Toppers
Ik kwam gehaast langs voor een onderdeel van een motor. Floris heeft onlangs dat het Hemelvaart is, mij toch heel vriendelijk geholpen! Ik ben enthousiast!!!
Nova Watersport is een full-service watersportbedrijf, elektrisch varen centrum & webshop. Bij Nova wordt een hoge kwaliteitsstandaard nagestreefd, omdat we waarde hechten aan de duurzaamheid van ons werk. Voor iedere boot nemen we uitgebreid de tijd, zodat we met zekerheid kunnen vaststellen welke eventuele reparaties of onderhoud ervoor zorgen dat de boot weer in topvorm kan worden gebracht. U kunt er op rekenen dat we enkel gebruik maken van hoogwaardige en duurzame materialen voor het bootonderhoud en de reparaties. Een mooi onderdeel voor je boot gevonden in onze webshop? Laat het direct inbouwen door ons vakkundige team! Dat is het voordeel van winkelen bij Nova – wij zijn meer dan een webshop. Ons allround watersportbedrijf levert kwaliteit en maatwerk, zodat je onbezorgd kan genieten op het water. Twijfel je over een product of de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, ons team denkt graag met je mee!
Industrieweg 2, 2404 BZ, Alphen a/d Rijn, Holanda
Heel fijn geholpen, enthousiaste jongens!
We hebben een nieuwe sloep gekocht bij Nova en zijn erg tevreden. Ze zijn bereid om met je mee te denken en houden goed rekening met je wensen. We zijn waanzinnig goed hebben geholpen en hebben veel plezier van onze sloep.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.