Nortec

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais