Odsherred Bilcenter ApS Avaliações 20

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte en bil i december 25. Fik en helt igennem fin behandling af alle de medarbejdere jeg havde kontakt med. Bilen viste sig desværre ikke at være den rigtige for mig, hvilket jeg fortalte til Be... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan varmt anbefale Odsherred bilcenter. Fik en sober og venlig snak om biler, uden "karl smart" salgstale. Tak for en god og fair handel Mogens og Lene

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg vil ikke råde nogen til at sætte deres fødder i dette bilcenter. - Stor skuffelse gennem hele forløbet, samt der bliver absolut ikke holdt hvad der loves. - Deres "sælger" fylder kunder med al... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Automóveis
  2. Loja de Produtos Químicos para Carros
  3. Agência de Emplacamento de Automóveis
  4. Serviço de Limpeza Completa de Automóveis

Escrito pela empresa

Velkommen til Odsherred Bilcenter ApS, som blev grundlagt i 1989 af firmaets direktør Benny Jørgensen. I 2005 tog vi nye bygninger i brug, så vi idag har en moderne virksomhed med salgsafdeling, hvor der altid er fine salgsklare biler til fremvisnin...

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan varmt anbefale Odsherred bilcenter.

Kan varmt anbefale Odsherred bilcenter.
Fik en sober og venlig snak om biler, uden "karl smart" salgstale.
Tak for en god og fair handel

Mogens og Lene

5 de março de 2026

Hej Lene og Mogens
Tak for den fine anmeldelse, dejligt at i er tilfredse med forløbet her hos os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Odsherred Bilcenter er der også, hvis du har valgt en "forkert" bil.

Bilen viste sig desværre ikke at være den rigtige for mig, hvilket jeg fortalte til Benny. Han tilbød at vi annullerede handelen, og at jeg kunne beholde bilen til jeg havde fundet en løsning. Hjalp endda med at finde den rette bil!
Det viste sig, at Benny er en mand der holder sit ord (sker ikke altid i dagens Danmark).
Har afleveret bilen og fået mine penge - og fundet den rigtige bil.
Kan kun anbefale Odsherred Bilcenter.

16 de fevereiro de 2026

Hej Klavs
Mange tak for din fine anmeldelse, dejligt at du har haft en god oplevelse hos os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var en fed oplevelse at købe bil…

Det var en fed oplevelse at købe bil hos Odsherred Bilcenter. Super service fra både Benny som er ejer, og deres Salgschef Henrik. Jeg havde udset mig bilen på bilbasen, og med god opfølgning og service fra specielt Henrik, ja så endte jeg med at købe en næsten ny ID Buzz. Noget jeg har drøm om gennem flere år! Alle medarbejdere var smilende og især Jytte, deres bogholder, fik jeg mig også en god snak med inden jeg fik nøglerne udleveret. Det er ikke sidste gang jeg besøger dem! Det er der ingen tvivl om.

9 de janeiro de 2026

Hej Jerk
Mange tak for de 5 stjerner og de fine ord. Vi er glade for at du er glad og tilfreds med forløbet her hos os. Vi håber, alle dine drømme bliver opfyldt med den fine ID Buzz:-)

Kanon bilhus

Meget imødekommende personale. God dialog, kan virkelig anbefale Benny og personalet fra Svinninge.

27 de junho de 2025

Hej Rikke og Helge
Tak for den fine anmeldelse, vi er glade for, at i har haft en god oplevelse her.

Meget positiv oplevelse

Vi havde en rigtig god oplevelse med salg af vores bil til Odsherred bilcenter.
Henrik var utrolig venlig, imødekommende og oprigtig, hvilket gjorde handlen meget behagelig/tryg. Vi kunne sagtens finde på at handle med Odsherred bilcenter en anden gang, og kan anbefale dette til alle.

20 de junho de 2025

Hej Peter
Hvor er det dejligt, at du er tilfreds med forløbet hos os. Vi takker for de 5 stjerner:-)

Elendig stil

Desværre kan man ikke give NUL stjerner. Når jeg pænt skriver på jeres annonce på Bilbasen og sender mail til jer kunne i da besvarer henvendelsen. Det utrolig dårlig stil.

3 de maio de 2025

Kære Jacob
Vi kan se ud fra din anmeldelse på Trustpilot, at du har oplyst dato for oplevelsen, til at være den 3/5-2025. På det tidspunkt havde vi endnu ikke den bil, som du var interesseret i, på lager, den købte vi først i midten af maj 2025. Vi går ud fra at der er en fejl mht datoen. Vi kan se, at vi har ringet til dig lørdag den 31/5-2025 kl. 11:40, hvor opkaldet ikke blev besvaret. Da bilen allerede var reserveret og blev solgt til en anden kunde, forsøgte vi ikke flere gange.

Jeg har lige købt bil

Jeg har lige købt bil, og igennem hele processen, var der hurtig svar, og en rigtig god opfølgning på de forskellige spørgsmål. Et super godt sted med behagelig og god rådgivning

8 de maio de 2025

Hej Benjamin
Tak for den fine anmeldelse, vi er glade for, at du var tilfreds med hele forløbet.
Odsherred Bilcenter

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min bil skulle til syn og håndbremse…

Min bil skulle til syn og håndbremse kabel skulle skiftes. Andre defekter på bilen blev rettet efter aftale og synet bil resultatet efter aftalt pris, professionelt udført.

28 de fevereiro de 2025

Hej Palle
Tak for din pæne anmeldelse, vi er glade for at du føler dig godt behandlet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk sted at handle bil

Fantastisk sted at handle bil. Jeg følte mig rigtig godt behandlet.
Hvis jeg skal anbefale andre til at købe bil så vil det helt klart være hos dem.
Jeg er så vild glad for min bil

9 de janeiro de 2025

Hej Vibeke
Vi er rigtig glade for at du føler dig godt behandlet, vi takker for anbefalingen og den flotte anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God vejledning fra sælgeren.

God vejledning fra sælgeren.
Stort udvalg af kvalitets biler.

20 de novembro de 2024

Hej Malene
Tak for den fine anmeldelse, dejligt du var tilfreds med forløbet.
Odsherreds Bilcenter ApS

God og tryg oplevelse hos Odsherred Bilcenter

Vi har købt en brugt Ford Fiesta og byttet vores gamle bil via Henrik hos Odsherred Bilcenter. Det hele forløb nemt og med god kommunikation undervejs. En tryg, behagelig og professionel proces. Vi er meget glade for vores nye bil og kan varmt anbefale stedet.

23 de novembro de 2024

Hej Nini
Vi er glade for, at du er tilfreds med købet af din Ford Fiesta, og siger tak for anmeldelsen:-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

“Easy-going” og et rigtig fint sted.

“Easy-going” og et rigtig fint sted at købe bil.

Jeg har netop købt en super dejlig Audi A3 Cabriolet hos Odsherred Bilcenter og har på alle måder haft en fin oplevelse.

Da jeg på første besøg kørte langt for at se på bilen, var det skønt at den levede helt op til den fortælling som Benny (indehaveren) gav forlods i telefonen.

Alle småting og også nogle lidt større var lavet da jeg kom og en enkelt ting som jeg foreslog udbedret blev naturligvis bare ordnet efterfølgende og uden diskussion.

Jeg synes jeg har fået meget for pengene her.

Nyserviceret, nye bremse dele mm. Der er fordele ved at købe bil her frem for blot at handle privat.

Prisen var meget rimelig, så alt i alt : “Value for Money” og fornemmelsen af tryghed i handlen har været rigtig god hele vejen igennem.

Alt foregår bare venligt og behageligt.

Da det til sidst kom til “levering” var Ole og hans kollega fra firmaet sørme også så rare at køre bilen op til færgen ved Odden og aflevere med et smil. Bare supernemt for mig at få en lækker top rengjort og pæn bil leveret “lige til døren”.

Selv færgebilletten til bilen tog de sig af at købe.

Det har været skønt at opleve der her bliver taget hånd om alle ting med godt humør, også efter at handlen er lavet og papirerne underskrevne.

Vi arbejder selv med salg af fine ting. Ikke biler men derimod formidler vi lystbåde.

Derfor er det også på en professionel baggrund rigtigt fint at opleve ordentligheden i salget hos Odsherred.

De gør tingene sådan som vi også selv tilstræber at gøre i vores forretning.

Tusind tak til jer fra Odsherred for handlen og for bilen herfra.

Vi vil nyde den i årerne fremover “med taget nede”og huske jeres fine forretning.

Bjarke Sonnichsen
Yacht Dreams ApS

31 de outubro de 2024

Hej Bjarke
Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at du er tilfreds med hele forløbet omkring købet af din Audi A3 Cabriolet.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Inkompetent og utroværdig auto service

Jeg lavede den fejl at bruge Odsherred Bilcenter ("OB") en del af Autopartner kæden i Svinninge, for reperation af min firmabil. Inden dette havde jeg forvarslet dem om, at jeg kun ville betale med mit autopartner kort (som altid). Det accepterede de som del af Autopartner kæden. Jeg har et Autopartner kort med kredit og anvender primært dette for reparationer af min firmabil. Ved betalingen kunne OB ikke processere min betaling via mit kort eller manuelt. Medarbejderne anede intet. Så kom ejeren, brugtbilhandler Benny som ikke sat sig ind i sagen men blot påstod, at det var kundens problem og alt var i orden fra deres side. Det var ikke sandt. Jeg måtte uddanne både Benny og hans inkompetente medarbejdere, som ikke vidste, at de som Autopartner værksted skulle oprette sig på den officielle "merchant portal" (De blev ved med at refere det som "Emergency Portal"). Benny ville ikke udlevere min bil og blev mere aggressiv og direkte ubehaglig og fornærmene, til det punkt hvor jeg ikke længere ville tale med en afstumpet brugtbilhandler som ham. Jeg måtte så køre frem og tilbage for at hente min MitID mobilenhed, for sammen med Resurs bank, gå igennem transaktionen så den blev betalt. Det viste sig at OB i hele 5 år ikke havde sat deres IT systemer op, som jeg høfligt antydede kunne være problemet, men som Benny løj om og benægtede. Jeg kan IKKE anbefale nogen at bruge dette kundefjendske og uvederhæftige autocenter.

6 de junho de 2024

Kære Carsten
Vi er rigtig kede af at du har den opfattelse af forløbet hos os. En masse uheldige omstændigheder, gjorde sagen mere indviklet end nødvendigt, her kan nævnes nyansat medarbejder der endnu ikke var oprettet i Resurs Merchant Portal, lukkedag i supporten i Sverige, du havde medbragt et inaktivt kort, og havde ikke MitId med, og da det var den eneste mulighed for betaling du havde, kontaktede vi Supporten hos Resursbank og fik heldigvis hjælp fra sød dansk medarbejder, og nåede jo også i mål til sidst.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget flot behandling og hjælp

Vi har fået en meget meget flot service og behandling fra Odsherred Bilcenter. Vi købte for knap 1 år siden en brugt bil, den blev ordnet og gjort i stand inden levering. Vi er fra Jylland, men fik ordnet så vi - efter forudgående aftale - kan få repareret eventuelle ting under garantien i Jylland. Ca. 9 måneder efter fik vi at vide fra vores lokale værksted, at kompressoren til air-kondition var gået i stykker, så den skulle skiftes. Da den var isat for under 1 år siden, ville den stadig være under garanti fra den sted, hvor værkstedet havde købt den- selvom garantien fra Odsherred Bilcenter var udløbet. Vi kontaktede derfor Odsherred Bilcenter, og der var ingen diskussion. Vi skulle bare komme over, og så ville de skifte den. Som altid meget imødekommende og ingen diskussioner. Jeg bestilte derfor færgebillet og kørte til Sjælland (kompressoren var så dyr, så det kunne betale sig). De undersøgte air-konditionen og kompressor, men kunne ingen fejl finde, ringede til mit værksted i Jylland, men desværre havde den mekaniker, som havde set bilen, ferie den dag. Jeg måtte derfor køre med forurettet sag tilbage til Jylland efter at have brugt to dage. Men værkstedet havde også brugt tid og mekaniker - dog uden at kunne finde noget. Både min mand og jeg havde hørt - og vi er helt sikre - , at vores jyske mekaniker sagde, at den skulle skiftes, men her efterfølgende, hvor vi har talt med vores værksted beklager de fejlen, men mener ikke, at de har sagt, at den var i stykker. Men vi fik både pris mm. på en ny og vi nævnte, at vi ville kontakte Odsherred Bilcenter. Men rosen skal klart gives til Odsherred bilcenter, som uden diskussion først anerkender, at de kan skifte kompressoren (som vi så tror er er stykker), de bruger tid og mekaniker på at undersøge bilen, mens jeg er på Sjælland, og vi har ingen regning fået for noget som helst. Og der har været venlighed og hjælpsomhed hele tiden - selvom det også for dem må have været træls, at der alligevel ikke var noget. Men stor ros til Odsherred Bilcenter og den behandling vi har fået, selvom det var en ældre og brugt bil vi købte hos dem. Jeg turde uden problemer igen købe en bil hos dem - også selvom vi bor i Jylland.

14 de maio de 2022

Lejede kassevogn til flytning 120921

Lejede kassevogn til flytning 120921 - Fik udleveret en bil med brændstof til 165 km - fik den tanket og leverede en bil med 633 km. kørsel - Det gav så mig et tilgodehavende på 56,8 l a 10,- - 568 kr. - Plattenslageren mente ikke han var forpligtiget til at refundere dette, men tilbød dog 300, Hvad kan man gøre - Intet. For lige at vise hvor flink han var, afstod han for erstatning for en lakafsmitning, som dog kunne poleres væk. Den skade blev bemærket da jeg hentede bilen. Det kunne han så ikke afvise, da han kunne have overset den. Husk altid at tage foto af skader, når du lejer bil. - Hold jer væk fra OB i Svinninge.

14 de setembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Man får simpelhen en fantastisk…

Man får simpelhen en fantastisk oplevelse hos Odsherred Bilcenter i Svinninge, deres biler i udstillingen er som nye, deres service og behandling af mig og min familie som kunder var i særklasse, selv om det var en en lang køretur så var det, det hele værd.

Meget venligt personale og alt blev bare overholdt.

Det kan kun anbefales at besøge og købe bil hos Odsherred bilcenter, fremragende.

2 de abril de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sæt ikke fødderne i dette center.

Jeg vil ikke råde nogen til at sætte deres fødder i dette bilcenter.
- Deres "sælger" fylder kunder med alt, så bilen bliver solgt.
Anbefales absolut IKKE.

1 de novembro de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi købte vores Opel Astra fra 2016 i…

Vi købte vores Opel Astra fra 2016 i Odsherred Bilcenter og siden har der nærmest ikke været andet end problemer med både bilen og med samarbejdet med virksomheden. Først havde vi problemer med at få en ekstra nøgle, da de kun havde 1 nøgle til bilen ved salget. Jeg brugte flere arbejdsdage på køre frem og tilbage, for at få en ekstra nøgle kodet til bilen, og ventede forgæves, fordi sælger i første omgang havde bestilt den forkerte. Så opdagede vi at de "lettere brugte" dæk som sælger forsikrede os om havde to gode sæsoner i sig endnu var totalt mørnede og var 10 år gamle. Så vi skulle endnu en gang bruge en hel arbejdsdag på at få skiftet dæk. De ville så sætte helt "nye" dæk på, som viste sig at være fra 2017, dvs. 2 år gamle ("men de er jo ikke blevet brugt..."). Det kunen de heller ikke finde ud af, ventilerne var forkert sat på, så der fes luft ud af dem når man rørte ved dem. Endnu en arbejdsdag skulle bruges på at de så kunne få sat nye ventiler på. Siden har vi fået at vide ved eget værksted at bremserne skal skiftes (selvom de kun har kørt 60.000 og brugtbilattesten viste at bremser var ok), nå, men ok sådan er det får vi at vide, og vi ved da også at bremser slides nemmere end andre dele, havde da bare ikke regnet med allerede nu. Nu er der så sket et eller andet med elektronikken, så højtalerne larmer og hyler hver gang man betjener instrumenterne eller skal blinke til siden.. Vi har opgivet at kontakte virksomheden igen, for vi frygter de laver flere fejl, og vi så skal bruge og spilde endnu flere arbejdsdage. En ting er så hvordan bilen har været (vi køber aldrig en Opel igen og aldrig fra den virksomhed igen), men betjeningen fra virksomhedens side har for det meste været flabet og nedladende hver gang vi henvendte os med et problem. Ikke en eneste gang har de beklaget for deres inkompetence (pånær da jeg sad i 1,5 time og ventede på at få den forkerte nøgle kodet), altså hvor svært er det at skifte dæk?? Siden er vi blevet behandlet som om det er os der er galt på den. Specielt værkstedsleder har været blottet for enhver form for servicegen og forståelse.

5 de agosto de 2019
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais