Telefon system Elendigt “smart system “, får fat i en talemaskine.. Ventetid på 8-12 minutter for at få fat i omstillingen. Det er bare ikke godt nok!!!
Veja o que dizem as avaliações
Enten så er der 10 aktiviteter på samme dag eller også er der slet ikke noget at lave. Der må gerne komme mere liv i byen - flere cafeer og barer, mere arkitektur på bygninger, flere parker inde i b... Ver mais
Fin by men er blevet super kommerciel de seneste år. Hvis du overvejer at besøge byen i bil, så lad være, med mindre du vil plankes for penge, de offentlige parkeringspladser i hele Odense by og o... Ver mais
I to år har jeg ventet på en afgørelse fra Odense Kommune (flexjob), men der er indtil videre ingenting sket (bortset fra 3 måneders virksomhedspraktik sidste sommer) og imens spilder jeg bare min tid... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Odense Kommunes hjemmeside for borgere, erhvervsliv, turister og pressen. Her finder du bl.a. selvbetjeningsløsninger, kontaktinformationer og oplysninger om kultur og fritidstilbud i Odense.
Informações de contato
Telefon system
Telefon system
Utrolig dårlig skiltning ved P-plads…
Utrolig dårlig skiltning ved P-plads Slottet - det er kun ved indkørsel til området, at man ved 1 skilt bliver gjort opmærksom på, at hele området kun er til elbiler. Inde på området, hvor man parkerer, kan man ikke ved skiltning se, at det kun er til elbiler - også selvom der ikke er elstandere.
Jeg og adskillige andre parkanter har derfor fået P-bøder, samtidigt med, at vi har betalt for en HEL dags parkering.
Jeg er dybt utilfreds med Odense Kommunes skiltning på P-området, men de er sikkert glade for alle pengene, der kommer ind på P-bøder. Det må være en særdeles god forretning.
Der sætter jeg ikke fod igen
Der sætter jeg ikke fod igen. Få styr på nogle af de p-gribbe der huserer
Hvorfor er Odense bymidte så smagløsløs.
Hvorfor er Odense bymidte så smagløs.
I har smukke bygninger, spændende skulpturer - men hvorfor hænger man så altmulig skrammel op over gågaderne. Høje hatte i plasticplade og mærkelige firkanter hængt op over hovederne på folk. De fine små passager Brandts og Vintapperstræde er fyldt op med skrammel: store plasticblomster i mængder - plasticspejle - klodsede træstativer med uforståelige kæmpefotostater og mængder af kulørte uldtråde bundet formålsløst henover gaderne lige henover folks hoveder.
Det er SÅ rodet og grimt.
Har I ikke ansat et par professionelle designere eller bare dekoratører med viden om udsmykning?
Det ser ikke godt ud nu.
Vi var til koncert på OB stadion
Vi var til koncert på OB stadion, hvor de har ingen toilettet til kvinder. De har bestilt to vogne til alm. billetter og to vogne til vip. Det betyder at til 8000 kvinder er der 10 toiletter. Herre dårlig stil!!!
Gribbe
Fik en rykkerskrivelse på en begravelsesregning med gebyr på kr. 250 fordi regningen er betalt for sent. Den simple årsag er, boet var ikke frigivet, det er Odense Kommune fløjtende ligeglade med - det er et privat krav og har åbenbart ikke noget med boet at gøre efter deres mening.
Godt at jeg ikke bor i den kommune, jeg vil græmmes ved at betale skat til dem.
Byen mangler puls
Byen mangler puls. Selv om de har bygget en masse nyt, man kan slet ikke se at Odense er 3 største by i Danmark. Håber det bliver bedre i fremtiden.
Fin by men er blevet super kommerciel…
Fin by men er blevet super kommerciel de seneste år.
Hvis du overvejer at besøge byen i bil, så lad være, med mindre du vil plankes for penge, de offentlige parkeringspladser i hele Odense by og omegn er forbeholdt beboere med licens (1 times parkering for alle andre) og du er dermed henvist til svine dyre private parkeringspladser drevet af Q-park, dem er der til gengæld spækket med.
Det hele lugter af penge, inklusive byens kultur, der kun har bevæget sig i den forkerte retning de seneste mange år.
En anden gang bliver det smilets by Århus. Beklager Odense, men du er gået for kapitalist til min smag.
Hvor er det for dårligt af OB odense…
Hvor er det for dårligt af OB odense boldklub at de har fjernet pensionist rabat til deres kampe og de tager 200 kr. For en voksen sidde plads i tørvejr når de spiller kamp på hjemmebane så det er slut med og komme til deres kampe for mit vedkommende.
Til Skov og Park.
Til Skov og Park.
Jeg har forsøgt en dialog i snart 3 år omkring beskæring af ODK træer som ødelægger min have totalt.
Men nej der kan ikke skabes en fornuftig dialog.
Istedet har ODK. Skåret flotte uskadelige træer ned.
Giv et tip appén er total til grin.
Kedelig og tør by
Der må gerne komme mere liv i byen - flere cafeer og barer, mere arkitektur på bygninger, flere parker inde i byen så man kan sommerhygge andre steder end Munkemose.
Hyggeligere gågade ect. Kan blive ved.
Skøn by
Skøn by, dog savner jeg at man laver bedre løsninger når der laves vejarbejde. Der lange køer om morgen. Ellers så synes jeg at man altid finder hvad man ønsker i Odense
1 stjerne: Dårlig
Opdateret den 20. jul. 2019
Parkeringskontrol Nord
Parkeringskontrol Nord
De går overhovedet ikke efter andet end PENGENE.I øvrigt ser man på alle medier at det selskab er ret upopulær lige meget hvor de kommer.
Lige nu slås jeg med dem om at få annulleret en P bøde fra Thorsgade, hvor der er zone parkering, hvor der ingen skiltning er på hele gadestrækningen, kun på indfaldsvejene, hvor man har rigeligt med at komme væk fra trafikken, det her er det eneste skilt der er, man skal holde stille på en trafikeret vej for at læse det, hvis så politiet kommer forbi får man sandsynligvis en påtale eller og en bøde..
Hvis kommunen selv overtager ordningen, kan de selv regulere det i forhold til situationerne.Det giver jo også som nævnt arbejdspladser i egen fold.
Når du klager til det selskab , så sidder de en dead line på 10 dage som partshøring men inden du får en afgørelse går der nemt 3,5 mdr., for at sætte dig under pres, i håb om at du annullerer indsigelsen og bare betaler så den er ude af verden.
De truer med, at hvis du ikke betaler og har fået rykkere, så overgiver de den til Skat. Jeg har en mistanke om, at Skat ikke starter det store apparat op for at kradse 510 kr.ind. Det beløb ligger langt under minimums grænsen for hvad Skat gider at blande sig i. Banditter
For en del år siden var der også et selskab inde i Odense kommune som var lige så grove som dem her, det endte med at de blev smidt ud.
Man burde nok at lære af sine erfaringer inden man beslutter sig. Kommunen har nu en kontrakt som løber til sidst i 2019 og jeg gætter på at det koster kassen at komme ud af den før tiden.Jeg har boet i Jylland hvor jeg har meget in put fra og på Fyn rigtig mange år. Jyderne er købmænd helt ud til fingerspidserne.
HER KOMMER SÅ KORRESPONDANCEN OG AFGØRELSEN FRA PARKERINGSKONTROL NORD:
Vedr, Parkerings bøde dateret 01-05-2018 i Torsgade 5000 Odens C.
Efter at have modtaget en P-bøde på 510 kr den 01-05-2018 i Thorsgade udenfor nr. 9 5000 Odense C. henvender jeg mig til selskabet idet det ses i gadebilledet, at der overhovedet ikke er nogen form for skiltning når man står på Thorsgade 9 5000 Odense C.
Hvis man går ind på Odense kommunes app om parkeringer ses der heller ikke nogen tidsbegrænsning på parkering i Thorsgade.
Området er efter nærmere gennemsyn et zone område med 1 times parkering i nogle bestemte tidsintervaller, hvis man ikke har købt en licens. som oplyses ved skiltning helt ude ved Vesterbro som er en af indfaldsvejene, her har man i den grad travlt med hensyn til indkørsel og ikke holder stille på Vesterbro for at kikke på et skilt der sidder 2 meter oppe i luften, idet det er en særdeles trafikkeret vej og som bekendt er der ved at blive etableret letbane i Odense city, som gør at megen trafik bliver ledt andre veje og infrastrukturen ændres hele tiden..
Ved en samtale med nogle af beboerne i Thorsgade, kom vi frem til at de er meget utilfredse med den særdeles manglende skiltning på strækningen. Hvordan skulle vi som normalt ikke kommer der være tilfreds med den mangelfulde skiltning. Beboerne klage også over, at de har det svært når de får gæster, idet de skal parkere langt væk fra Thorsgade.
Jeg har nu boet i Odense i over 37 år og fulgt udviklingen i byen også med hensyn til parkerings kontrol, Vi havde for en del år siden et selskab som var lige så griske som Parkeringskontrol Nord, De blev simpelt hen blev smidt ud af kommunen tilsidst.
Den opfordring vil jeg nu indstille til vores gode borgmester Peter Rahbæk Juel (som er kendt for at tage problemerne ved roden) om at forelægge Regionen sagen og samtidig kikke nærmere på Parkeringskontrol Nords metoder til at skrabe midler ind på, hvor det her kun er et enkeltstående tilfælde. Ydermere bliver sagen lagt ud på Trust Pilot så andre kommuner kan blive orienteret og advaret. Idet jeg ser, at der hele vejen rundt på de forskellige medier er en massiv utilfredshed med selvskabet.
Tilsidst skal det nævnes at vi var 2 personer i bilen da vi parkerede, hvor vi begge har kørekort, altså har jeg et vidne på at vi orienterede os om parkerings forholdende inden vi forlod stedet.
Jeg anmoder hermed om at få den her P-bøde annulleret med udgangspunkt i særdeles dårlig skiltning på området.
AFGØRELSEN.
Først i dag den 14-08-2018 har jeg modtaget afgørelsen fra Parkeringskontrol Nord, altså 3,5 mdr efter, hvor jeg har rykket flere gange, hvorpå den sidste var rettet ind til Borgmesteren, så kom svaret endelig, som var et afslag. Jeg kan forstå at dem der behandler de sager har svært ved at tolke tekster, idet jeg svarede i nord så fik et svar i syd, Måske også fordi dem der behandler sagerne ikke har kendskab til byen, så nogle afgørelser ender med et skud i tågen, samtidig med at de mener at kunne vurdere en klagesag ved computeren. Her hersker også en tvivl om de personer i det hele taget er kompetente til at træffe en afgørelse i disse sager
Meget lugter af at det er deres taktik er at trække de indsigelser i langdrag i håb om, at man giver efter og annullerer klagen.
Tænk selskabet truer med at overdrage inddrivelsen til SKAT, hvis der ikke betales til tiden. Jeg tror næppe at SKAT har resurser til at starte det store apparat op for indrive 510 kr. for et P-selskab.
KONKLUSION:
Jeg vil i den forbindelse opfordre kommunen til at kikke nærmere på Parkeringskontrol Nord og deres metoder på at kradse midler ind, det er jo et selskab som også er ret upopulær i andre kommuner. Kommunen bør overveje kraftigt om de ikke selv skulle overtage P-kontrollen når kontrakten med Parkeringskontrol Nord skal fornys i 2019, Det er jo den rene underskuds forretning i forvejen.
Man vil samtidig få råderetten til justeringer ved de overtrædelserne. Kommunen har jo igennem årene fået en del erfaring i forbindelse med redningstjenesten.Der træder en ny lov i kraft fra 1 januar 2020 som siger at nu skal staten ikke have 50% mere men 70% så nu kommer det til at koste kommunen penge at hyre et selskab.
Løsningsforslag overtag selv den kontrol som er gjort ved rednings tjenesten.
Odense kedelig by og der bliver ikke gjort noget
Jeg ville i svømmehal for jeg dårlig ryg som har sat sig i mine ben men det er godt nok en prøvelse at finde vej til kloster bakken i centrum ingen parkeringspladser at få efter trekvart time fandt vi en plads lille gå tur til svømmehallen.
Først betalte vi 58 kr for en billet nr( to) 6 - 7 personer vasker sig ikke ned sæbe selv om man siger det til dem. ( ulækkert men skal svømme rundt i deres skidt )( 3) udemærket svømmehal bare en dyr omgang for en time( 4 )tilbage til bilen og der skulle man lige betale 43kr for parkering af bilen i 2 timer pga en halv time tager det at gå til og fra parkeringspladsen pga jeg ikke kan gå så hurtigt.
En lille tur i svømmehal koster i Odense små 160kr for 2 personer og det tager ca 3 1/2 - 4 timer for dem lille tur og man tjener også mange penge på fleksjob.
Det er både første og sidste gang jeg bruger tid og penge På at tag i kloster bakken svømmehal det tager for lang tid for at komme der op og man kan ikke finde rundt pga alt det kedeligt grimme byggeri der bliver lavet alle steder i Odense og ikke at forglemme letbanen.
det er for dyrt at parkere men man skal jo også først finde en parkeringsplads.
Alle de penge man bruger På by midten er simpelthen bare for dårligt når man næsten ikke engang har lys efter kl 10 lidt udenfor bymidten små 500 meter fra byen og folk kører som sindssyge
Folk holder åbenlyse sælges stoffer og der sker ikke noget overhovedet men det giver jo også penge i kassen (måske)
Et lille opstød fra mig nu har jeg fået nok og tak fordi jeg må bo i en dårlig by som har mere travlt med at holde øje med borgmesteren end fartsyndere og visse personer der sælger stoffer
En god by men.......
En god by med mange muligheder, men det er stadig irriterende med alt det vejarbejde er er i byen i disse år.
manuskript, regnefejlen og grov behandling.
Jeg har været på kontanthjælp nu siden 2012 december.
Det hele startede med en regnede fejl i min formue, de havde regnet med at jeg kunne klare mig med 10.000kr om måneden. Jeg boede i et privat bolig hvor den ene månede skulle jeg af med 11.000kr i udgifter.
Jeg søgte dog et billigere bolig samtidigt vil jeg lige hurtigt sige.
Jeg tror kommunen havde taget alle udgifter jeg har på et år og spredt dem ud et en fast månedlig udgift. Men kom tilbage til kommunen med minus 10.000 på min konto og sagde at jeg havde udgifter for 11.000kr og de havde regnet med jeg skulle bruge 10.000kr på en månede så det kunne jo ikke være rigtigt. Meeeen det skulle jeg jo gøre dem opmærksom på, hvilket jeg aldrig har fået at vide... man kan jo ikke sige, “det er udregnet og sådan er det” og så sige “du skal sige hvis der sker ændringer” når der ikke sker ændringer når de har dokumenter for 1 år tilbage.
Men god start. Men jeg har så været i 4 afsnit i kommunen nu. Almindelig kontanthjælp, aktive unge, ips og nu resourceforløb. Det er altid det samme, hvor de prøver mig af i et abejde og når det ikke virker, et studie. Jeg har prøvet 4 studier nu, det sidste blev jeg bedt om at stoppe efter 1 uge. Jeg prøver altid at forklare at jeg ikke kan klare et studie men de presser altid. Intet bliver skrevet ned om et forløb. Jeg har læst alle mine 130 sider i min rapport igennem. Kun, startet der og der og, sluttet der og der. Intet om hvad de har lært af den process intet om de positive eller negative træk ved et arbejde. Intet bliver bygget videre på... der bliver kun læst et manuskript op fra en sagt behandler som de kender uden ad...
Et godt eksempel er, jeg fik af vide at jeg skulle komme og gennemgå et pc program om hvilket job jeg passer godt til, jeg svare så at jeg er ligeglad om jeg skal feje gader eller rydde sneen eller plante træer du (min sagsbehandler) har et frie hænder. Det slog hende helt ud og hun viste ikke hvordan hun skulle reagere. Hun prøvede så at sige at jeg arbejder imod hende men jeg svarede så at jeg kan da ikke arbejde imod hende, hvis hun har frie hænder, og at hendes arbejde er jo kun at finde arbejdspladser til mig, så jeg gør det kun nemmere for hende.
Så meget kort, kommunen har et manuskript der altid læses op og intet er bygget til det enkelte person. Når jeg læser de artikler om at langtid ledige er deprimeret kan jeg godt forstå der... jeg håber virkelig at andre kommuner er bedre end Odense fordi det her er godt nok livs drænende.
Særlige minder: En sagsbehandler sagde at han havde ondt af min familie, en anden råbte af mig fordi jeg ikke troede på en Gud... det er ret sjovt at man ikke må optage sine samtaler med kommunen mere, men meget forståeligt hvis de ikke vil fyres... jeg prøvede engang at skrive ned hvad der blev sagt om mig men den mandlige sagsbehandler der råbte af mig fordi jeg ikke troede på Gud rev papiret ud af min blok og smed det væk.
Forrykt behandling af børn med særlige behov!
Odense er en smuk by og der gøres meget for at udvikle byen. Jeg holder meget af at bo her MEN som mor til et barn med særlige behov må jeg blot konstatere at der er kommune forfærdentlig!!!
Selvom der er lavet udredninger - endda af kommunens egne folk -som klart siger hvad mit barn har behov for så er det ikke muligt at få dette! Ej heller børnehaven kan få de støttemidler der er en forudsætning for mit barns trivsel og udvikling!!
Jeg har en sag hvor jeg sendte ansøgningen for over 3 måneder siden og der er stadig ikke afklaring. Og det er ikke særlig indviklet!
Hvorfor bruger man ressourcer på at udrede børn hvis man så ikke følger anvisningerne. Odense kommune "tisser i bukserne". De skal spare og tror ved ikke at imødekomme disse børns tarv, at så spare de. Det gør de muligvis lige nu og her men på længere sigt kommer det til at koste kommunen mange flere penge! Det er fuldstændig forrykt - det er familier og små børn de ødelægger. Og desværre har jeg kendskab til flere i lignende situationer.
Så familier med børn med særlige behov skal holde sig langt væk!
Kunne jeg flytte kommune gjorde jeg det omgående - desværre.
Besøg ikke Odense de bruger P mafiaen Pnord
At bruge Pnord som parkeringsmafia, er kun til at skræmme turisterne væk fra byen.
Besøg aldrig Odense med mindre du er tvunget til det, i hverfald ikke så længe det er Pnord mafiaen der huserer.
Børnefamilier hold jer langt væk fra Odense Kommune
Påtænker i at flytte til Odense Kommune kan jeg kun råde til jer at lade vær og i stedet finde en anden kommune - specielt hvis i har børn og ønsker at give jeres børn en god opvækst i ordentlige skoler og institutioner. Vi har boet i flere af landets kommuner og har endnu aldrig mødt noget der minder om den service vi bliver mødt med hos Odense Kommune.
Børn og ungeområdet er et af de områder der virkelig bliver sparet på -desværre - og det går selvfølgelig ud over niveauet i folkeskolerne, rammerne for de kære små der skal starte i dagpleje eller vuggestue etc. Ønsker du plads på en af byens privatskoler, så er det fuldstændig umuligt at få plads, da ventelisterne er kilometer lange da rigtig mange forældre søger mod privatskolerne grundet de dårlige kommunale skoleforhold kommunen byder børnene.
Der bliver ingen hensyn taget til jeres ønsker eller barnets behov, fleksibilitet er der INTET af - og jeg mener INTET!!!
Vi er desværre gået i gang med at bygge hus i kommunen og har først nu fundet ud ad hvor elendigt tingene fungerer, og det til trods for at kommunen er en af landets tungeste på administrationsomkostninger!!!
SVINSK.
JEG FIK TILBUDT EN BOLIG PÅ HJULETS KVARTER NR. 91, via jer. MEN DEN KAN JEG VIST GODT SE BORT FRA, JEG GJORDE SOM DU SAGDE "ASBJØRN" (( SNAKKEDE MEST MED MARNA )) (???) LOD VÆRE MED AT INDBETALE FØRSTE MÅNEDS HUSLEJE, NU SIGER ENKELTYDELSES KONTORET AT JEG ER BEVILGET INDSKUDS LÅNET, ((MEN IKKE 1 MÅNEDS HUSLEJE. SOM DU SAGDE )) MEN JEG KAN IKKE SKAFFE HUSLEJEN FOR FEBRUAR OG MARTS MÅNED, SAMT FOR FLYTNINGEN, DET VIL KOSTE MIG OVER 15.000 KR, TILSAMMEN, OG JEG KAN IKKE LÅNE NOGLE STEDER HENNE.
SÅ NU GLEMMER JEG ALT OM DEN BOLIG :-(
FØLER I FEJLBEDØMMER SAGEN !!! OG FEJLBEDØMMER MIN SAG, VILLE I DA BO SAMMEN MED JERES BØRN, HVILKET JEG FØLER ER UNDER LAVMÅLET, OG SLET SLET IKKE ER OPTIMALT. !!!!!!!
JEG SØGER NU EN DER ER STØRRE OG GERNE I SKIBHUSKVARTERET, ELLER HJULETS KVARTER, DEN MÅ IKKE VÆRE UNDER 70 M2. MEN TIL EN MEGET MEGET BILLIG HUSLEJE END DEN PÅ OVER 5100 KRONER, SOM I TILBØD MIG.
FINDER DETTE MEGET SVINSK, OG FÅET ET STORT NEDERLAG, SAMT ET MAVESÅR. TAKKET VÆRET JER.
HELLE ASTAROTH HANSEN.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.