Wat een slechte site is dit, uiteindelijk mijn schilderij gekregen na veel mails verstuurd te hebben. Toen was het ook niet compleet, na veel gezeur wat geld teruggestort gekregen. Nu ben ik begonn... Ver mais
Nummers Schilderen
Veja o que dizem as avaliações
Net zoals alle reviews hiervoor, NIKS ONTVANGEN! koop hier niks want het zijn pure oplichters. Besteld op 17-april-2020, heb onwijs veel mails, DM’s, contactformulier en klachtenformulieren ingevuld... Ver mais
Wat een dropship oplichterij ! Helaas ook pas de reviews gelezen toen ik het verzendbewijs binnen kreeg en zag dat het pakketje vanuit China moest komen. Wel vd week binnen gekregen maar waarschijnlij... Ver mais
Ik heb ook recentelijk zo'n schilderij besteld, maar nog steeds niets ontvangen na bijna twee weken. Ik begin ook bang te worden dat dit pure oplichterij is. Bovendien vind ik het ook niet kunnen dat... Ver mais
Oplichters
Oplichters, kopen gewoon van in China, waardoor het langer duurt dan Ali expres en ook nog eens drie keer zo duur.
GROTE OPLICHTER!!!
Dit bedrijf geeft aan producten te verkopen. Maar de producten komen nooit aan!! Contact opnemen met de verkoper is mogelijk, maar je krijgt gewoon geen antwoord. Hierdoor is het onmogelijk om je geld terug te krijgen.!! Kortom..... Een oplichter.!!! Graag ook van jullie bericht wat jullie hiermee gaan doen
Frauduleus bedrijf
Frauduleus bedrijf
Al bijna 8 weken op bestelling aan het wachten.
op e-mails wordt niet gereageerd
andere e-mails geven fout berichten
Na annulering, binnen een week geld terug gekregen. Goede service!
Besteld en betaald. Daarna kreeg ik informatie dat het door leveringsproblemen minimaal 2 weken zou duren. Bestelling geannuleerd en binnen een week geld terug gekregen.
Ik kreeg steeds snel antwoord op mijn mail.
Dit zijn geen oplichters. Ze hebben gewoon pech dat door de Corona crisis de levertijd zo lang is.
Oplichters
Niks via deze site kopen mensen. 2 maanden geleden iets besteld, niets ontvangen. Ook geen communicatie mogelijk.
Dit zijn helaas oplichters
Dit zijn helaas oplichters. 3weken geleden iets besteld. Geld van de rekening maar niks ontvangen. Verschillende keren gecontacteerd via hun contactformulier maar geen reactie.
Koop hier niet!
Helaas opgelicht door deze webshop (en…
Helaas opgelicht door deze webshop (en met mij vele anderen, kijk maar op klacht.nl). Bestellen, betalen, nooit iets krijgen. Zit een geraffineerde oplichter achter. Aangifte gedaan...