Fijn en eerlijk bedrijf. Onze aangekochte auto kreeg na 3 maanden problemen met de versnellingsbak. Hier kon het bedrijf niets aan doen. Na contact dachten ze mee, kregen we een vergoeding als tegem... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik heb een toyota aygo gekocht, ık ben tevreden van de auto en service Ze hebben heel veel keuze aanrader
Zaterdag 27 december 2025 bij Occasion Center Sittard een zwarte VW Polo uit 2011 gekocht voor mijn dochter. Helaas ging op de terugweg richting Arnhem het motorstoringslampje branden en hield de a... Ver mais
Ook ik ben bezeik geworden door dit louche bedrijf,2 dagen na aankoop geen druppel olie meer in de motor, ben nu vaker in bezit van reserve olie dan dat ik benzine ga tanken. Bezind eer ge begint om... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Goed welkom ontvangen mooie ruimte met…
Goed welkom ontvangen mooie ruimte met allemaal verschillende occasies. Duidelijke afspraken en snelle afhandeling, voor mij een top auto gevonden
Goede ervaring gehad.
Goede ervaring gehad.
Een goede auto, meteen APK gekregen en snelle afhandeling.
Eerlijke auto garage
Eerlijke auto garage, leuke voorraad
Heel blij met mijn auto
Direct geslaagd. Prima auto voor een mooi prijsje. Een ruitenwisser deed het niet. Werd meteen vervangen.
Audi
Recent een leuke Audi A1 gekocht en zeer tevreden over de auto en hoe het verlopen is! Zal zeker terugkomen
Geen positieve ervaring : bezint eer ge begint !!
Met dit autobedrijf heb ik geen positieve ervaring gehad. Na het proefrijden met een groen gewrapte BMW 335i Cabrio van bijna Euro 10.000,- heb ik allerlei punten naar voren gebracht die verholpen moeten worden en een door mij vooraf gewenste keuring. Voor wat betreft de te verhelpen punten was het bedrijf niet in staat om deze te verhelpen en over de gewenste keuring deed men moeilijk. Het bedrijf gaf aan dat er geen enkele garantie voor de auto gegeven kan worden en dat ik af moet zien van alle wettelijke aanspraken tegenover het bedrijf. Ik kon wel een dure overeenkomst van € 1.250,- bij het bedrijf afsluiten van minimaal een jaar. Maar men kon mij geen schriftelijk overeenkomst geven wat de voorwaarden zijn van die overeenkomst ingeval van problemen of verborgen gebreken. Ik vond het een mooie BMW 335i cabrio en had al € 1.000,- aanbetaald om de auto te reserveren. Er waren uiteindelijk te veel negatieve punten en onzekerheden waardoor ik van de definitieve koop heb afgezien. Mijn € 1.000,- heb ik terug gevraagd en ook terugontvangen. Mijn advies voor dit bedrijf : bezint eer ge begint met dit bedrijf.
Ik heb hier 2 auto s gekocht en mijn…
Ik heb hier 2 auto s gekocht en mijn zoon ook. Ik ben ontzettend tevreden met hun werk wijze. Ze hebben aanbod voor elke prijsklasse. De heren zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Ik zal zeker weer bij hun en auto kopen.
Wij zijn goed geholpen hebben een opel…
Wij zijn goed geholpen hebben een opel gekocht die een goede prijs had is een nieuwe apk op opgekomen en auto was precies zoals omschreven veel keus in meerdere prijs klasse
Echt een aanrader
Zeer tevreden over mijn nieuwe…
Zeer tevreden over mijn nieuwe aankoop.. Fijn geholpen door vriendelijke personeel.Persoonlijke aandacht, nog net even die extra uitleg natuurlijk. Op naar het maken van fijne kilometers!!!
Zeer tevreden over de service! Vriendelijk personeel, Duidelijke communicatie en mijn auto was snel en vakkundig gerepareed aanrader
Scherpe prıjzen vrıendelıjke personeel
Totaal oplichting!!
Totaal oplichting!!! Wees gewaarschuwd
Hebben fantasie verhalen over de occasions, leugens nogmaals wees slim en doe hier geen zaken mee
Onbeschoft en respectloos! koop hier niets!
Mijn advies koop hier niets! Dit bedrijf is absoluut niet klantgericht en geeft nergens iets om. Ik zou iedereen aanraden hier niet heen te gaan!" zeer slechte ervaring!!!!! mijn verwachtingen waren zeer laag maar zelfs daar zaten ze nog onder! dus die 1 ster in nog teveel!