Odense Køreskole ApS Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan klart anbefale Odense køreskole! Jeg har haft en virkelig god oplevelse hele vejen igennem forløbet. Mohammed var super afslappet og det gjorde både teori og køretimerne rigtig hyggelige... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har aldrig givet en fem stjernet bedømmelse før men Mohammed fortjener den fuldt ud. Havde været en klovn med få mine papirer afsted i god tid,men han klaredede det,selv med en meget tæt tidslomme og... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter at have færdiggjort et kørekort hos Odense Køreskole med Mohamed som kørelærer, kan der kun siges gode ting om forløbet. Det hele er gået som smurt og uden problemer, så det kan helt bestemt sig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god kørelærer som har styr på sine ting. Teoritimerne går hurtigt og er grundige, så teoriprøver er sikkert i hus. Køretimerne starter ud med at være simple, så man lærer skridt for skridt. Man... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Autoescola

Escrito pela empresa

Hos Odense Køreskole tilbyder vi kørekort til personbil (Kat. B) samt generhvervelse - på både dansk og engelsk. Vi har en høj beståelsesprocent og vi vægter personlig service højt.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Danmarks bedste køreskole

Ikke bare Odenses men Danmarks bedste køreskole. Man får den bedste oplevelse med Mohamed. Han er rigtig god til at undervise, samt at man har de bedste køretimer med ham. Hvis man er i tvivl om hvilken køreskole man skal vælge, skal man ikke tøve med at tilmelde sig Odense køreskole, med garanti om at få den bedste oplevelse, med massere af læring og hygge.

29 de janeiro de 2023

Kæmpe anbefaling!

Jeg har kun rosende ord om Odense Køreskole og min kørelærer Mohamed. Af hjertet tak, for at gøre det til en tryg oplevelse fra starten af. Jeg hyggede mig rigtig meget til alle mine køretimer, hvilket er essentielt for optimal læring. Min kørelærer var desuden tålmodig, super fleksibel og altid nem at kontakte, når jeg havde spørgsmål uden for køretimerne. Jeg er meget glad for, at jeg bestod både teori og den praktiske prøve i første forsøg, hvilket vist siger en del om køreskolen. Det skal desuden nævnes, at de også er rigtig hurtige til at skaffe prøver!
Kæmpe anbefaling herfra - og tak for de hyggeligeste køreturer. Tak!

21 de outubro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Absolut den bedste køreskole.

Absolut den bedste køreskole.
Mohamed sørger for at gøre undervisningen både underholdende og lærerig og sikre sig at få alle med.
Kan ærligt ikke gøre andet end at forslå ham frem for alle andre.
11/10

12 de setembro de 2022
logotipo da Odense Køreskole ApS

Resposta da Odense Køreskole ApS

Hej Frederik!
Mange tak for den fine anmeldelse. Den varmer. Pas på dig selv ude i trafikken.
Mvh
Mohamed
Odense køreskole

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse. Gode teori timer, samt fleksibel tilrettelæggelse af køretimer. Samt en kørelære der er positiv og har god energi. Kan varmt anbefale Odense køreskole.

2 de junho de 2022

Mega fed

Mega fed, hyggelig og lærerig køreskole, kan 100% godt anbefale den til andre. Han er meget fleksibel med køretimerne og kommer altid med en positiv energi.😁

29 de março de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste og mest effektive køreskole

Hvis du vil have en sjov, lærerig køreskole, hvor du samtidig lære nye sider af dig selv så er dette stedet. Teori-timerne er fyld med latter, men samtidig utroligt lærerigt og i et sprog, som er til at forstå. Køretimerne er vildt interessante og du føler dig som Vin Diesel til første køretime.

24 de fevereiro de 2022

bedste køreskole

Fantastisk oplevelse hos odense køreskole, kan klart anbefales hvis du ønsker dig en professionel og smilende kørelærer.
Man så altid frem til teori og køretimerne og det 100% noget alle vil savne!!
Kan klart anbefales, hvis man ønsker kørekortet skal i hus!;)

16 de novembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Odense-Ks er en fantastisk køreskole…

Odense-Ks er en fantastisk køreskole med overskud til enhver elev, der er plads til fejl med et smil på læben og mulighed for at den enkelte elev kan få hjælp til deres problemer. Super kørelære med sjov og spas imellem lektionerne

8 de novembro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais