Nyfortuna Avaliações

2.945
O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var hos Nyfortuna i Viby J for at sælge et par gamle sølv halskæder. Bliver mødt i døren af Jesper som tager pænt imod. Alt forgik yderst professionelt og generelt med en fornemmelse af at forgik rigt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter min lokale guldsmed testede nogle labgrown diamanter som simulanter. Kørte jeg fra Esbjerg til Århus for at fordi Nyfortuna så meget professionelt ud på hjemmesiden. Jeg blev bestemt ikke sk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En fantastisk positiv oplevelse hos Fortuna . Blev betjent af Gustav som er uhyre venlig og professionel. Har allerede delt mine gode anbefalinger til bekendte som vil tage kontakt. Fik vurderet... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejligt der er gode parkeringsmuligheder med reserveret plads til kunder hos NyFortuna. Tryg at skulle ind via "dobbelt døre" og bliver budt indenfor af en medarbejder. Selve overdragelsen af ens v... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Negociante de Ouro
  2. Comerciante de ouro de prata
  3. Serviços de Investimentos

Escrito pela empresa

Nyfortuna er Danmarks professionelle guldopkøber. Med mere end 20 års erfaring med køb og salg af ædelmetaller samt diamanter, har vi siden 2008 kunne tilbyde private kunder at sælge deres brugte guld smykker nemt og sikkert. Vores erfaringer og kompetencer er opbygget gennem uddannelse og et tæt samarbejde med guldsmede og tandlæger. Vi har bevilling til at drive handel med brugt guld samt pantelåner, ligesom vores vurderingseksperter personligt er blevet godkendt af Politiet til at handle med brugte værdigenstande. Nyfortuna beskæftiger sig med alt inden for køb og salg af guld, sølv og diamanter.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(2.945)

377 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super god og behagelig oplevelse

Super god og behagelig oplevelse
Havde først været en konkurrent der køre rundt i en autocamper, og synes at prisen lå lavt (de vurderede guldet til ca 22.000)
Brugte min sunde fornuft og tog ind til NyFortuna i stedet her fik, og her vurderede de guldet til 33.000 kr.
Så var fuldt ud tilfreds!

Hej Sussi,

Tak for din feedback!
Det er fantastisk at høre, at du fik en god og behagelig oplevelse hos os, og at du var tilfreds med vurderingen af dit guld.

Vi sætter stor pris på, at du valgte Nyfortuna.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hvis du har sølv/guld, der bare ligger, så ryd ud og sælg det

Jeg havde en god oplevelse med at sælge en sølvske og barndommes sølvsmykker. Alt sammen noget der bare lå og ikke gjorde nogen som helst gavn eller glæde, og hvor jeg kunne mærke, at det ville det heller ikke komme til i fremtiden. Nu fik jeg ryddet ud. Vi byttede: De fik sølvet til omsmeltning. Jeg fik 2.600 kr. Jeg er tilfreds.

Hej Kira,

Tak for din detaljerede feedback!

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med at sælge dine sølvsager og barndomssmykker, og at det gav dig mulighed for at rydde op samtidig med, at du fik en fair pris.

Vi sætter stor pris på din tilfredshed og håber at se dig igen. 😀

Professionel med ro på

Nemt at få en aftale, overskueligt og transperent

Hej Anne

Tak for din feedback!

Det er dejligt at høre, at du oplevede processen som nem, overskuelig og transparent.
Det sætter vi stor pris på, håber snart du vil kigge forbi igen.

Meget tilfreds med nyfortuna

Meget tilfreds med nyfortuna, meget flink og dygtig medarbejder

Hej Helle,

Tak for de pæne ord!

Vi er glade for, at du er tilfreds med Nyfortuna, og at medarbejderen gjorde et godt indtryk.

Det betyder meget for os ❤

Alt gik som det skulle

Alt gik som det skulle, er dog lidt ærgerlig over jeg skulle vente med at komme ind til jer, det kostede lidt værdien. Men sådan er det jo at være populær.

Hej Lars,

Tak for din feedback.
Vi er glade for, at alt gik som det skulle, og vi forstår godt, at ventetiden kunne være ærgerlig.

Det betyder meget for os, at du synes, vi er populære, og vi sætter stor pris på din tålmodighed.

Vi håber at se dig igen snart. 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin behandling og god pris

Rigtig fin behandling, og forklaring vedr. de forskellige guldkarater - og en god pris på mit guld og sølv.

Hej Susanne,

Tak for din tilbagemelding!
Det er dejligt at høre, at du var tilfreds med både forklaringen og behandlingen, og at du fik en god pris på dit guld og sølv.

Vi glæder os til at se dig igen. 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har kun godt at sige om stedet. Rolig og behagelig atmosfære og professionel venlig betjening.

Resposta da Nyfortuna

Tak for de fine ord! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, og det betyder meget for os, at både atmosfæren og servicen blev værdsat.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Tak til jer

Tak til jer. Vi fik en super prof. betjening

Hej Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at I følte jer godt taget imod og fik en super professionel betjening 😊

Vi sætter stor pris på jeres feedback og glæder os til at hjælpe jer igen.

Faktisk 5 stjerner altid god Service

Faktisk 5 stjerner altid god Service

Resposta da Nyfortuna

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner!

Det glæder os virkelig at høre, at du altid oplever god service hos os. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at hjælpe dig igen.

Du er altid meget velkommen tilbage.

Meget venlig betjening

Meget venlig betjening , meget positiv

Hej Birthe,

Det er dejligt at høre, at du oplevede en meget venlig betjening og en positiv oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din feedback.

Høflig betjening

Høflig betjening - god valuering

Hej Paul,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du oplevede en høflig betjening og en god vurdering. Vi sætter stor pris på din feedback.

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt
God kundeservice

Hej Josef,

Vi sætter stor pris på din feedback.

Det glæder os at høre, at du oplevede det som både hurtigt og nemt, og at du fik god kundeservice.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har ventet over 1 måned på levering

Har ventet over 1 måned på levering, penge blev trukket med det samme. Ingen info fra Nyfortuna, dårlig stil.

23 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Rune.
Tak for din anmeldelse – vi forstår fuldt ud din frustration.

Markedet for ædelmetaller er i øjeblikket under et historisk højt pres, hvilket desværre har medført betydelige flaskehalse i produktionen og længere leveringstider fra vores leverandører. Det er en situation, der påvirker hele branchen globalt.

Når det er sagt, beklager vi oprigtigt, at du ikke har fået tilstrækkelig information undervejs – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi arbejder løbende på at forbedre vores kommunikation, især i perioder med ekstraordinær efterspørgsel som denne.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan give dig en konkret status på din ordre.

Tak for din tålmodighed og forståelse.

Med venlig hilsen Sara, Nyfortuna

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Utilfreds med at jeg ikke fik et tilbud…

Utilfreds med at jeg ikke fik et tilbud på hver genstand jeg ville sælge, men en samlet beløb på alle genstande, fik oplyst at det var fordi at kunne nå det inden for den tid jeg havde, kom til før tiden. så dårlig undskyldning
Opsøgte anden guidopkøber, som gav et tilbud på hvert enkel genstand

3 de março de 2026

Hej Eva

Vi er kede af at høre, at du ikke oplevede vores vurdering som tilfredsstillende. Når der medbringes mange genstande på én gang, og tiden er begrænset – også selvom man møder før sin aftale – er vi nogle gange nødt til at give en samlet vurdering for at kunne nå at hjælpe inden for den afsatte tid. Det er en praksis, vi benytter for at sikre, at alle kunder kan blive ekspederet.

Vi har fuld forståelse for, at nogle foretrækker en individuel pris på hver genstand, og derfor er det også helt i orden at søge tilbud flere steder. Vores vurderinger er altid baseret på en samlet markedsvurdering og den konkrete situation på dagen.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os igen, hvis du ønsker en ny tid med fokus på enkeltvurderinger, så vi kan afsætte den nødvendige tid til det. 🙂

Mvh Sara, Nyfortuna

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais